< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SatanistKesenMucahidKedi -- 26 Mayıs 2018; 16:21:12 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SatanistKesenMucahidKedi -- 26 Mayıs 2018; 16:21:12 > |
Öyle bir kural yok. Ama sağ şerit senden daha hızlı iken orta şeritte diretmek de başka bir zurnalık.
Otobanlardaki trafiğin %70'i bu tipler yüzünden oluşuyor. Trafiği geçtim, başka sürücülerin güvenliğini de tehlikeye atıyorlar. |
biri Tuvnera kaza videosu atsın
|
Ne var abicim bunda adam büyük ihtimal uyarı maksatlı selektör attı dalipta sol şeride atlarsın diye böyle yapan çok var hızlı geliyor çünkü arkanda beklememis bile geçip gitmiş sizin selektör atmanız ne alaka onu çözemedim bende harbiden arkanızda durup taciz etti falan sandım
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SatanistKesenMucahidKedi -- 25 Mayıs 2018; 14:29:27 > |
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AwerlawK -- 21 Mayıs 2018; 1:47:32 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ka7 -- 21 Mayıs 2018; 14:26:58 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf24 -- 21 Mayıs 2018; 4:17:49 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|