Bildirim
5li yay bar curls görevi görür mü?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Dostum küçükken böyle yaylarla az zarar vermedim kendime :) Direnç bandları var. Bu ürün elinde varsa tabiiki kullanılır ama bandlar daha az tehlikeli ve bu tür yaylara oranla daha kullanışlı. Örneğin bandı tam boy kullandığında 5 kilo direnç sağlıyorsa ayağınla elin arasında daha kısa band bırakırsan karşılaştığın direnç artar. Bu bandlarda direnç ayarı olanlarıda var ama fiyatta artıyor. Genel olarak bandlar daha ucuzdur.
-
elimde var kullaniyorum,size nasil bir zarar verdi?
direnç bantlarına koptukları için sıcak bakmıyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Elden kaçıyor ayaktan kaçıyor, fırlıyor. Sert cisim. Ben sevemedim. Direnç bandları çok daha fonksiyonel geliyor bana. Bu ince pilates bandları kopabiliyor ama direnç bandları pek kopmaz. 50-60 kg direnç sağlayanları var. Bunlar kategori kategori.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X