Bildirim
55 000 TL SKODA RAPİD MANTİKLİMİ ARKADAŞLAR
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Alın bence birazdan golfculer damlar skoda muhteşem araç
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
rapidin içi çok kalitesiz ben olsam o parayınoraya gömmem
b segmenti hiç bir arabaya 55 bin lira verilmez. -
Iiii de ne alalim
kardeşim bende rapid spaceback ambition dizel aracım var mart ayında aldım gerek motoru olsun gerek yakıt tuketimi olsun çok memnunum. aracın içide hoşuma gidiyor benim için önemli olan yokuş kalkış, 4 tane airbag ,usb girişi olması ,genelde insanlar da yolda giderken hep aracımı soruyorlar güzel arabaymış memnunmusun diye satışlarıda fena değil o zaman araştırdım donanım ve dizel olarak bu fiyata başka araç bulamadım bu arada mart ayında 51,500 tl çelik jantlı ve park sensörlü aldım aracı tavsiye ederim... -
Ben platform kardeşi seat toledo kullanıyorum. Ben memnunum.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
1.6 TDI DSG Elegnce'ı 62.000 TL'ye bırakıyorlarBir üst sınıfta aynı kombinasyonun 80-90.000 TL olduğu ve rapid'in iç hacim,bagaj hacmi gibi knoularda o araçlardan farkı olmadığı göz önüne alınırsa bence alınabilir. -
Seat Toledo kullanıyorum memnunum. Hemen hemen herşey aynı. Özellikle DSG 7 çok iyi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lamettrie -- 3 Temmuz 2015; 9:35:35 > -
Passat al 60.000 liraya
Sert malzeme dışında eksisi yok görünüş olarak kalitesiz durmuyor ama heryerde sert plastik kullanılmış arka diz mesafesi ve bagaj hacmi çoğu C segmentinden daha geniş.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sakın almayın hocam babamda alacaktı b segmentine o kadar para verilirmi içindeki malzeme kalitesi aynı benim sembol gibi superb al keyfine bak -
2009 subaru forester
Sıfır alsanız yine değmezde hem ikini el b segmenti bir araca 55 bin vermem açıkçası
Kafanıza yattıysa alın, klasik memur arabası işte araç hakkındaki beklentiniz yüksek olmasın. Bastınmı yürür işte -
quote:
Orijinalden alıntı: karahancer2
Sakın almayın hocam babamda alacaktı b segmentine o kadar para verilirmi içindeki malzeme kalitesi aynı benim sembol gibi superb al keyfine bak
Abartmışsınız sizde symbolden çok daha kaliteli bir araç rapid.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
dsgden uzak dur kardes
quote:
Orijinalden alıntı: ahmet3976
quote:
Orijinalden alıntı: karahancer2
Sakın almayın hocam babamda alacaktı b segmentine o kadar para verilirmi içindeki malzeme kalitesi aynı benim sembol gibi superb al keyfine bak
Abartmışsınız sizde symbolden çok daha kaliteli bir araç rapid.
abartmadım bence hiç iç göğüste kapı içlerinde yumuşak yer varmı yok sert plastik hep -
Alınır c segmenti boyutlarında aile arabası bile olur.
İçi bej döşeme alırsan biraz daha güzel görüntü olur ama sert plastik bol kullanılmış b segmenti olarak düşünüldüğü için.
Yukardaki yorumlarda o para verilmez denilmişte. Bu yorumu yazan arkadaşlar o fiyata alınabilecek araba tavsiyelerini de yazarlarsa memnun oluruz. B sınıfı ucuz hangi arabalar var merak ettim şimdi??
Benzer içerikler
- suzuki vitara hibrit yorum
- 2011 peugeot 308 1.6 hdi kronik sorunları
- skoda octavia style ve style cr arasındaki fark
- arka şase işlemli araç alınır mı
- en çok tutulan station wagon arabalar
- uçan araba fiyatları
- renault logan
- renault arkana fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X