Şimdi Ara

55-60 Bin Arası Hatcback Otomatik Dizel Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 55-60 bin arasında otomatiği sorunsuz dizel hatchback araba arıyorum.Pololara bakıyorum ama dsg sıkıntı çıkarız diye yanaşamıyorum?Bayan için hangi araçları tavsiye edersiniz? Hadi bakalım Dh arabacıları yorumları alalım 😁

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adnan.07 -- 30 Ağustos 2019; 1:0:37 >

• Temiz orjinal bir de düşük km istiyorsan yok öyle bir araba
  • Polo 1.6 dizel var neden olmasın düşük km diye belirtmedim ben dsg korkusu olduğu için yanaşamıyorum
  • adnan.07 A kullanıcısına yanıt
    O paraya ancak 200 bin km civarı yada Pert kayıtlı polo 1.6 TDİ DSG bulursunuz
  • o paraya alınabilecek dizel otomatik kia ceed yada kardeşi i30
  • O paraya dizel-otomatik ve hele bir de sorunsuz araba arıyorsanız ve bulursanız haber edin, ben 3 tane alayım elbisemin rengine göre değiştire değiştire binerim.
  • 2011 kia ceed
  • 1.3 easytronic astra olabilir, az yakar vergisi de az
  • 308 tavsiye ederim o paralara. 2011 envy paket 112bg auto 6R kullanıyorum. (55-60 arasına cam tavanlı premium plus paket de bulabilirsiniz sanırım.) Aralık ayı başında 130.000 km'de almıştım, 141.000'i geçik şuan. Aracı İzmirde kullanıyorum ve alalıdan beri ortalama tüketim değerim 5.3 litre(şehir içi-dışı karışık, ortalama hız 20-30km arası diye hatırlıyorum.) Yaklaşık 5000km önce mazot filtresi değişimi dahil yağ ve filtreler değişimine özel peugeot servisinde 500 tl verdim. (yağ total ineo ecs 5w-30, filtreler orjinal). Enjektör temizlik ve bakımına 1100 tl, partikül filtresi temizliğine 600tl verdim.(bosch dizel servisinde.)

Sormak istedikleriniz varsa buyrun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.