Şimdi Ara

62.000TL Üst Limit (i30 Style Paket)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Genel olarak aracı narin kullanan, trafik kurallarına olabildiğine dikkat eden genç bir bireyim. Yolcumun konforu ve aracı kullanırken yorulmamak benim için ağır basıyor. Yakıt tüketimi ve bakım masrafları önemli kalemler.

Araçtan istediklerim:

Ön-Arka elektrikli camlar (Bu devirde opsiyon)
    Hız sabitleyici (Limitleyici olmasa da olur)
    Klima (Dijital - Analog farketmez)
    Arka park sensörü (kamera olmasına gerek yok olsa daha iyi, grafik gösterge yeterli)
    Mümkünse temiz ses veren bolca hoparlör. (Apaçilikten ziyade müzikle ilgilendiğim için)
    Bluetooth - Aux bağlantıları.

Benim aklıma i30 Stlye 1.6GDi motora LPG takmak geldi. Yılda 10.000km'yı geçeceğimi sanmıyorum. B sınıfı ama biraz da Punto dikkat çekici geliyor bana. Uzun süre kullanılacak kısmet olursa, al - sat niyetinde değilim.

• Pejo 308 1.6 thp allure 2013 sonrası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.6 Tdı leon almanızı tavsiye ederim. Her türlü istediklerinizi karşılar.

• Gdi motorlara lpg takmak maliyetlidir , style donanımda ne var ne yok bilmediğim için yorum yapamayacağım
  • o aracın lpgsi 5000tl civarında, dizel daha mantıklı
  • Opelde 10 bin tlye varan indirimler var 54 bin başlangıç 1.6 motorlu astra fiyatları

• Sıvı sistem LPG takmaniz gerekli sanırım. Eğer takarsanız gozlemledigim kadarıyla LPG de baya uygun oluyordu. Tavsiye edebileceğim dolulukta bir araç elite olsa daha iyi tabi ama style da gayet dolu umarım hayırlısı olur otamatik de yeni dct iyi deniliyor.. Hakkıniz da hayirlisi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gdi motora Lpg takmak biraz kötü bir düşünce.

Senin yerinde olsam ve senede 10.000 km yapacak olsam çok az yakan benzinli araçlara bakardim.

Bu bağlamda 1.2 tsi

Midline Plus Golf
    ve
    Leon Style + Led yada Sunroof a yönelirdim.

Yüksek ihtimallede Tungusten Gri Golf alirdim. Ender Elektronikte 1.000 lira civarina hız sabitleyici takar bütçe dahilinda ihtiyaclarimi karsilayan bir otomobile sahip olurdum. Golf ün temiz ses veren hoparlörlerini seveceğinden eminim.

• Cevap yazamadim ozur diliyorum. Gdi motor turbosuz benzin motor. Neden lpg donusumu bu kadar pahali ? Bilginiz var mi ?

Arkadaslar bu arada beni yanlis anlamayin ama vw ve vw grubu bir arac dusunmuyorum.

• sertacaygun kullanıcısına yanıt
    Gdi motor direkt enjeksiyonlu o yüzden lpg dönüşümü biraz pahalı.

Bence lpgsiz turbo benzinli modellere yönelin, VW grubu düşünmüyormuşsunuz, o zaman yeni 308i inceleyin ikinci elde 1.6 thp olanları uygun fiyatlı. 156 bg sizi korkutmasın aynı motoru BMWde kullanıyor 320i versiyonunda, tüketimi normal bir benzinli motor seviyesinde, karması 7.5 8 litre olur diye tahmin ediyorum, ayrıca 520d, A6 2.0 tdi, E220 CDi dengi araçlara da rahat kafa tutan bir gücü var motorun.

• İzel niye almıyorsunuz hocam?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. El bakıyo musunuz bilmiyorum ama
    Ben 2014 1.6 dizel astra sport, 2014 manuel dizel elite i30, 2014 dizel giuliettaları incelemenizi öneririm
    Sıfır olarak ceed bi inceleyin dizel confort plus 67.500 gözüküyo ama kasa makyaj yedi güzel indrim alabililirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi he_man -- 24 Eylül 2015; 0:26:03 >
  • Vag grubu düşünmüyorsanız Yenilenen Aurisi mutlaka inceleyin.

308 odağınızda olsun.

Astra makul bir seçim olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: he_man

2. El bakıyo musunuz bilmiyorum ama
    Ben 2014 1.6 dizel astra sport, 2014 manuel dizel elite i30, 2014 dizel giuliettaları incelemenizi öneririm
    Sıfır olarak ceed bi inceleyin dizel confort plus 67.500 gözüküyo ama kasa makyaj yedi güzel indrim alabililirsiniz

1.6 dizel astra 60 bin tl ye var mı hocam? Her yerde 70 bin tl kaynıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.2 Tsi Style leon 55 bin liraydi yanlis hatirlamiyorsam.Baz donanima gore fena degil uzerine kalan ilede araci doldurabilirsiniz.

• Bu paraya 1.6 Dizel İ30 elite alınır.

Ama illa GDİ Lpg dersen takılır randımanda alınır.2 Lpg kiti var. Karma ve sıvı.
    Karma:%80 Lpg %20 benzin tüketir ve bu değerler tutar.2500-3200 lira arasıdır. Romano 2000-2100 liradır

Sıvı:%100 Lpg tüketir.Aracın Kendi enjektörlerini kullanır.6000-7000 liradır. Marjet 3500-4000 liradır

Sana tavsiyem dizelini aynı paraya almak varken benzin Lpg uğraşma. Bende 2013 Sportage var Karma Sistem Zavoli takılı 10 bin km de 3278 lira yakıt parası vermişiz. Haberin olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: YozgatLee0666

Bu paraya 1.6 Dizel İ30 elite alınır.

Ama illa GDİ Lpg dersen takılır randımanda alınır.2 Lpg kiti var. Karma ve sıvı.
    Karma:%80 Lpg %20 benzin tüketir ve bu değerler tutar.2500-3200 lira arasıdır. Romano 2000-2100 liradır

Sıvı:%100 Lpg tüketir.Aracın Kendi enjektörlerini kullanır.6000-7000 liradır. Marjet 3500-4000 liradır

Sana tavsiyem dizelini aynı paraya almak varken benzin Lpg uğraşma. Bende 2013 Sportage var Karma Sistem Zavoli takılı 10 bin km de 3278 lira yakıt parası vermişiz. Haberin olsun

Hocam çok yakıyormuş Sportage ya, bende benzinli Asx var benzinle kullaniyorum.

7.3 karma tüketim elde ediyorum. Güncel
    Benzin fiyatları ile 33 kuruşa denk geliyor

• sertacaygun kullanıcısına yanıt
    Aynı aracı sıvı lpg ile kullanıyorum. Sizin için mantıklı olan dizelini almaktır. Benimki otomatik. Eğer otomatik almayı da düşünüyorsanız DCT ile birlikte otomatik dizelin yakıt tüketimi değeri de düzeldi.
  • Valla arkadaslar ol,usken sifir olsun

Kenblock, hocam bakim ve anahtar teslim fiyati korkutuyor biraz beni dizellerin.

Gdi motorun lpg donusumune bu kadar para vermektense direk dizel almak daha mantikli sanirim

• quote:

Orijinalden alıntı: pro-black

quote:

Orijinalden alıntı: YozgatLee0666

Bu paraya 1.6 Dizel İ30 elite alınır.

Hocam çok yakıyormuş Sportage ya, bende benzinli Asx var benzinle kullaniyorum.

7.3 karma tüketim elde ediyorum. Güncel
    Benzin fiyatları ile 33 kuruşa denk geliyor

Hocam çok yakma olayı var ama kullanım tarzım 4000 devirde vites atıyorum gaza basmaya hiç korkuyorum. Gaz pedalı hep tabana yapışık gidiyorum...

Ha Sportage motoruna göre fazla yakıyor. Yumurta varmış gibi kullanırsan 8-8.5 arası ş.içi verisi yakalarsın. Ama arabadan zevk alıyım gitsin gaza bastığımda hemen hızlansın dersen 11-14 Lt arası yakıt tüketimi olur. Şuanki yakıt tüketimi bize göre normal çünkü 1.9 Tdi Caddy vardı 35-40 Kr yakıyordu.

Kısacası GDİ motoru İx35 yada Sportage da tercih edin. Şuan Sportage 1.6 dizeli olsa benzinlisini almaya gerek yok. İ30 un ise Dizeli varken alacak arkadaş ve İ30 düşünen arkadaşlar Dizel alsın

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.