Şimdi Ara

55 Bin nakit ile alınabilecek Suv Otomatik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

En fazla 120.000TL ve döşeme rengi kesinlikle açık renk

55 Bin nakit üzeri kredi ile alınabilecek SUV, krem döşeme, cam tavan ve otomatik araçlar nelerdir?. Kafam çok karıştı, araç sıfır olmak zorunda değil, senede 20 bin km yol yapacak Trabzon için ideal olan bir şanzuman olması lazım, şimdiki aracımız toyota auris dizel M/t tam bir fiyasko yokuşa tırmanmaya başladığı zaman bir ileri bir geri bunaltıyor insanı . Benzinlimi yoksa dizelmi alsak bilemedim araç mesai olan tüm günlerde 50km yol yapacak.

X-traile baktık krem döşeme sadece en full versiyonda var, test ettik çok beğendik forumları takip ettim Şanzuman problemi mevcutmuş. Denizci olduğum için ben yokken eşime sorun çıkartmayacak bir araç olmalı şanzuman vs. aklım kalsın istemiyorum . ( 2. el almayı düşündüm )

Tucson'a baktık, yakıt yönünden bizi üzebilir diye düşündüm özellikle aracı 3 seneden fazla elimde tutmayacağım için satarkende kullanırkende can yakabilir.

Bmw x1 düşündük fakat trabzon için servis ağı yok.

Ocak 2016 ya kadar bekleme sürem var, kredi seçeneklerine karar veremedim ama senede bir 3 ara ödemeli şekilde (ara ödemeler 10 bin tl) 36 ay vadeli almayı düşünüyorum bu konuda olan görüşlerinizide saygı ile bekliyorum

Akıl akıldan üstündür. Bizim istediğimiz şartlarda başka bir araç bulamadım burada değerli abilerimiz ve kardeşlerimizden akıl rica ediyorum. Şimdiden teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.