Bildirim
6120c mi w810i mi
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
w810i tavsiyem -
ben 6120c tercih ederdim. şekli w810i ye göre daha karizmatik. -
Müzik çok önemliyse w810i
Video + Multimedia özellikleri önemliyse 6120c
6120c ye 2.5mm-3.5mm çevirici takarak normal kulaklıkla müzik dinleyebilirsiniz fakat müzik kalitesi w810un yerini tutmaz. -
öncelikle tavsiyeleriniz için sağolun arkadaşlar..
ben w810i nin resim ve müzik kalitesinin güzel olaması; 6120c nin de symbian OS.9.2, nokianın hızlı modelllerinden olması ve daha iyi bir görünümü olması dolayısıyla hangisini tercih edeceğime karar veremedim.. -
Symbian kullanirim diyorsan nokiaya yönel fakat müzik konusunda w810 daha iyidir.. -
senin için öncelikli olan şeyleri söylersen daha iyi yardımcı olabiliriz.
Mesela 6120 nokianın en kaliteli ekranlı telefonlarından biridir ayrıca en hızlı da. -
6120c yi düşünmemin tek nedeni symbian olması ama müzik ve video kalitesi w810i kadar iyi değil...
artık java programları da bulmak symbian kadar kolay bu yüzden w810i daha ağır basıyor sanki, ama daha bi karar veremedim; birini aldığımıda diğerinde gönlüm kalmasın diyorum...bu yüzden sizlere bi danışayım dedim -
6120nin video kalitesi her şekilde daha iyi.Oynatma+Kaydetme sadece foto kalitesi autofocus olmamasından dolayı daha kötü.
Telefon almanın ana sebebi müzik dinlemek değilse 6120yi tavsiye ederim.Gayet iyi bir şekilde müzik de dinlenebiliyor.Dönüştürücü +Ep630 ile ses yüksekliği yeterli ayrıca kalite de çok hassas dinleyiciler dışında idare eder.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 09nanometer -- 13 Ocak 2008; 14:55:06 > -
Kusura bakmayın yanlışlıkla attım.Silemiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 09nanometer -- 13 Ocak 2008; 14:55:56 > -
tavsiyen için sağol nanometer... yarın gidip bi bakayım, telefona dokunayım bi,hangisini alacağıma karar veririm
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X