Şimdi Ara

56K BAĞLANTI ÜCRETLENDİRMELERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çok önemli bir problemim var.
    56k bağlantım var.Ancak yakında olamayacak gibi çünkü telefon faturası babamın canını bayağısıkıyor(tabii benim de)
    Şöyle ki telefon faturasına baktığımda görünen saat ve karşılığındaki kontör miktarı çok değişken .
    Bildiğim kadarıyla normalde 1-2 kontör olması lazım ancak 30 -40 kontör olan da var bu kadar büyük bir farkın bağlandığım güne veya saate bağlı olduğunu düşünmüyorum.Bu konuda bilginiz varsa lütfen benimle paylaşın.

• arkadaşım ne uğraşıyorsun kotalıveya kotasız adsl al sorunlu filan ama hiç olmazsa telefon faturası ne gelecek kabusu yok üstelik öğrenci kampanyası var şimdi heralde
  • adsl alamam çeşitli nedenlerden dolayı ama cevap için saol
  • ŞİRKETİMİZ
    HİZMETLER
    TARİFELER
    SİTE HARİTASI
    DUYURULAR
    BİZE ULAŞIN
    ENGLISH

145

ANA SAYFA
    TARİFELER
    İnternet Erişimi
    145
    146
    ADSL
    ISS Sanal Pop
    Frame Relay
    ATM
    TTwinet
    Metro Ethernet
    G.SHDSL
    Toptan
    Perakende
    Bağlantı ve Nakil

Fiyatlara %18 KDV dahil, %15 Özel İletişim Vergisi (ÖİV) hariçtir.

Bağlantı ve Aylık Ücretler

BAĞLANTI ÜCRETİ AYLIK ÜCRET
    Kontör Atış Periyodu (sn)
    1 Aylık 3 Aylık 6 Aylık 12 Aylık
    PSTN-ISDN-BA - 8.428.571TL
    8,43 YTL 19.962.406TL
    19,96 YTL 34.157.895TL
    34,16 YTL 51.458.647TL
    51,46 YTL Normal- 207.3
    İndirimli- 414.6

İndirimli tarife uygulanan gün ve saatler

GÜNLER
    NORMAL
    İNDİRİMLİ
    (%50)

Hafta içi (Pazartesi-Cumartesi) 08.00-20.00 20.00 - 08.00
    Pazar -
    Cumartesi 20.00
    Pazartesi 08.00
    Resmi Tatil Pazar günü uygulaması yapılır.
    İdari Tatil Hafta içi uygulaması yapılır.

ANA SAYFA >> TARİFELER >> İnternet Erişimi >> 145 Geri

© Türk Telekomünikasyon A.Ş. 2002-2003- Her hakkı saklıdır.
    Türk Telekom Web Teknolojileri Grubu
    Bu site en iyi 1024 x 768 çözünürlük ile izlenebilir

• telekomun sayfasına baktım ancak tatmin edici bir şey yok benim anlamadığım 1 kontörle 38 kontör arasındaki fark yani neye göre böyle bir ücretlendirme yapılıyor bu kadar farkın yurt dışı siteye bağlanmaktan yada hafta içi gün ortasında bağlanmaktan kaynaklandığını düüşünmüyorum.bir derler ki 822 li hatlar ucuz.yoksa telekom bizi kazıklıyor mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: alper2031

telekomun sayfasına baktım ancak tatmin edici bir şey yok benim anlamadığım 1 kontörle 38 kontör arasındaki fark yani neye göre böyle bir ücretlendirme yapılıyor bu kadar farkın yurt dışı siteye bağlanmaktan yada hafta içi gün ortasında bağlanmaktan kaynaklandığını düüşünmüyorum.bir derler ki 822 li hatlar ucuz.yoksa telekom bizi kazıklıyor mu?

tabiki kazıklıyır telekom bu neyse özelleştirildi daha iyi olacak inşallah biraz sabır
  • şöyle bi durum var.dialer denen programlar var.bunlar bazı dandik sitelerden pc'ne bulaşıp sen farkında olmadan uluslararası numaraları çevirirler.bunların pc'ye bulaşmasını engelleyen programlar var.onları kurmanı tavsiye ederim.ikinci olarak eğer interneti yoğun kulanıyosan adsle geçmene tavsiye ederim.her açıdan büyük avantajı var dial-up'a göre.eğer dial-up kullanmaya devam edeceksen işini sağlama alman açısından,telefon hattını uluslararası aramalara kapatmanı tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu iişin dialer ile ilgili olduğunu sanmıyorum çünkü güvenlik sağlam ancak bunun telekomun işi olduğuna iyice inanmaya başladım
  • Bu konuda fazla iddiacı olmayayım ama:
    1) ADSL öncesi dönemde T.Telekom'un 145 Servisi doğru dürüst hiç çalışmazdı (ama nedense 146 Servisi çalışırdı...),
    2) Şimdi 145 Servisi "canavar gibi" imiş....
  • İnş. Yakında adsl geçecegim :) Sende biran önce kurtul derim...
  • yazlıkta mecburen dialup,adsl ne arasın burda dağın başı.
  • 22:00 a dek saati 1.850 22:00 dan sonra 0.925 kısaca oha senin iş dialerdır ama okadar fark olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gürcü -- 16 Temmuz 2005, 23:18:36 >
  • bu telekom dialup'tan kaldırdığı paraya doymadımı daha,ne maliyeti var bunun anlamadım gitti.
  • quote:

Orjinalden alıntı: engink

bu telekom dialup'tan kaldırdığı paraya doymadımı daha,ne maliyeti var bunun anlamadım gitti.

Telekom doyumsuz , zor tatmin olan bir müessese ...
    Ne kadar tatmin etsen de ''yok mu daha'' der.

Neyseki özelleşti , inşallah yeni gelenler birşeyler yapar. Yoksa işimiz bizimkilere kalsa yanmışız .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YellowBase -- 17 Temmuz 2005, 1:02:44 >
  • Torunlarımız görecek belki
  • adsl ye geçelim diye yapıyolar tek seferde %55 zam geldi dialupa
  • quote:

Orjinalden alıntı: alper2031

Arkadaşlar çok önemli bir problemim var.
    56k bağlantım var.Ancak yakında olamayacak gibi çünkü telefon faturası babamın canını bayağısıkıyor(tabii benim de)
    Şöyle ki telefon faturasına baktığımda görünen saat ve karşılığındaki kontör miktarı çok değişken .
    Bildiğim kadarıyla normalde 1-2 kontör olması lazım ancak 30 -40 kontör olan da var bu kadar büyük bir farkın bağlandığım güne veya saate bağlı olduğunu düşünmüyorum.Bu konuda bilginiz varsa lütfen benimle paylaşın.
    1-2 kontör nasıl olcak kontör atış periyodu 2dk bile değil 30-40 kontör çok normal dialupta yenisin sanırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: gürcü

adsl ye geçelim diye yapıyolar tek seferde %55 zam geldi dialupa

iyide bir sorun var heryerde adsl yokki,şu an köy santralinden bağlıyım
    adsl yok tabi burda.mecbuten dialup...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.