Şimdi Ara

60.000 TL'ye Kadar Alinabilecek İkinci El Dizel Otomobillerin Kiyaslamasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaslar. Daha once yillik arac kiralama hakkinda sorularim olmustu. Simdi durumumuz degisti ve yilbasindan sonra araba alacagiz.
    Aklimizdaki tum araclari showroomlara gidip inceleyecegiz ama oncelikle 2-3 yildir bu forumda takip ettigim bilgiler dahilinde son kararimizi vermekte yardiminizi istiyorum.
    Alacagimiz arac dizel olacak. Oncelikle temiz bir ikinci el arac alacagiz ve manuel vites tercihimiz. Otomatik de olabilir. Fiyat 55.000 ama duruma gore 60.000 e de cikabilir. Istedigimiz ozellikler:
    - Genis yasam alani ve bagaj (Rakiplerine gore)
    - Dusuk yakit tuketimi
    - Sorunsuzluk
    - Donanim
    Alacagimiz araci kismetse bir omur kullanacagiz. Babam A6 (2004 model) hep hosuna gider ama bu konuda vazgecirmek istiyorum. Cunku yakit tuketimi fazla ve 100.000 km'nin uzerinde araclar. 1.9 TDI eski bir motor. Cok sorun cikarir gibi geliyor. Ben de genc oldugum icin (yas 23) donanimli araclar istiyorum. Benim aklimdaki araclar
    Auris, focus, i30, c4, Giulietta (dogru yazmisimdir umarim). Kisaca C segmenti arac. Yaklasik 20-30 bin kilometrede.
    Fakat sizin bu fiyatlara daha ust bir sinif arac tavsiyeniz olursa bunlara da acigim. Ya da A6 gibi yilca dusuk araclarin neden tercih edilmemesi gerektigini sizden duymak isterim.
    Golf ve astra listemde yok. Golfe karsi asiri bir sempatim vardir her zaman. Su an highline mk7 miz olmasini cok isterim. Ilk arabamiz da Golf mk1 1980 modeldi ve inanilmaz severdik onu ailecek. Ama dogus otonun bu fiyat politikasindan dolayi golf almamizi istemiyorum. Kendimce protesto ediyorum. Golften sonra hep sifir sirket araclari kullandik. Doblo - Tourneo Connect - Doblo 2. Jenerasyon - Palio - Fiorino - Symbol. Su an corsa kullaniyoruz daha 4 bin km de. Corsa varken astra almak istemiyoruz acikcasi. Biraz psikolojik bir sey sanirim.
    Yazim biraz uzun oldu kusura bakmayin. Bu forumda cok bilgili abilerimiz var. Onlarin tavsiyelerini bekliyorum.
    Tesekkurler, iyi gunler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigblacklion -- 12 Aralık 2013; 13:56:37 >

• ben sifir focus dizel sedan style aldim 3 hafta oldu 55 400 e

focus konusunda sunu diyebilirim cok iyi bi yol tutusu var 180 le giderken o hizi hissetmiyorsun icinde. yerden yuksekligi guzel benim icin, ic malzame kalitesi iyi gecerli, yalitimi iyi , ic hacmi cok dar deil cok da genis deil.. dıstan tipli bi araba kokpitide cok hoş .

eksi buldum yanlar ise 1. vites kisa.
    bagaji biraz daha buyuk olabilirdi , style pakette kol dayama yok, arka koltugun orta bölümu rahtsz edici yuksekligi var.

bir diger onerebilcegim c sinifinin yakisiklisi bana gore opel astra dir ama motoru performanssz dizel olani bu yuzden vazgectim..

hakkinizda hayirli olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: cmakx

ben sifir focus dizel sedan style aldim 3 hafta oldu 55 400 e

focus konusunda sunu diyebilirim cok iyi bi yol tutusu var 180 le giderken o hizi hissetmiyorsun icinde. yerden yuksekligi guzel benim icin, ic malzame kalitesi iyi gecerli, yalitimi iyi , ic hacmi cok dar deil cok da genis deil.. dıstan tipli bi araba kokpitide cok hoş .

bagaji biraz daha buyuk olabilirdi , style pakette kol dayama yok, arka koltugun orta bölümu rahtsz edici yuksekligi var.

bir diger onerebilcegim c sinifinin yakisiklisi bana gore opel astra dir ama motoru performanssz dizel olani bu yuzden vazgectim..

hakkinizda hayirli olsun

Detayli cevabiniz icin cok tesekkur ederim. Sayenizde Style donanimin yeterli oldugunu fark ettim su an bilmiyordum bu kadar oldugunu. Siz kullanan birisiniz, titanium ile soylediginiz arka kol dayama ve manuel klima disinda baska ne farklari var style'in?

• quote:

Orijinalden alıntı: cemkurkcu

quote:

hakkinizda hayirli olsun

Detayli cevabiniz icin cok tesekkur ederim. Sayenizde Style donanimin yeterli oldugunu fark ettim su an bilmiyordum bu kadar oldugunu. Siz kullanan birisiniz, titanium ile soylediginiz arka kol dayama ve manuel klima disinda baska ne farklari var style'in?

titanyum modelinde arti olarak yokus
    kalkis destegi ,surucu kol dayama ,
    zenon farlar var

arabalar gen tr den ,karsilastirma yapabilirsiniz markalari modelleri

• quote:

Orijinalden alıntı: 7dreaMSoLdier_

quote:

quote:

hakkinizda hayirli olsun

titanyum modelinde arti olarak yokus
    kalkis destegi ,surucu kol dayama ,
    zenon farlar var

arabalar gen tr den ,karsilastirma yapabilirsiniz markalari modelleri

Alıntıları Göster
    Bu paralara Clio, Fiesta ve Polo alınabiliyor. Al birini vur ötekine.

Kolay gelsin.

• Tesekkurler cmakx.
    O arabalar bize kucuk gelir. Izmirde Menemende oturuyoruz. Her hafta sonu focaya yazliga gidiyoruz, 2-3 damacana bir suru esya. Corsa bile yetmiyor. Tesekkurler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigblacklion

Tesekkurler cmakx.
    O arabalar bize kucuk gelir. Izmirde Menemende oturuyoruz. Her hafta sonu focaya yazliga gidiyoruz, 2-3 damacana bir suru esya. Corsa bile yetmiyor. Tesekkurler.
    İkinci el olur diyorsan yazalım, sıfır olarak başka araçlara bütçen yetmiyor zaten.
  • Citroen C4 Mcp E-HDİ Confort + plus paket
    58 60 civarı alınır
  • Honda civic digerlerine gore daha genis oturum ve bagaj hacmine sahip motor olarakta sorunsuzdur
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

İkinci el olur diyorsan yazalım, sıfır olarak başka araçlara bütçen yetmiyor zaten.

Alıntıları Göster
    Focus alacaksanız tianium ve smart paket alın, gerçekten keyifli bir araba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: leongate

Focus alacaksanız tianium ve smart paket alın, gerçekten keyifli bir araba.

Alıntıları Göster
    c4, cee'd, i30 dizel düz 3'ü de bütçe içinde kalır üstüne iyi araçlar hepsi. en çok indirim yapanı alabilirsiniz.

2. el 508 alabilirsiniz. focus olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

c4, cee'd, i30 dizel düz 3'ü de bütçe içinde kalır üstüne iyi araçlar hepsi. en çok indirim yapanı alabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Siz Toyota tarif etmişsiniz, geniş iç hacim düşük tüketim ve sorunsuzluk... 60bine yeni corolla advance cvt var.. Arka diz mesafesi sınıfının en iyisi.
  • sorunsuzluk ve donanim diyorsaniz honda civic elegance modelini incelemelisiniz...
    kesinlikle pisman olunmayacak bir araba...
    fabrika cikisi lpg secenegi var.
    bagaji ve arka koltuklari cok genis...
    ustelik 6 yil da garantisi var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gnc.ali

sorunsuzluk ve donanim diyorsaniz honda civic elegance modelini incelemelisiniz...
    kesinlikle pisman olunmayacak bir araba...
    fabrika cikisi lpg secenegi var.
    bagaji ve arka koltuklari cok genis...
    ustelik 6 yil da garantisi var...
    Teşekkür ederim mesajlarınız için fakat ilk mesajımda belirttiğim gibi ikinci el 20-30 bin km civarı dizel araç bakıyoruz.
    Konu başlığı değiştirilmiyor sanırım. Değiştirilse "60.000 TL'ye Kadar Alinabilecek İkinci El Dizel Otomobillerin Kiyaslamasi" diye değiştireceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

i30 e focus en sicak baktigimiz araclar. Fakat gecenler forumda bir abimizin yeni aldigi i30 un daha 1 yil olmadan kapi iclerinin paslanmasini gorunce tereddute dustum. Cunku biz alirsak Allah kismet ederse en az 10 yil kullanmayi dusunuyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ₩uston

Citroen C4 Mcp E-HDİ Confort + plus paket
    58 60 civarı alınır

c4 de çok beğendiğimiz bir araç ama dillerde dolanan "Türkiye yollarına göre değil" cümlesi çok düşündürüyor beni.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ₩uston

Citroen C4 Mcp E-HDİ Confort + plus paket
    58 60 civarı alınır

c4 de çok beğendiğimiz bir araç ama dillerde dolanan "Türkiye yollarına göre değil" cümlesi çok düşündürüyor beni.

Biz ankara polatlı'da oturuyoruz hiçbir sıkıntı yaşamadık

• Ikinci el degil de sıfır alırdım yerinizde olsam.
    Manuel dizel cok seçenek var bu arada.
    Leonu bir güzel doldurup alabilirsin.
    Dolu bir c4 alabilirsin.
    Yada i30 - ceed dusunebilirsin.

Focus sedan düşünebilirsiniz.

Yürür aksam olarak Ford'u digerlerinden daha başarılı görüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Ikinci el degil de sıfır alırdım yerinizde olsam.
    Dolu bir c4 alabilirsin.

Teşekkür ederim abi. İşte sıfır ikinci el farketmez benim düşündüğüm 3 araç var. Focus i30 auris.
    Focus uzun süre kullanmak için en iyi araba ama biraz kasvetli ve bagajı küçük bir araç (HB için)
    i30 un konusunda uzun ömürlülük konusunda şüphelerim var. Daha birkaç aylık arabadan tıkırtılar geliyormuş.
    Auris de benim sıcak baktığım güzel bir araç.
    Leon'u da tercihlerim arasına alacağım.
    Ellerine sağlık, iyi akşamlar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Ikinci el degil de sıfır alırdım yerinizde olsam.
    Dolu bir c4 alabilirsin.

Teşekkür ederim abi. İşte sıfır ikinci el farketmez benim düşündüğüm 3 araç var. Focus i30 auris.
    Focus uzun süre kullanmak için en iyi araba ama biraz kasvetli ve bagajı küçük bir araç (HB için)
    i30 un konusunda uzun ömürlülük konusunda şüphelerim var. Daha birkaç aylık arabadan tıkırtılar geliyormuş.
    Auris de benim sıcak baktığım güzel bir araç.
    Leon'u da tercihlerim arasına alacağım.
    Ellerine sağlık, iyi akşamlar.

Auris dizel pek tat vermez haberin olsun. Bu konuda kesinlikle focus derim. Ici kasvetli ve basik katılıyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.