Bildirim
55bin nakite sfır araba..
Apple M4 çipli iMac Hepsi-Bir-Arada Masaüstü Bilgisayar: 8 çekirdekli CPU, 8 çekirdekli GPU, 24 inç Retina Ekran, 24 GB Birleşik Bellek, 512 GB SSD Depolama, Uyumlu Aksesuarlar. Gümüş Rengi : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DL6L7WY1
17 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
55000 nakit sifir corolla varsa hemen alın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sandero alınabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Temiz 2. el araç alınabilirsiniz. Sıfır alsanız da, plaka takıldıktan sonra 2. el oluyor. -
Eksik anlattım kusura bakmayın 55 binin üstünü ya borçlanacağım yada kredi kartın limiti yeterse ordan çektireceğim.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Kredi çekmeyin hocam 55bine temiz megane3,bravo tarzı arabalar bulunabilirquote:
Orijinalden alıntı: mg_22
Eksik anlattım kusura bakmayın 55 binin üstünü ya borçlanacağım yada kredi kartın limiti yeterse ordan çektireceğim.
Megane 3 güzel araba ancak çevrede makul temiz yok..
Krediye girmeyeceğim zaten.kredi kartına taksit olabilir..komisyon almazlarsa tabi..
Krediye falan gerek yok bence. 55 bine ikinci el temiz corolla bulunabilir.
Aynı fiyat aralığında 55-58 bin arası dizel 2014 ve üzeri sedan araç arıyorum. Bilgili dostlar fikirlerini iletebilirler mi?
55 bin güzel para. Bence Focus, Accent blue veya corolla alınabilir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X