forumda millet bu maaşı yeni mezunken alıyor yalvarırım bana yardım edin < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
forumda millet bu maaşı yeni mezunken alıyor yalvarırım bana yardım edin < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 18 Nisan 2025; 19:16:24 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
63k maaş alıyorum. Önümüzdeki ay ev kiram 11.000 tl den 23.000 tl'ye çıktı. İki kişiyiz ne yapacağım bilmiyom :( Az biraz borç ödemesi vs de var. Bu sene zor geçecek benim için. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
kira + kredi borcu + kredi kartı allah sabır versin hocam, bende aynı dertten muzdaribim. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
yok < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Şube müdürü maaşıdır bu 1700 dolar yapar , ayağını yorganına göre değilde komşunun balkonuna doğru uzatırsan bir kaç aya kadar künefe yiyecek paraya muhtaç olursun. 1 yıldır çeyrek yarım kenara koyduklarımla 5 veya 10 dönüm tarla almak üzereyim, maaş 55k. Avm'lerde kafeteryalarda 1 liralık şeye 10 lira vererek haftada 2-3 sefer dışarıdan yiyerek bu maaşı değerlendiremezsiniz. Para kazanılır önemli olan onu değerlendirebilmek. Selametle < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zn_volkan -- 21 Nisan 2025; 22:50:9 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |