Sıralamam 6k, bilgisayar mühendisliği istiyorum. En iyi iki alternatif Yıldız Teknik ve Bilkent burssuz olarak gözüküyor. Bilkent burssuz için bütçemiz yeterli. İstanbul'da oturuyorum, Yıldız Teknik ulaşım kolaylığı ve eğitimin ücretsiz olması bakımından öne çıkıyor. Fakat Bilkent'in eğitiminin daha iyi olduğu söyleniyor. Sizce ne yapmalıyım ? |
6k ile YTÜ vs Bilkent Bilgisayar
-
-
Bilkent abi paran varsa. yalnız her yıl zam geliyor özellere aklında olsun
-
Bilkent
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Paran varsa Bilkent, aksini söyleyen olacağını sanmıyorum.
-
Forumda bilgisi olmadan sallıyor millet bölkent bölkent diye .kötü bir üni değil ancak akademi düşünmüyorsan çok net Sabancı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İstanbul'da oturuyorum. Bilkent ve YTÜ bilgisayar arasındaki kalite farkı Ankara'ya gitmeye değecek kadar büyük mü ?
-
%50 Sabancı
Bilkent'in verip YTÜ'nün veremeyeceği nedir?
Parana kıyma YTÜ yaz geç.
-
Sehirden dolayi temkinliysen sabanci ayni fiyata geliyo
Eğitim olabilir
Ha bana kalsa ben o kadar para veremem açıkçası. O yüzden ytü yazardım ki yazıyorum zaten :D
Edit: Önyargı oluştu tercihlerime yazsam da ytü'yü. O yüzden nesnel bir yorum değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyLuckyInteger -- 12 Ağustos 2021; 1:36:40 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Paran cebinde kalsın yarın ne gösterir belli olmaz. İş kurmak istersin, araba almak istersin, yurt dışına gitmek istersin…
Bilkent imkanı varken YTÜ düşünülmez bile. 30.000 Euroya lisans eğitimi almak çok uygun, ailenin de durumu varmış hem. Düşünmeye gerek yok dediğim gibi.
Ama konuda başka arkadaşların yazdığı gibi, İstanbulda kalmak istiyorsan Sabancıya bakabilirsin. Bence Bilkent kadar iyi bir okul.
-
Bence YTÜ cs . Eğer Ankara’ya gidince yurt masrafın olmayıp ücretsiz konaklayacağın bir yer varsa o zaman Bilkent düşünme bile.İstanbulda da uzakta oturuyorsan yine yurtta kalacaksın Sabancı için, özellikle Avrupa yakasının uç bölgelerinde . Kendi adıma ben parayı yurt dışı bazlı kullanırdım hatta YTÜ tutsaydı direkt böyle yapacaktım (planım dâhi hazırdı geçen sene) bence bunları düşün .Eğitim olarak evet YTÜ biraz daha alt kademe bu okullara göre ama bilgisayar senin dümdüz okuyacağın bir bölüm değil devamlı devinim halinde olmalısın ve bence YTÜ bu açığı kapatman için sana yetecektir.
Çok net bilkent hocam. Şimdiden hayırlı olsun.
Bilkent daha iyidir de
“Sizce ne yapmalıyım” kısmı zor
Ytü eve yakınsa vb güzel avantajı var yani
Bir de maddi olarak ne kadar rahatsınız, bilkenti karşılayabilecek insan az değildir ama karşıladıktan sonra eve giren para çok azalıyorsa ben bir düşünürdüm
Ama eğer maddi durumunuz çok iyiyse bilkent direkt denebilir
Biraz size bağlı, burada sence kısmı, başkasına iki şeyi karşılaştırtma kısmı sıkıntılı
Hayırlısı olsun, başarınızı tebrik ederim
Şey vardı bi de
Koç temel bilim+çap vb
Sıralamanız bunu tutuyor mu bakabilirsiniz, yüzde 50 falan varsa ona da bakarsınız
Ama koçun yurt vb masrafı da düşük değil sanırım
Kudeb vb diye bir şeyde varmış, insanları mağdur ediyormuş, twitterda görüyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Paran varsa düşünmene gerek yok
Ben olsam ytü yazardım.
2 kişilik yurt ile beraber senelik ücret ortalama 80 bin TL oluyor(okul 57500 TL 2 kişilik yurtlar senelik yaklaşık 20 bin TL). Zamlarla beraber 5 senelik eğitim ortalama 450 bin Türk Lirasına mal olacak.
Elbette bu para senin için büyük bir meblağ olmayabilir. Bu durumda tercih edebilirsin. Fakat ben olsam bu parayı yurt dışında yüksek lisans için kullanırdım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bounda mıydınız hocam siz
evet, boun bilg
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Paran cebinde kalsın yarın ne gösterir belli olmaz. İş kurmak istersin, araba almak istersin, yurt dışına gitmek istersin…
|
Sehirden dolayi temkinliysen sabanci ayni fiyata geliyo |
Parana kıyma YTÜ yaz geç. |
Benzer içerikler
- apotemi zor mu
- hukuk kitapları pdf telegram
- sayısalda 200 bine girmek için kaç net
- bıyıklı-matematik pdf indir
- unutumuvermiş nasıl yazılır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X