Şimdi Ara

60-70 Ping kötü mü ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gençler senelerce batıda oynadım hep 70-80 ile oynuyordum gayet iyi oynuyordum. Şimdi bu sunucu olayından sonra 20-30 da oynamaya başladım, tamam gayet iyi ancak evde 2-3 kişi internete bağlanınca ping 60 civarına çıkıyor ve oynanılmaz oluyor 200 ping ile oynuyorum sanki gözle görülür gecikmeler başlıyor.

• 60 ping eski 60 ping gibi olmuyor katılıyorum.bazen skiller hareketler kayboluyor
  • artık kötü
  • Kulağa herkes tarafından csb gibi gelse de benim düşüncem serverda gözüken ping değerlerini normalde gözükmesi gerekenden farklı gösteriyorlar...Eskiden vodafone mobile wifi kullandığım dönemler de 90-140 arası oynardım, 140 sınırında delay hissedilirdi ama oynardım. Ev internetiyle ise 50 ping alır, +150 olduğun da sıkıntı çıkarırdı..Dün akşam 15 ping alırken bir anda sabit 90 ping almaya başladım altını çiziyorum sabit ve hissedilen delay durumu aynı eski 200 civarında olduğunda ki gibiydi..
  • kuzey amerikada 200 pingle oynayıp dia olan var, her gün yayınını izliyorum
  • Sunucular tr'ye taşınmadan önce 49-50 ping alıyordum şimdi 17 ping alıyorum,bi ara sabit 51 oldu,200 pingden hiçbir farkı yoktu.60-70 ping şu an için çok yüksek yani normalde aldığın pingin 3-4 katı oluyor 150-200 gibi hissettirmesi çok doğal.
  • wi-fi açıkken paket kaybı da olur, ping sekmesinde yazmaz bu. 1-2 paket kaybı 150 pinge eşittir neredeyse. yeni serverla alakası yok yani.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    270 saat mge iyi mi kötü mü?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Anlamadığınız şey şu siz eskiden 80 pingde oynarken paket kaybınız yoktu o yüzden akıcı oynuyordunuz paket kaybı olduğunda yazan pingden bağımsız olarak delay oluyor.Eskiden paket kaybı olduğunda ping 50 60 artıp 150 dolaylarına geliyor şimdi paket kaybı olduğunda 80 dolaylarına geliyor 150 pingde delay yaşarken sanki normalmiş gibi davranıyorsunuz fakat 80 pingde delay değil ping artmış gibi davranıyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jitter pingten daha büyük bir sorundur, ping stabil ise belli bir seviyeye kadar oynarsınız oyunu sorunsuzca. Ancak jitter dediğimiz olay 2 paket arasında stabil olmayan zaman aralığı olduğu için oyun bir an duraksayıp akar, bu da ekranda ping diye görünse de paket kaybından ötürü problem yaşarsınız.
  • Bende de var ya bu sorun nasıl düzelticem? Eskiden çok daha iyiydi ping.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.