Şimdi Ara

64bit-windows7 kurulumu olan bilgisayarıma autocad-3max-cs3 kuramıyorum!yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    masa üstü bilgisayarıma yeni format attım hatta formatta mı sıkıntı var diye 2 kere farklı yerlerden format attım , ama formattan önce çalışan programın kurulumlarını şimdi kurmayı deniyorum hiç bir şekilde kuramıyorum.. kurmaya çalıştığım programlar autocad 2009 - photoshop cs3 - 3ds max 9 .. ne yapabilirim ? neyi gözden kaçırıyorum..

• Hataların nedir hepside kolayca kurulan programlar !
  • Bilgisayarında önceden 64 bit kurulu ise sen programların çoğunu 64 bit olarak temin etmişsindir.DAha sonra format atıp 32 bite çevirdiysen 64 bit programlar çalışmayacaktır.ONa dikkat et.Windows 64 bitse 32ve64 bit programlar çalışır.Ama 32 bit se 64 bit çalışmaz.Hatalarını söylersen daha kolay yardımcı oluruz resim vs gibi.
  • autocad 32 bitse 64 bit windowsa kurulmaz..terside doğrudur..

şimdi tutupta 64 bit windowsa 32 bitte 64 bitte tüm programlar kurulur demesin bana birisi.bu autocad 32 bit için geçerli değil malesef..

ne yaparsan yap 32 bir autocad 64 bit win 7 ye kurulmuyor..5-6 kez denedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: R@deon

autocad 32 bitse 64 bit windowsa kurulmaz..terside doğrudur..

şimdi tutupta 64 bit windowsa 32 bitte 64 bitte tüm programlar kurulur demesin bana birisi.bu autocad 32 bit için geçerli değil malesef..

ne yaparsan yap 32 bir autocad 64 bit win 7 ye kurulmuyor..5-6 kez denedim

Benkurdum ama :) Başka bir hatan vardır.64 bite bir çok 32 bit programı kurdum malesef..Autocad eski versiyonlarını kurmaya çalıştıysan bireşy diyemem ama kuruluyor malesf.Herşyi yönetici olarak kurulması gerekiyor.
  • arkadaşım ben 32 bit autocad 2009 u 64 bit win7 ultimate kuramadım....kurarım diyen banada açıklarsa çok memnun olurum.

setup a tıkladıktan birkaç saniye sonra 64 bit le ilgili uyarı hatası variyor kurulum sonlanıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.