Şimdi Ara

5664'de 1 Adet KM Bilgisi Var ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bir araç almak istiyorum . ama 5664 şase sorgusunda sadece 2015 nisan ayında ki km bilgisi gözüküyor araç 2001 çıkışlı neden daha önceki yıllar gözükmüyor ? Aklıma çakallık gelmiyor değil yani belki önceki yıllar 300 bin km ' deydi araç . 2015 de girmeden düşürüldü.

Ruhsatta ilk muayene 2015 nisanda diyor ?

5664'de 1 Adet KM Bilgisi Var ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-Slim -- 1 Ağustos 2016; 22:42:09 >

• Plaka değişmiş olabilir hocam birde şase ile deneseniz oluyor ise

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arac gumruk cikisli olabilir mi ?..

• Hocam zaten şaseden sorgulamadim

@orhan1461 hocam araç kocaeli plaka gümrük değil

• Şuan kocaeli ama gecmisi nasil. Gumrukten cikma olursa tramerde km gecmisi olmaz. Mesela bende 61 plaka bir mercedes 250 D almistim aldigim kisi gumrukten aldigi icin hasar bilgisi cikmiyordu.km bilgiside son muayene gozukuyordu . Eger araciniz bmw mercedes tarzi bir aracsa gumruk gecmisi vardir belkide ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan1461 -- 1 Ağustos 2016; 22:15:17 >
  • orhan1461 kullanıcısına yanıt
    Hocam reno clio 2001 hb araç

• quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

Hocam reno clio 2001 hb araç

Bu mesaji sizmi attiniz atlan mesaja gelen cevabimi size attilar ?.. Mesajda da bi katakulli olabilir...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Ben attım mesajı hocam plaka ile sorgulamadim garanti olsum diye şase istedim sorguladim

• Bu durumda tek olasilik yanlis sase nosu ihtimali gozukuyor. 3-4 yaslarinda bir araca tekabul ederse tek muayene gozukur.

Hocam resim attı ruhsatin bende ruhsattan aldım şaseyi 2 kaza var diyor doğru 2014 de 2 kaza var 300 kaza kaydı var dedi hasar kaydı var tutar yok ben mi yanlış yazdım acaba :/ arkadaşa gösterdim şimdi doğru diyor ama

2015 ilk muayene diyor? Ruhsatta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-Slim -- 1 Ağustos 2016; 22:40:44 >
  • Yani tramerde hata olamazmi, bence olabilir neticede girisleri kayitlari tutanlarda insan. Cok araba aldim sattim ese dosta yardimci oldum tramerle ilgili butarz bir hata basima gelmedi. Tabi bu olmayacagi anlamina gelmez ama benim basima gelmedigi icin tramere de kabahat bulamiyorum.

Size verecegim son öneri yarin mesaj attiginiz sase noyu bir sigortacidan sorgulatip ayni aracin gozukup gozukmedigini teyit edin. Eger ayni arac cikiyorsa tramer kayitinda hata vardir, farkli bir arac gozukuyorsa numarayi yanlis giriyorsunuz demektir ...

Hocam araç 2015 ilk muayene ve sedan gözüküyor normalde hb araç ihale aracı mi acaba ?

• Hocam sigortacilara sordurun en dogru bilgiyi ordan alirsiniz arac gecmisi hakkinda

• e30 m3 kullanıcısına yanıt
    En iyisi o gözüküyor hocam yarın herhangi bir Sigortacı bakar mi ?

• Herkes ugrasir mi bilmiyorum sansinizi deneyin derim. Olmadı forumda sigortaci arkadaslardan rica edersiniz.

• e30 m3 kullanıcısına yanıt
    Forumda kim var ki hocam sigortaci

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.