Şimdi Ara

600d 60d ve 1100d

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 1100d alıp 3lensle başlamak istiyorum 2 yıl sonrada ya 600d yada 60d alıcam sizce hangisi ve en ince detayına kadar bana özelliklerini anlatabilirmisiniz

• 60D Aralarında en iyisidir. 1100D Giriş seviyesidir ve 60D Alacak paranız varsa bakmamanızı tavsiye ederim yerinizde Olsam 550D + Sigma 17-50 ikilisini alırdım ama size kalmış Fakat Bütçe belirtmeniz çok iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vahocan -- 29 Nisan 2012; 2:10:03 >
  • 1100D + 3 lens dediğinize göre 55-250is desek 500TL +250 de 50mm f1.s desek toplam 2000TL harcarsınız.Bence almışken body 600D olsun yanına da 55-250 alın.sonra zaten 250Tl ye para geçince 50mm alırsnızı.Veya önce 50 alıp tele sonra da olabilir.
  • benim şimdilik bütçem dediğim 110d ve 3 lense yetiyor 2100 tl daha sonra daha gelişmiş bi canon alıcam 60d body yeter diye düşünüyorum lensler:
    18-55
    55-250
    50mm
  • Bahsettiğiniz lensler işinizi fazlasıyla görecek olmasına rağmen sonuçta fiyat olarak giriş seviyesi modeller, o nedenle bötçe nedeniyle onları düşünüp de gövdeden kısmayın derim. Bahsettiğiniz gövdelerden almışken 600D + 1 veya 2 lens ile başlayıp sonra yavaş yavaş lens eklemek bence çok daha mantıklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Father Torque

Bahsettiğiniz lensler işinizi fazlasıyla görecek olmasına rağmen sonuçta fiyat olarak giriş seviyesi modeller, o nedenle bötçe nedeniyle onları düşünüp de gövdeden kısmayın derim. Bahsettiğiniz gövdelerden almışken 600D + 1 veya 2 lens ile başlayıp sonra yavaş yavaş lens eklemek bence çok daha mantıklı.

http://www.fotografium.com/Canon-600D-18-55-IS-II-55-250-IS-KIT-canta-8GB-Class-10-Hafiza-karti-Yedek-Batarya_4759.html
    http://www.fotografium.com/Canon-550D-18-55-IS-II-55-250-IS-Canon-Zoom-Lensli-Double-Kit_1404.html
    ikisinden hangisi daha iyi olur sizce 600d alırsam yanına ayrıca 50mm alıcam bu şekilde sizce hangsi

• Öncelikle gidip bir body lere bakın elinize hangisin beğeniyorsanız onu alın. 60D ve 600D sensör olarak aynı kullandıgından çok fazla farkları yok ancak 1100D biraz daha kötü iso vb performanslara sahiptir.
    Sonuçta hobi yada hangi alanda kullanıcagınıza karar verip satın alın derim. Bu yazılan 3 makinede hobi olarak kullanılıcaksa sizi yarı yolda bırakmazlar.Ekstrem noktalarda 3 gövdenin farkı ortaya çıkar.
    Ben 60D kullanıyorum memnunum.
  • teşekkürler karar verdim
  • 550d ile 600d neredeyse aynı makineler, 600d'nin bence tek artısı oynar LCD ekranı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fukarakoala

Öncelikle gidip bir body lere bakın elinize hangisin beğeniyorsanız onu alın. 60D ve 600D sensör olarak aynı kullandıgından çok fazla farkları yok ancak 1100D biraz daha kötü iso vb performanslara sahiptir.
    Sonuçta hobi yada hangi alanda kullanıcagınıza karar verip satın alın derim. Bu yazılan 3 makinede hobi olarak kullanılıcaksa sizi yarı yolda bırakmazlar.Ekstrem noktalarda 3 gövdenin farkı ortaya çıkar.
    Ben 60D kullanıyorum memnunum.

ben en başta 1100d alıcam 2 yıl sonrada 600d almayı düşünüyorum çünkü ilk olarak alışmam gerekiyor 1100d ile alışıcam 600d ile profesyonel anlamda ( tabi bi 5d yada 1d gibi değil) çalışmayı düşünüyorum 3 lens beni 3 4 yıl yeter diye düşünüyorum 18-55 50mm ve 55-250 yeterli olucaktı 3 4 yıl teşekkürler

• 1100d nin kit lensinde ıs özelliği yok 18-55 sadece.. 18-55 alacaksanız ıs li olanını tercih edin, optik kalitesi daha iyidir...600d body ile başlamak daha mantıklı..tabii ki bütçe koşullarına göre...ilerde gövdeyi isteğiniz doğrultuda geliştirebilirsiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: acar60d

1100d nin kit lensinde ıs özelliği yok 18-55 sadece.. 18-55 alacaksanız ıs li olanını tercih edin, optik kalitesi daha iyidir...600d body ile başlamak daha mantıklı..tabii ki bütçe koşullarına göre...ilerde gövdeyi isteğiniz doğrultuda geliştirebilirsiniz..

fotografium sitesinden alacağım için istediğim şekilde paket yapabiliyorum 1100d ye ıs li kitte koyabilirim o konuda bi sıkıntı olacağını düşünmüyorum
  • Kesinlikle 1100d sizi mutlu eder, başka bir makina arayacağınızı sanmıyorum. Ben bir hafta önce aldım sıfırını spot olarak 850TL ye. Beğendiğim yönleri; focus hızı, sarsıntı önlemenin performansı, yüksek ISO performansı (ISO 6400 de yapacağınız çekimleri büyük boyutlu baskı almayacaksanız veya web de paylaşacaksanız rahatlıkla kullanabilirsiniz), hot pikselleri yok eden remapping özelliği ve tabii ki inanılmaz kaliteli fotoğrafları.
  • 18 mayista new yorkta olacagim. Bhphoto nun epey guzel bir dukkani var. Aklimdan gecen makina 60d.
    http://www.bhphotovideo.com/c/product/768294-REG/Canon_EOS_60D_DSLR_Camera.html
    Fiyatlar turkiyeye gore epey uygun. Satin alirken dikkat etmem gereken veya olmazsa olmaz almam gereken seyler varmi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.