Şimdi Ara

6.000 ytl param var - araba yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni üye oldum hepinize merhaba...

Direkt konuya gireceğim benim 6.000 ytl param var.Araba alacağım inşallah..Bu fiyata sizde hak verirsiniz ki(şahin,doğan) harici çokta bir araç bulamadım..

Benim bulduklarım uno,mazda (626,323) hyundai (excel,scopue),spring,broadway,rainbow vs...

Ne alacağım hakkında hiç bir fikrim yok.Ama açıkçası biraz görünüşün güzel olmasını beni de 4-5 sene idare etmesini istiyorum.Tabi dış görünüşün yanında bana zırt pırt absürt masraflar çıkarmayacak,çok da sıkıntı yaşatmaycak(yedek parça,az yakıt vs..) 4 sene mutlu mutlu okuluma gidip gelebileceğim :) bir araba lazım..

Benim bu konularda pek bir bilgi ve tecrübem yok sizin tecrübelerinizden faydalabilirsem ne mutlu bana...

Biraz acele ediyorum bilgi ve deneyimlerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinrim..Şimdiden teşekkür ederim...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• o paraya engüzeli tüplü şahin arıza çıkarsada parçası ucuz
  • BROADWAY satarken kolay satarsın parçası bol ve ucuz yakıtı az Türkiye şartlarında her türlü yola gelir
  • Teşekkür ederim..Şahini mutlaka sevenler vardır ama ben pek şahin istemiyorum :(( Şimdi kızcaksınız o paraya başka ne alınır diye ama :)

ne bileyim unolar vs nasıl ki?
  • Uno cok guvensiz bir arabadır. Size tavsiyem tempra olabilir. Ya da 1-2 milyar daha cıkartabilirseniz 92 model falan opel vectra 1.8s alabilirsiniz.
  • Ben de,temizini bulabilirsen LPG'li Renault 21 tavsiye ederim..Concorde larda klima-yol bilgisayarı-hidrolik direksiyon standarttır..İnanılmaz geniş ve ferahtır..Ayrıca arkasındaki kanat ile dinamik bir havası vardır..

Biraz araştırma ile,en azından hidrolik direksiyonlu ve olabiliyorsa klimalı bir araç almaya bak..Bu fiyata bulabilir misin bilemem ama, 2001 Hyundai Accent 1.3 LX ler de güzeldir..Ekonomik ve atak bir arabadır..
  • UNO yu kesinlikle tavsiye etmem o fiyata lpg li BROADWAY, TİPO veya TEMPRA alabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mazda tavsiye ederim.Parçası ucuz ve Üniversal şeyler kullanılıyor çok yerinde.Yoksa her araba risklidir zaten.Tipi güzel olsun 6-7 yıl götürsün diyorsanız Japon arabası bakın.
  • temiz bir flash tavsiye ederim hem sorun çıkarmaz pek hem genç işidir seri bi arabadır geçen yıla kadar 2 yıl 35000 km flash kullandım okula gidip geldim bende hiç sorun çıkarmadı bana tek kötü tarafı frenleri sayıf ve hafif araba...
  • http://www.sahibinden.com/temiz_clio_1_8_rsi_daha_ucuzu_yok!!!!!!!-34WQQaXQQ11898974WQQpXQQdisplayitem
    Arkadaşım ilandaki araca bi bak istersen 96-97-98 clio
    2 sene kullandım gayet seri ve sorunsuz arabadır
    1.4 olanları çok az yakar
    o paraya alabileceğin en iyi araçlardan biridir
    ilandaki 2 kapıdır ama 4 kapılısıda bulunabilir
    "umarım mevcut bütçenle alabileceğin en iyisini alırsın"
    saygılar
  • http://www.sahibinden.com/acill_satilik_honda_civic_el_otomatik_darbesiz_kazasiz-18WQQaXQQ12567534WQQpXQQdisplayitem
    bide buna bak be kardeş bundanda 1 sene kadar kullandım aynısından otomatik ve beyaz
    müthiş bir araçtır sadece biraz temizini bulmaya özen göstermelisin
    veya 2 kapılıları göze daha hoş gelir
    şahin doğan tempra uno ile kıyaslanmaz
    (ayrıca mazda 3.23 lerde iyidir)

• temizi bulunursa tempra alınır yada mazda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kubi lay -- 26 Mart 2009; 1:20:56 >
  • bence biraz daha para koy üstüne temiz tipo falan al, geç olsun temiz olsun
  • yaa bende mazda almayı düşündüm bi ara ama parçası çok pahalı demişlerdi aksine ..öyle olunca vazgeçtim bende ilk arabam ne de olsa tüm harçlık araba parçasına gtmesin diye:)
    quote:

Orjinalden alıntı: edarguner

Mazda tavsiye ederim.Parçası ucuz ve Üniversal şeyler kullanılıyor çok yerinde.Yoksa her araba risklidir zaten.Tipi güzel olsun 6-7 yıl götürsün diyorsanız Japon arabası bakın.
  • clio çok hoşmuş bu arada ama maalesef ankarada bu fiyata blunmuyır...ankara istanbul,eskişehir v.s şehirlere göre oldukça pahalı araba konusuda:(
    quote:

Orjinalden alıntı: toşu

http://www.sahibinden.com/temiz_clio_1_8_rsi_daha_ucuzu_yok!!!!!!!-34WQQaXQQ11898974WQQpXQQdisplayitem
    saygılar

• quote:

Orjinalden alıntı: butay

clio çok hoşmuş bu arada ama maalesef ankarada bu fiyata blunmuyır...ankara istanbul,eskişehir v.s şehirlere göre oldukça pahalı araba konusuda:(
    quote:

Orjinalden alıntı: toşu

http://www.sahibinden.com/temiz_clio_1_8_rsi_daha_ucuzu_yok!!!!!!!-34WQQaXQQ11898974WQQpXQQdisplayitem
    saygılar

Ankara - İstanbul 5 saat sürmüyo
    1 gününü harcarsın ama o paraya güzel bir araç sahibi olursun
    oda olmaz diyosan artık sana broadway tavsiye edicem
    babamda vardı uzun yıllar kullandık zaten herkes bilir
    şahin doğan kadar geniş değildir ama kullanımı rahat ve gayet seri bir araçtır
    geneldede sorun çıkarmaz

• 2005 yılından bu tarafa kullanmakta olduğum 1991 model beyaz daihatsu applause aracımı satıyorum. 1600 motor, LPG'li, Hidrolik direksiyon, merkezi kilit, çok geniş bagaj hacmi. Aracın çekişi ve yakıt tüketimi gerçekten çok iyi. Yüksek model bir honda civic almak için satıyorum. Düşünürseniz benimle irtibata geçebilirsiniz. Saygılar.
  • appleause pek etrafta olmayan bir araç ama
    forumlarda bir ara araştırmıştım gayet iyi olduğu söyleniyordu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.