Şimdi Ara

56K İstanbul İngilizce İktisat Gelir Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sıralamam 56K geçen sene 63k ile kapatmış.Son zamanlarda yükselişte ama bu sene ea sıralamalarında gariplik olacak diyorlar.Sizce gelir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Gelmeme olasılığı yüksek

• UncleGrndpa kullanıcısına yanıt
    Hocam sizce ne yazmalıyım?İktisat ve ybsye ilgim var.

• ArdaHardrock A kullanıcısına yanıt

Hocam Ybs'yi veya iktisati İstanbul üni AUZEF'den okuyabilirsin diplomasinin örgün ile aynı farkı yok. Tek yapacağın sıralamana uygun gitmeyi istediğin bir yer seçmek

• İstanbul iktisat İngilizceyi öne yazıp YTÜ Türkçe iktisat yazabilirsin arkasına ondan sonra İstanbul Marmara Türkçe iktisat yazabilirsin 1.siran İstanbul iktisat olsun ama istiyorsan. Şimdi baktım tekrar da İstanbul iktisat gelebilir ingilizce olanı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UncleGrndpa -- 3 Ağustos 2024; 14:34:52 >
    Hocam gelirse aşırı iyi olur iktisat hep istediğimdi.Ama türkçe iktisatı önerir misiniz ,bu kadar fazla iktisat mezunu varken Türkçe bölümden mezun olmak bir sorun yaramaz mı?İngilizcem şuan ortalama diyebilirim ,eğer eşdeğer sayılacaksa bir kursa vs. gidip sertifika alabilirim.

• Hocam bir de yeditepe üniversitesi tarım ticareti ve işletmeciliği bölümü gözüme çarptı.Bölüm başta kulağa hoş gelmiyor farkındayım ama dün ziyaret etme fırsatım oldu,ders programlarına vs bakabildim.Derslerin yarısı bildiğimiz ekonomi dersleri.Bölümün içime hiç sinmediği senaryoda sıkı çalışıp yandal-ÇAP veya ygs yollarına başvurabilirim.Siz ne düşünüyorsunuz?

• Abi, yazsana altına başka iktisat madem iktisat istiyorsun. Hiç karıştırma başka şey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FeynmanSverdlov -- 3 Ağustos 2024; 14:54:22 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • FeynmanSverdlov F kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum bu aralar kafam çok karışık ,ikisi de zaman zaman mantıklı geliyor.Türkçe iktisat okumayı ytü için göze alabilirim de marmara ve İstanbul için bilemiyorum.

• ArdaHardrock A kullanıcısına yanıt

Reis çap yandal hedefiyle o bölüme girme o sonradan imkanların el veriyorsa basvurursun ama bu hedefle girme üzülürsün 1 dersten kıl hoca denk gelir hedefini yapamazsın İstanbul ingilizce iktisati başa yaz YTÜ Türkçe iktisati sonrasına yaz geri kalanları artık iktisat Marmara İstanbul hangisi sana yakınsa doldur başka bir alternatif yok zaten işletme de yazabilirsin İstanbul marmara türkçe olanlarını kayıt olduktan sonra da zaman kaybetmeden AUZEF ybs'ye yazıl okumak istiyorsan 4 senede de onu bitirirsin kralsın. Hayırlısı olsun adına.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UncleGrndpa -- 3 Ağustos 2024; 18:45:13 >
    En kötü yıldızın geleceğini düşünüyorum onun altına inmem büyük ihtimal.Yandal ygs ihtimali adına ortalamamı her türlü yüksek tutacağım bakalım kısmetse olur.Teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.