Şimdi Ara

5664 hasar kaydı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aracımı yaklasık 1 sene önce evlenmek üzere olan bir gençden aldım.aldığımda herseyi söylemesini ve aracın kusuru varsa bilmem gerektiğini daha sonra işlerin kötüleşmemesi için buna gerek olduğunu söyledim.ve aracı aldığım arkadas arabanın kasko bitimine yakın kaskonun boşa yanmaması için ön tamponunun ve aynı zamanda ön farların orjinalleriyle değiştiğini söyledi.değişen diğer parça olarak sol çamurluğa deyindi.aldığım arkadasda samimi olunca ve güvendiğim biri olunca aracı aldım.aractan gercekten memnunum ne yarı yolda bıraktı nede birşey.hatta aracı aldığımdan bu yana hiç bi masraf yapmadım muayeneye direk öyle gittim ve hafif kusurlu olarak gecti ( yardım cantası vss ) fakat 5664'e gönderdiğim mesajda 3 hasar bulundu bunların toplam değeri 2 bin tllik.endişelenmemi gerektirecek bir konu varmı yada bu gelen mesajlardaki bilgiler ne kadar doğru ?

• yani yapılan bu işlemlerin 2 binliralık bir işlem olduğuna pek kafam yatmadı gelen mesajdada hasarın çarpma olarak gözükmesi kafamı karıstırdı
  • 1 tampon değişse zaten 750-800 lira yazıyorlar hasara sigortacılar. O yüzden endişelenecek bir durum yok bence
  • Yok bir sıkıntı,rahat ol.ARabaya göre değişmekle birlikte orijinal iki farın parça fiyatı 400-500TL zaten.24 saat işçilik alırlar ona bir de.Bir haftada da tamponu boyayıp takmışlardır.Belki boyalıdır ondan az bile çıkmış.
  • araç opel astra g kasa dediğiniz gibi kaskocular abartarak yapar işi ama attığım mesajdan sonra aldığım kişinin kasko yanmaması için değiştirdim demesi takıldı acaba ne kadar doğrudur diye
  • Sıkıntı olacak bir durum yok lakin demek ki bahsi geçen parçalar öylesine zevkine değiştirilmemiş..
  • benim bir camurluk ve tampon degismis kaskodan dogus otoda o da 2000 gozukuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pauleta34

aracımı yaklasık 1 sene önce evlenmek üzere olan bir gençden aldım.aldığımda herseyi söylemesini ve aracın kusuru varsa bilmem gerektiğini daha sonra işlerin kötüleşmemesi için buna gerek olduğunu söyledim.ve aracı aldığım arkadas arabanın kasko bitimine yakın kaskonun boşa yanmaması için ön tamponunun ve aynı zamanda ön farların orjinalleriyle değiştiğini söyledi.değişen diğer parça olarak sol çamurluğa deyindi.aldığım arkadasda samimi olunca ve güvendiğim biri olunca aracı aldım.aractan gercekten memnunum ne yarı yolda bıraktı nede birşey.hatta aracı aldığımdan bu yana hiç bi masraf yapmadım muayeneye direk öyle gittim ve hafif kusurlu olarak gecti ( yardım cantası vss ) fakat 5664'e gönderdiğim mesajda 3 hasar bulundu bunların toplam değeri 2 bin tllik.endişelenmemi gerektirecek bir konu varmı yada bu gelen mesajlardaki bilgiler ne kadar doğru ?

aynı sıkıntıyı ben de yaşadım. aracın tramerinde 5000 tl lik bir kayıt vardı. araştırmalarım sonucunda kaza tutanağına ulaşınca önemli bir sıkıntı olmadığını gördüm ve rahatladım (alalı 6000 km yaptım ve bir sıkıntı olmadı ayrıca servis te temiz ve az kullanmış oluduğunu belirtti). diğer arkadaşlarda belirtmiş kaskodan bir işlem yapılıyorsa faturalar kabarık çıkabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogandd -- 23 Temmuz 2012; 10:42:13 >

• Endişelenecek hiç bir durum yok.Kendi aracım 2006 model Honda Civic 7.nesil.Sağ çamurluktan darbe aldı ve 7000TL'lik tamir oldu.Ama bana sorarsan 2-3bin TL'lik değeri var.Arkadaşım mazda 3'ü var.Hava yastıkları falan açıldı 9000TL oldu onun masrafıda.Artık fiyatlar çok şişik Kasko'dan ne kadar para alabilirim diye şaşırmışlar.Boyayla düzeltelicek yerleri değiştiriyorlar.Bu arada sizin aracınız markası ve modeli nedir
  • nema problema...
  • Sıkıntı yok, Toyota servisleri 2 kapı 1 tampon değişmeye 4500 lira yazıyorlar mesela
  • aracım opel astra g kasa.deyindiğiniz konuda haklısınız kaskocular bu işlerde baya şişirme yapabiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: pauleta34

aracımı yaklasık 1 sene önce evlenmek üzere olan bir gençden aldım.aldığımda herseyi söylemesini ve aracın kusuru varsa bilmem gerektiğini daha sonra işlerin kötüleşmemesi için buna gerek olduğunu söyledim.ve aracı aldığım arkadas arabanın kasko bitimine yakın kaskonun boşa yanmaması için ön tamponunun ve aynı zamanda ön farların orjinalleriyle değiştiğini söyledi.değişen diğer parça olarak sol çamurluğa deyindi.aldığım arkadasda samimi olunca ve güvendiğim biri olunca aracı aldım.aractan gercekten memnunum ne yarı yolda bıraktı nede birşey.hatta aracı aldığımdan bu yana hiç bi masraf yapmadım muayeneye direk öyle gittim ve hafif kusurlu olarak gecti ( yardım cantası vss ) fakat 5664'e gönderdiğim mesajda 3 hasar bulundu bunların toplam değeri 2 bin tllik.endişelenmemi gerektirecek bir konu varmı yada bu gelen mesajlardaki bilgiler ne kadar doğru ?

Kaskocular genelde yetkili serviste yaptırır hasarları. Yetkili servisler de piyasaya göre fahiş fiyat çıkarırlar. Bence endişelenecek bir durum yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.