Merhaba arkadaşlar. Amazon'dan almış olduğum televizyonum Kolay Gelsin isimli lojistik firma tarafından ertesi gün adresime getirildi. Kutunun belli yerlerinde ezik bir kaç yer olduğunu görüp getiren kişiye söylediğimde " abi bundan bir şey olmaz köpük var merak etme sen" diyerek bırakıp gidildi. Ertesi gün kurulum için gelen servis kutuyu açtığında kırık olduğunu gördük. Servis kutuyu detaylı inceldiğinde kutunun yatay bir şekilde yere yatırılıp üzerine ağır bir şey konulduğunu söyledi. Fotoğraf da da belli oluyor zaten. Amazon'u aradım hemen çok ilgilendiler ve değişim sürecini başlattım. Böyle bir durum yaşayan oldu mu aranızda acaba? TV yi 4 gün sonra gelip alacaklar. Gitti incelendi vs 1 haftayı geçer. Ellerinde aynı tv den olmazsa ne yapmak lazım acaba? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
65' TCL televizyon kırık geldi
-
-
Vay öküzler vay ya... Onu yapan kimse tespit edip parasını çaksınlar bi güzel. TV olduğu kabak gibi belli, davar ya...
65C745 galiba he, ben de istiyorum bu TV'yi
Ama özellikle bu kargo işleri beni fitil ediyor. Önceden bayiden alırdık bayi kendi aracıyla falan getirirdi. Şimdi artık o da kalmadı.
Yok kargo sağlam mı geldi, yok kutu kırık mı çıktı. Allah cezanızı versin.
Amazon'un bi iyiliği bu işte. Bu aleti şimdi başka yerden almış olsanız, yok tutanak tutturacaktınız, yok bilmemne yapacaktınız diye yokuşa süreceklerdi.
TV'de hala stok görünüyor, değiştirirler merak etmeyin
-
Bende günlerdir indirim kovalıyorum ve 36K yı amazon da görünce alayım dedim. 4.kat benim ev ve adam sırtında tek başına buzdolabı taşır gibi çıkartmış. Abi dedim çağırsan inerdim tek başına böyle bir hassas cihaz taşınır mi diye bir şey olmaz diyor. Umurunda değil ki adamın. Daha kaç tane teslimatı var kim bilir. Evet hala stokta var ama benim tv yi alıp götürmeleri incelemeri 1 haftayı geçer. Çok can sıkıcı bir durum ya bu. Heves falan kalmıyor insanda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen en gıcığı o durum zaten. Geçmiş olsun, yani TV 1 hafta sonra gelecek deseler böyle sinir olmaz insan.
Arkadaşım Hepsiburada'dan benzer şekilde "cam TV ünitesi" gibi bir şey almıştı sanıyorum, kargo bi geliyor, ünitenin cam kısmı tuz-buz. Ah özür dileriz cart curt, satıcı HB allahtan, kargocu da itiraf ediyor abi biz bunu düşürdük ettik diye, hemen tutanak vesaire, HB de hemen ertesi gün yenisini gönderiyor kargonun da itiraf edip tutanak tutup bildirmesi ile..
Yenisi geliyor, o da kırık
Arkadaş artık iyice cinnet modda ama sakinliğini koruyarak tekrar HB ile temasa geçiyor. Bakın diyor üçüncü defa yollayacaksınız ve kırık gelirse ne yapacağız, baya zarara uğradınız diye işi şakaya da vuruyor biraz. Adamlar başka bi nakliye firmasıyla tek taşıtmış, ünite geldi, kutuyu beraber açmışlar, hiç bir hasar olmadığını görünce adam benden imza aldı öyle gitti diye anlatmıştı.
Ki o zamanlar Amazon falan yok, HB'nin bu kadar ilgilenip değiştirmesine baya şaşırmıştım.
-
65'lik 36'ya düştü mü bu arada yav? Ben yine normal fiyatı görüyorum 38.9 mu öyle bir şey.
-
Muhtemelen getiren kişi de kutudaki hasarın başıma iç açacağını bilmesine rağmen 4 kat daha indirmemek için bir şey olmaz abi bundan diyerek beni kandırdı! Kırık olursada nasıl olsa ben gelip almayacağım dedi içinden eminim. Getiren ve değişim için iade alacak olan firmalar farklı çünkü. Getiren firma Kolay Gelsin, iade için gelecek firma ise Aramex diye bir firma.
Ben TCL'i almadan önce çok fazla yorum okudum. Kırık gelen çok fazla insana denk geldim. Bu kadar fazla tv satan bir firmada nasıl bu kadar kırılma durumu yaşanır diye şaşırdım. Ürünün kutu içeriği çok zayıf hocam. Bana getiren adamın dediğinin aksine köpük falan yok ekranda. Sağ ve sol köşelere köpük koymuşlar o kadar. Ön panelde hiç bir şey yok. Ön panelde kalın bir köpük olsaydi üzerine bir şey koysalar dahi kırılmazdı. Amazon'dan aldığım için içim biraz rahat. Trendyol ya da HB'den almış olsaydım hakem heyeti ile uğraşıyor olurdum şu an muhtemelen diye düşünüyorum. Umarım kısa sürede sorunum çözülür ve arkadaşının yaşamış olduğu mağduriyeti tekrar yaşamam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
1 günlüğüne 36k ya düşmüştü fiyat. Hatta TCL 65c745 başlığına yazmıştım ben aldım çok iyi fiyat düşünenler alsın diye
O yüzden Amazon
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benim de Kirik Gelmisti Sony Tv..Ama 2 gunde degisim saglamistim o zaman ( 2021 )
Kargo'da kirilmisti kutuda hasar vs yoktu ama..
Geçmiş olsun hocam. Benim kutuda hasar var malesef. Kargoyu getiren arkadaşı dinlemeyip rapor tutturup geri göndermem lazımdı ama o kadar ikna edici şekilde bir şey olmaz kaç tane teslim ediyorum abi ben diyince tamam diyor insan. Acı bir tecrübe oldu benim için. Umarım sıkıntısız hallederim.
Servis Ekran kirik cikti diye tutanak tuttuysa eger sorun olmaz..
Bu şekilde rapor verdi servis. Kutuda hasar olduğu için taşıyıcı firma ve amazon sorumluluğunda dedi.
Amazon Sikinti cikartmaz, Iyi ki oradan almissiniz..
işte tam da bu sebeple alacağım her şey için önce amazona bakarım, varsa oradan alırım. diğer bütün firmalar 2. planda amazon varken.
-
Kesinlikle öyle. Özellikle risk teşkil edebilecek elektronik cihazlar için fiyat farkı çok fazla değil ise amazon tercih edilmeli. Canlı destek den görüşme talep ettim aradılar, inanılmaz içten bir üslup ile dinlediler ve ne istiyorsanız hemen yapalım dediler. O kadar gergin ve sinirli bir halde iken beni sakinleştirdiler resmen. Bizim memleket de alışık olmadığımız için böyle ilgi alakaya şaşırıyor insan gerçekten
Tamamen tesadüf aslında. Amazon'da olunca en düşük fiyat oradan aldım. İyi ki de öyle olmuş yoksa çok daha sorunlu bir süreç olacaktı.
Hocam qm8 mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam gm8 nedir anlayamadım?
Tv nin modeli hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
65 C 745 hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- samsung tv ekranda beyaz nokta neden olur
- awox tv kanal ekleme
- lg tv bu fonksiyon şu an uygun değil
- samsung tv 102035 hatası çözümü
- lg televizyon sinyal yok diyor ne yapmalıyım
- çanaksız uydu alıcısı
- oled yanığı
- android tv apk yükleme
- şok aktüel
- tv box nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X