Merhaba arkadaşlar şuan 50Mbit hızında Superonline fiber kullanıyorum ve yaşadığım sorunu kısaca özetlemek gerekirsem şöyle; Torrentlerde 5mb/sn görüyorum. Origin&Steam gibi yerlerde 2,5-4mb /sn görüyorum. Bunlarda hiç bir sorun yok. Ama normal internet üzerinden yapılan indirmelerde yüzde 90 ihtimelle 500kb/sn ve altında oluyor (birkaç site hariç). Tamam torrent vb. gayet tatmin edici ama diğer durumlarda eski 8mbitlik TTNET paketim kadar hızı görmek için dua eder oldum. Aşağıda farklı hostlar üzerinden yaptığım hız testlerinin sonuçlarını paylaştım gerçekten çok ilginç. Birde DNS Kullanıyorum OpenDNS veya Google DNS oluyor genelde bunun yüzünden olabileceğini söylemişti biri, kaldırdım bir süreliğini çok bir fark görememiştim. Yardımcı olabilecek veya sorunla ilgili bir bilgisi olan varsa cevaplarınızı bekliyorum.
Istanbul/Türkiye Superonline hostu üzerinden65-75mb/sn civarında download hızı geliyor. Ama upload hızını test ederken test bitmiyor takılıyor. Fotoğraf koyamadım.
Istanbul/Türkiye TTNET hostu üzerinden;
Istanbul/Türkiye TurkNet hostu üzerinden;
Bursa/Türkiye Vital Teknoloji hostu üzerinden;
Frankfurt/Almanya Superonline hostu üzerinden5-6mb/sn civarında download hızı geliyor. Ama upload hızını test ederken test bitmiyor takılıyor. Fotoğraf koyamadım.
Münih/Almanya P3 Communication hostu üzerinden1mb/sn civarında download hızı geliyor. Ama 3-4 mb/sn upload hızı geliyor ama upload testi bitmiyor.
Lütfen yardım.
Benim lokasyonum istanbul ama ankaradan baglanti kuruyorum 50mbit anlasmam var ortalama ay baslarinda 90mbit e kadar goruyorum ekstra olarak ilerleyen gunlerde kota asimi sorunu yasadigim icin 2 mbit e kdr iniyor wifi ile test ettigim degerler bunlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme