Şimdi Ara

520i lexury line 0 fiyat alındı nasıl sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
3.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
     520i lexury line 0 fiyat alındı nasıl sizce? 520i lexury line 0 fiyat alındı nasıl sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oha 31.000 euroya satılan bir araç nasıl 200000 tl olabilyor.Böyle hükümete ben.Bu fiyatın yarısı vergi.Bakanlar kuruluna yazıklar olsun.İnsanlara hayırlı kararlar alması gereken bakanlar kurulu insana hayırlı gelmeyen kararlar alıyor üstelik imzayla.

Kur konusu da hep o hükümetin yüzünden.Sürekli tırmandırdılar.2lerden 3.5lere geldi euro.

Bu ülkede Araba alınmaz!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Audi383848 -- 25 Eylül 2016; 20:47:48 >
  • 48 ay kredi biraz fazla uzun değil mi ? En azından 3 seneye düşürün ona gore bir araç seçin.

Bir de BMW alacaksanız beyaz almayın şirket aracı BmWlerin hepsi beyaz artık güzel gelmemeye başladı gözüme.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan f10 520i almak heleki sıfır olarak almak için en mantıksız dönem. Yeni kasa tanıtılmak üzere, martta satışı başlayacak. Bu aracı 195.000 tl ye aldıgınızda bayiden çıktığı an kafadan 20 bin tl yi direk silin. Seneye filanda biraz km yaptiktan sonra 160 lara zor satılır. Yinede almak istiyorsaniz mutlaka m paket olsun. M paket olmayan bmw lerin Tr de piyasası hiç yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Duratec

Şuan f10 520i almak heleki sıfır olarak almak için en mantıksız dönem. Yeni kasa tanıtılmak üzere, martta satışı başlayacak. Bu aracı 195.000 tl ye aldıgınızda bayiden çıktığı an kafadan 20 bin tl yi direk silin. Seneye filanda biraz km yaptiktan sonra 160 lara zor satılır. Yinede almak istiyorsaniz mutlaka m paket olsun. M paket olmayan bmw lerin Tr de piyasası hiç yok.

Hocam nakit almaya çalıyoruz. 3 senelik 110 bin tl ye 25 bin faiz biniyor.

Hocam amacımız en az 7 8 sene binmek satmak için almıyoruz. Yeni kasayla çok farkı varmı.

• quote:

Orijinalden alıntı: EmreKaanYksl

quote:

Şuan f10 520i almak heleki sıfır olarak almak için en mantıksız dönem. Yeni kasa tanıtılmak üzere, martta satışı başlayacak. Bu aracı 195.000 tl ye aldıgınızda bayiden çıktığı an kafadan 20 bin tl yi direk silin. Seneye filanda biraz km yaptiktan sonra 160 lara zor satılır. Yinede almak istiyorsaniz mutlaka m paket olsun. M paket olmayan bmw lerin Tr de piyasası hiç yok.

Hocam amacımız en az 7 8 sene binmek satmak için almıyoruz. Yeni kasayla çok farkı varmı.

Yeni kasa ile çok fark olmasına gerek yok. Adı üstünde yeni "kasa". Direkt etkileyecek fiyatını ve güncelliğini...

Yerinizde olsam opsiyonlu bir ikinci el kovalar öyle binerim. Beklerim derseniz yeni kasaya bakın. Ücret fazla gelirse eski kasa ucuzlayacagi için yine alırsınız.

• EmreKaanYksl kullanıcısına yanıt
    Paylaştığınız görsel de 48 ay aylık 3517 ödeme yazınca çok uzun geldi vade süresi odeyeceğiniz faiz de 50bini geçiyor o yüzden belirtmek istemiştim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam fiyat yüksek 1 yaşında aynı paket olanlarıun fiyatları çok daha düşük. Dahası iç tüketimi artırmak için kredi kartı vb kredilerde hükümetin regülasyon yapması ekonominin hiç hoş yerlere gitmediğinin göstergesi gibi

Bence bu zaman büyük paraları bir yere bağlama zamanı değil. Borçları kapatıp kenara dolar euro koyma zamanı

Kesinlikle yatırım tavsiyesi değil, şahsi fikrimdir

• 3.14 sabit kur yokmu, %7 filan indirim yapıyorlar genelde sizin fiyatı bilmiyorum kur da yüksek hesaplanmış. Sanki pekte bir indirim olmamış gibi, 3 te bile bana 20.000 lira indirim yapılmıştı.

• Geçen ay aynı aracı aldık pedere, Bursa'da bu kombinasyonu bulamadık İstanbul'dan aldık. Kahve dakota deri, minarel beyaz , türbin jantlar. M paket felan hikaye araç harika duruyor, bana göre 5 serisindeki en iyi kombinasyon. Fiyatınızda sigorta dahil gayet iyi. Yeni 5 serisinde 1.6 motor en az 1 sene gelmez. Yeni 520d fiyatları 300 ün altına düşmez. Gönül rahatlığıyla alın. Piyasa zaten uçmuş fiyatlar yüksek, 195 de fazla yüksek dursada bu fiyata ne a6 var ne s90 var ne de bu ayarda 0 araç var. bildiğim kadarıyla eski kasa e180 0 km sadece galerilerde kaldı zaten performans ve aracın kabin içindeki verdiği his olarak 5 ten çok geride. Geçen ay 3 bakım hediye ve uzatılmış garanti hediye ediliyordu. Şuan yoksa bir yoklayın sıkıştırın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence alinmaz.E serisi kasa degistirmeden once E180leri 145e veriyolardi.Buda 150-160 civarina dusecektir.İkinci el almak daha mantikli.

• Şöyle bir yeni e200 alırdım.http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-hatasiz-bayi-cikisli-2016-mercedes-e-200-exclusive-6.000-km.de-345452724/detay

Velev ki ilginizi çekmedi 5 serisi diyorsunuz arabanın içi tamamen siyah olmuş aşırı boğucu siyah tavan döşemesi ile taba rengi koltuklar da epey iyi duruyor aklınızda bulunsun derim, kendi adıma artık piyasadan kalkan bir arabaya o parayı da vermem sonuçta 8 yıl sonra satsanız da 2012-2016 arasındaki kasa olacak çok çok 10.000 oynasın 8 yıl sonra yeni 5 ise 2016'dan sonraki muhtemelen o yılki 5'den bir önceki kasa olacak haliyle daha çok edecek; bir yanda 2016 aracın 2012 ile aynı kefeye konulması var öbür yanda hemen bir önceki kasa olacak araç var.
    Makyaj falan da derseniz sokaktan 10 kişi çevirip makyajlı ve makyajsız 5'i yan yana koysak 2-3 kişi ancak anlar farkları; alan da pek önemsemiyor makyajlı olup olmamasını.

• quote:

Orijinalden alıntı: mr.big

quote:

quote:

Yeni kasa ile çok fark olmasına gerek yok. Adı üstünde yeni "kasa". Direkt etkileyecek fiyatını ve güncelliğini...

Yerinizde olsam opsiyonlu bir ikinci el kovalar öyle binerim. Beklerim derseniz yeni kasaya bakın. Ücret fazla gelirse eski kasa ucuzlayacagi için yine alırsınız.

Hocam sene sonu 50 Bin amortisman atıcaz araba bize 150 geliyor gibi düşünün.

• Ulen al ozaman ne soruyosun?

• DeepNote kullanıcısına yanıt
    Dediniz ve şimdi "bakmayın siz bu forumdaki egonomi uzmanlarına bömeveyse alın" diyen biri gelecek elbet. test edilip onaylanmıştır.

• Adieu kullanıcısına yanıt
    Vallaha derler mi derler. Neyse ben uyarımı yapayımda belki bir iki kişiyi büyük borçtan kurtarırım.

Ergenler bilmez hocam 2001 krizi sonrası yaşanan buhranları malumunuz

• ben 5.20 mağduru oldum geçen sene aralık ayında çılgın kampanya ile 180 sonun sonu dedikleri siyah premium + özel jantlı aracı bir formüller uğraşlar sonucu 173.000 tl ye aldım
    bu çok karlı sandığım olayı satarken anladımki piyasada bu kadar fazla arz ' ı olan bir araç alınmazmış arkadaş.4-5 ay sonra satmak istedim 152.000e 8-9 binkm deyken zor verdim

sen o araçtan en az 30.000tl direk silersin
    kasa değiştirince iyice silersin

birebir başıma geldi
    amortisman sileceksen bu tarz araba arıyorsan yeni kasa değiştirmiş e serisi sana en az kaybettiren araçlardan biri olur yada c serisinde ciddi kampanyalar var amortismanda olsa ilerde elbet satarsın 5.20 yeni kasa
    çıkınca bu gözlere çok kötü gelecek inan
  • bmw 5 serisi m paket mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: mr.big

quote:

quote:

Tamam yeni kasa iyidir ama bu araç yenisi çıkacağı için bu fiyat. Yeni 5 serisi 250bin den başlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: CEM_K

ben 5.20 mağduru oldum geçen sene aralık ayında çılgın kampanya ile 180 sonun sonu dedikleri siyah premium + özel jantlı aracı bir formüller uğraşlar sonucu 173.000 tl ye aldım
    bu çok karlı sandığım olayı satarken anladımki piyasada bu kadar fazla arz ' ı olan bir araç alınmazmış arkadaş.4-5 ay sonra satmak istedim 152.000e 8-9 binkm deyken zor verdim

sen o araçtan en az 30.000tl direk silersin
    kasa değiştirince iyice silersin

birebir başıma geldi
    amortisman sileceksen bu tarz araba arıyorsan yeni kasa değiştirmiş e serisi sana en az kaybettiren araçlardan biri olur yada c serisinde ciddi kampanyalar var amortismanda olsa ilerde elbet satarsın 5.20 yeni kasa
    çıkınca bu gözlere çok kötü gelecek inan

Doğru diyorsunuz hocam c serisi benzinli biraz ufak geldi de o yüzden söyledim

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.