Şimdi Ara

6630 mu 3230 mu???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

3230 630 ytl sizce hangisini alayım...

• 6630 tabiiki..
  • Az önce semtimizdeki bir telcide 3230 gördüm.750 YTl spot için fiyat istedi.Cihazı elime aldım.Joystick'in olduğu kısımdaki tuşlar açıkcası pek kaliteli görünmedi gözüme.Sanki batık gibi duruyordu.Sayıların olduğu kısmı kullanmak için biraz zorlanıyorsunuz,zira çok altta ve teli avuca oturtup rakam çevirmek zor.
  • Kullanım sorun değil benim için....
  • 6630 tabi ki 3230 un foto kalitesinin düşük olduğunu duydum ve gördüm. Fotoğraflar çok grenli.
    6630 cam gibi. 2sn de 6 foto çekiyor ayrıca. ayrıca menülerde çok hızlı. Ve Mp3 stereo.
    Ama 3230 alıcam diyosran illa ki. Orijinalinin çıkmasını bekle o zaman spot'u 550 YTL ye geriler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: T_A_T_A_R

Arkadaşlar 6630 650 ytl...

3230 630 ytl sizce hangisini alayım...

6630 sarz suresi olarak iyi.tam bilmiyorum ama mmc yi buyutmek istersen ileride telefonu degistirip farklı bir model almak istediginde o mmc cok dusuk fiyata gider diye dusunuyorum! siz daha iyi bilirsiniz diyelimki dv rs mmc aldım o mmc 7610 veya 3230 yada 6600 da calısırmı?yoksa sırf 6630 icinmi uretilmis?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mylove -- 1 Nisan 2005, 14:50:21 >
  • rsMMCler MMC nin küçültülmüşboyutlu versiyonudur.
    SADEC rsMMC uyumlu aletlerde çalışır çünkü boyutu küçüktür.
    Ama rsMMCden MMC ye çeviren adaptörler war
    (yani RSMMC ni MMC ye çeviren adaptörün içine yerleştiriyotsun böylece boyutu MMC kadar oluyor.)
    istediğin gibi çıkartıp takabilirsin o zaman.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    k790 mı w810 mu??
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: mus_efe

rsMMCler MMC nin küçültülmüşboyutlu versiyonudur.
    SADEC rsMMC uyumlu aletlerde çalışır çünkü boyutu küçüktür.
    Ama rsMMCden MMC ye çeviren adaptörler war
    (yani RSMMC ni MMC ye çeviren adaptörün içine yerleştiriyotsun böylece boyutu MMC kadar oluyor.)
    istediğin gibi çıkartıp takabilirsin o zaman.

rs mmc derken eger 6630 icin bahsediyorsan dv rs mmc demen gerek dostum! bende rs mmc var adaptörüde var ama bildigim kadarıyla dv rs mmc olması gerekmis!yoksa mmc calısmıyormus!yanlısım varsa duzeltin lutfen?
  • dv rs mmc sadece 6630-6680-6681 için başka hiçbir telefona olmuyor....

3230 ise normal rs-mmc
  • dv lisi de mi war bunun
    o zaman bulmak zor olur eğer 6630 alırsakkk
  • zaten dv rs mmc sadece 128 lik var şuan...
  • Rs MMC 'yi kim bulduysa a.... s...... Ben yakın zamanda 6230'u değiştirmeyi düşünüyorum üzerinde 256 MMC var ama Rs değil...Ne olcak şimdi bu MMC elimde patlicak... Teknoloji bazen sinir bozucu olabiliyor..
  • tabiki 6630 al.telefon alırken dış görünüşünede bakmak lazım sadece özllklerine deil.bide telefon alırken eline yakışacak bi telefon al.
  • rs mmc yi bırak dv rs mmc çıktı bide....

Rs mmc lerde çöp oluyor... Sanırım mmc bakımından 3230 daha uygun...
  • 6630
  • DV RS ile NORMAL RS arasında ne fark var peki?
  • dvrs mmc 1.8 volt ile çalışıyor ve daha az şarj harcıyor... diğeri ise sanırım 3 volt ile çalışlıyor...
  • 6630
  • hmmm ewet 1.8 voltluk MMC duymuştum adı da warmış meğer
    dvrs çıkar yakında 256 lıkları
    ebayde war çünkü
  • 6630 için orj hs 2r kulaklık var 50 ytl genpada ama ses kalitesi iyi olur mu deneyip kullanan var mı???
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.