Şimdi Ara

650K bütçe için hangi marka/model alınabilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu anda 2006 1.4 atmosferik Fiesta kullanıyorum. Model yükseltmek için araç arıyorum.

2013 ve üstü model Manuel vites Hatchback ya da Cross tarzı hangi araç alınabilir?
    Aklımda 1.2 TSI Ibiza var. Belki biraz daha bütçe artırıp yine 1.2 TSI motor Polo olabilir.
    Dizel istemiyorum fakat bulunabilirse belki temiz gerçekten bakımlı 1.5 DCI Clio ya da Megane 3 olabilir.

*Hız sabitleyici
    *Yokuş kalkış desteği
    *4 cam otomatik
    İlk aradığım özellikler ayrıca yazın klima açık yokuşta bayılma yapmasın yeter:)

Konfor ve ses yalıtımı konusunda bu bütçe için ne kadar beklentiye girilir bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lovewhisper -- 21 Şubat 2024; 9:22:18 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• lovewhisper kullanıcısına yanıt
    Otomatik alacaksan o saydığın markalardan uzak durmalısın dsg şanzıman başını çok ağrıtır. Dizel olmasın demişin ama Al 1.5dizel bi Megan miss arkasına römork bağla çeksin ☺️

• armyoflovers kullanıcısına yanıt
    Yazmayı unutmuşum manuel vites olacak. Evet dsg sorunlu. Dizelin bakım masrafı fazla ayrıca yılda 10 bin km altı yol yapan için dizel mantıklı gelmiyor. Bu nedenle pek dizel taraftarı değilim. Ha birde tabi traktör sesi gibi motor sesi insanı sinir ediyor :)
    Fakat gerçekten bakımlı ve temiz dizel olursa neden olmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lovewhisper -- 21 Şubat 2024; 9:21:6 >
  • Aralık ayında 680 e 100bin km de kazasız-boyasız manuel 1.2Tsi 2017 Leon almıştım şuan o rakamlara bulunabilir mi bilmiyorum ama bulunabilirse ihtiyaçlarınızı fazlasıyla karşılar. Aynı motora sahip polo-ibiza da alınır binilir. Yakıt olarak gerçekten başarılı. Çekiş bakımından da sorun çıkarmaz hocam

• Namütenehi kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın. Esasen 1.2 TSI motor dışında başka marka/model bakmıyordum fakat diğer markalara göre( Ford, Kore -Japon Fransız) Volkswagen grubu tamir ve bakım masrafı yüksek oluyor bu da insanı haliyle düşündürüyor.

Böyle olunca kararsızlık oluştu. Marka takıntım yok fakat Clio için 600 istenen bir ortamda bir miktar daha verilip (evet belki arada 70-80 bin var ancak şu ekonomide sene sonunda bu para çerez parası olacak) neden
    Polo ya da Ibiza olmasın sorusu akıllara geliyor.

Clio ( icon paket) da gayet güzel araç ama konfor olarak polo bir başka be sanki.

Kullanıcı olmadığım modeller için yorum yapmak istemem fakat konfor için uzun süre kullanan kişiler hep polo golf diyor. Volkswagen yumuşak süspansiyon sistemi kullandığı için. Yollar malumunuz harika 😂

• O rakamlara temiz 2013-2014 model, 1.2 ya da 1.4 Leon bulabilirsiniz sanırım.. Kesinlikle tavsiye ederım. Polodan ve ıbızadan çok çok daha konforludur. Bır de ıbıza yerıne skoda fabıa ya bakın derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utku.pasa -- 21 Şubat 2024; 18:13:38 >
  • lovewhisper kullanıcısına yanıt
    O km farkı eskidenmiş, şimdi fiyatları aynı ☺️ bakım masrafına gelince, benzinli araçtan tek farkı mazot filtresi alınıyor olması. Traktör gibi de çeker 😀 Evet 2. El alınacaksa temizini bulmak zor ya da pahalı bizim ülkede ancak 0 araç alınacaksa düşünülebilir. Artık eskisi gibi gürültülü de çalışmıyorlar, özellikle binekler.

Neyse umarım gönlünüze göre bulursunuz bir araç.

• armyoflovers kullanıcısına yanıt
    Eyvallah umarım herkes temiz güzel araçlar bulur.

Gerçi temiz araç bulunca da sanayide ırzına geçiyorlar. Yetkilisi özeli fark etmiyor. Birinde daha fazla parayla rezil oluyorsunuz 😂
    Artık dürüst güvenilir usta bulmak gerçekten çok zor. %5 ya var ya yok
    Neyse usta-sanayi konusu ayrı.

Genel arıza durumlarında dizel masraflı oluyor onu demek istedim aslında. Tabiki sorunsuz araçta sadece yıllık bakımda çok fark yok dizel benzin arasında.

• utku.pasa kullanıcısına yanıt
    Eyvallah Skoda Fabia da olur. Neden olmasın yeterki gerçekten bakımlı olsun.

Temiz hilesiz hurdasız araba ilanındaki yazıdan bile direkt anlaşılıyor. Aracına güvenen dürüst insan açıklamaya gerekli her şeyi yazıyor.

Eğer klâsik yazılar yazıyorsa (dosta gider, muhayyer, son fırsat, gelen alır, bakmadan geçme, açıklaması yetersiz olup sadece öğretmenden bayandan doktordan avukattan vs yazan vb) bunları görünce sayfayı kapatmayı bırak bilgisayarı telefonu elektriği şalteri indirip uzaklaş 😂🤣

Bazı ilanlar varki sizin bir şey sormanıza dahi gerek kalmıyor. Zaten bir bakmışsınız ilan hemen kalkmış araba satılmış...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lovewhisper -- 22 Şubat 2024; 22:3:27 >
  • i30 veya ceed alabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.