Bildirim
50binTL civarı araç tavsiyesi verebilirmisiniz?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Symbol joy
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Joy boş olan paketmiydi hocamquote:
Orijinalden alıntı: kortekes
Symbol joy
Evet en boşu
2006-2010 arası getz
Accent Era
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
focus2 1.6 hatchback veya sedan -
Aynı modelin ghia(full) dizel otomatiği (2.0)dayımda var, kendis aynı zamanda özel ford mekanik ustası. Bizim arabamız ise 2013 hyundai ix35 1.6gdi. Mondeoya bindikten sonra ix35e binmek istemiyorum hiç. Gidişi, performansı, konforu bakımından her türlü mondeo çok daha üstün. Lpg dediğiniz için de bu ilandaki linki attım. Benzinlilerin otomatiği 4ileri olduğu için çok tavsiye etmiyorum (dayım etmiyor usta olan). Ghia x full paketidir. Değerlendirmenizi tavsiye ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Focus 1.6 collection HB 2011 model 74bin fiyatı nasıl sizce hocam . Tramer yok . Km 158000quote:
Orijinalden alıntı: EZİKMAN
focus2 1.6 hatchback veya sedan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkanx38 -- 19 Nisan 2020; 23:11:15 >
Ülke şartları malum hocam bu piyasada gayet iyi, araca sağlam bir ekspertiz yaptırıp al bencequote:
Orijinalden alıntı: erkanx38
Focus 1.6 collection HB 2011 model 74bin fiyatı nasıl sizce hocam . Tramer yok . Km 158000
Alıntıları Göster -
Arkadaşlar sizce bu araç nasıl
Kronik sorunu çok olur mu
Yakıt tüketimi nasıldır
Almayı düşünüyorum
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X