Şimdi Ara

6s Ses çok az geliyor ve çok az gidiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
87
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2016 temmuz da aldığım iphone 6s 64 gb gold modelim de telefonla konuşurken ses karşı tarafa çok az gidiyor ve çok az geliyor. Konuşurken çok sorun oluyor ancak kulaklığı taktığım zaman ses gelip gitmesi çok düzgün oluyor ve konuşma esnasında herhangi bir sıkıntı yaşamıyorum. Garantiye yollamak istemiyorum şu sıralar telefon çok lazım ve sürekli şehir değiştirmekteyim. Yardım ve görüşleriniz için teşekkür ediyorum.

• kulağını dayadığın yeri ve altta ufak birdelik var onları temizle delmeden müzik kulaklığını taktığın deliğin yanındaki ufak deliği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenbu -- 18 Ocak 2018; 17:24:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenbu

kulağını dayadığın yeri ve altta ufak birdelik var onları temizle delmeden müzik kulaklığını taktığın deliğin yanındaki ufak deliği

zarar vermeden veya delmeden nasıl güzelce bir temizlik yapabilirim ? Teşekkürler
  • TitaNiuM1 T kullanıcısına yanıt
    bir kurdanı al masaya hafifçce vur ucundaki sivrilik gitsin sonra o deliklere sürt basma içeri kuvett uygulama sağa sola sonra bir diş firçası ıle temizle sağa sola sürtmen tozu yukarı çıkarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenbu

bir kurdanı al masaya hafifçce vur ucundaki sivrilik gitsin sonra o deliklere sürt basma içeri kuvett uygulama sağa sola sonra bir diş firçası ıle temizle sağa sola sürtmen tozu yukarı çıkarak

diş fırçası sağlıklı oluyorsa en iyisi o aslında sert de değil ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.