Şimdi Ara

6s şebeke sorunlumu sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba! Arkadaşlar eşim için yeni bir 6s aldım garantisi yok yurt dışı evde şehir merkezinden uzakta olduğumuz için sadece turkcell kulanıyoruz mecburi olarak.sorunum bazen şebeke yok hatası veriyor arıyorum şebeke geldiğinde benim ses ona gidiyor ama onun ses bana gelmiyor.balkonda veya cam kenarlarında sorun yok çok iyi ama can sıkıyor arada yapması.mesala masanın üzerinde duruyor alıyorum tlf u elime bakıyorum şebeke yok sonra başka bir odaya geçiyorum şebeke geliyor.sorun şebeke demi yok sa sim kart ta olabilir mi çizilmiş sanki baktım sim karta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Başka bir Simkart ile denemeniZde fayda var birde ağ ayarlarını sıfırlayınıN

• Taktım kendi hattım faturalı eşimin dakikalı şöyle birşey farkettim benim faturalı turkcell daha iyi çekiyor ama ara kolidorda servis yok hatası alıyorum ama kenar cam a yakın yere geldiğimde böyle bir sorun olmuyor.benim kendi 7 plusda ara kolidorda filan böyle bir hata vermiyor.

Ayrıca şuan yine eşimi aradım yan odaya geçip ilk yine onun ses geldi benim ses yine gitmedi kapatıp ikinci aramama sorun kalmadı

Anten veya herneyse şebeke testi varmı yapabileceğim acaba??arada yapması can sıkıyor tlf dan soğudum😔😔

• Test ettim evde sorun var dışarda balkonda 3-4 çubuk çektiğinde rahat karşıya sesim gidiyor konuşabiliyoruz ama odalarda sorun var arada hatta çoğu zaman karşıdan ses geliyor ama benim sesim karşıya gitmiyor sorun nedir sizce??

• palsak P kullanıcısına yanıt
    Sizin kendi Kullandığınız cihazda bunabenzer sorunlar oluyormu fark oluyormu çok büyük

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır olmuyor 7 plusda ara koridorda ses gitmiyor ama şimdiye kadar hiç servis yok hatası almadım.

6s de başka odaya geçtiğimde çoğu zaman servis yok diyor koridordan çıkıyorum şebeke geliyor hemen.aramalarda da dediğim gibi bir kaç kez arıyorum ses çok bet geliyor karşının sesi, ama benim ses karşıya gitmiyor.mikrifondan dicem whatapp facetime da sorun yok rahatça konuyoruz

• palsak P kullanıcısına yanıt
    Kartları değiştirip 1 kaç gün deneyin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denedim kartla ilgili değil büyük 4-5 saattir takılı kullandım sim kart diye düşündüm ama malasef ondan değil gibi gözüküyor.örneğin az önce her iki tlf da mutfakta cebimdeydi elime aldım sim yok diyordu 6s sonra cama yakın bir yere geçtim şebeke geldi hemen

Sorun ne olabilir anten mi ne ??

Çok pahalıya patlar mo bize??

• apple ve turkcell i aradım ayarlar filan yaptılar ama sorun hala devam ediyor.işin ilginç yanı bu sorun kapalı alanda özellikle de evde koridor da oluyor.servis yok hatası dışarda filan sorunsuz bir şekilde tlf u kullanabiliyorum.sorun ne sizce şebeke ise problem büyük galiba???
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.