İyi günler. 7 aylık spor sürecim sonundayım. 60 kg başlamıstım güncel 81 kgyim. Göğüs idmanlarıma ağırlık vermeye çalışıyorum ama alt göğüs kısmında geliştigimi hissedemiyorum ve göğüs gelişimim yavaşladı. Başladigımdan beri bulk yapıyorum ve bundan sonrası için önerilerinizi bekliyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
7 aylık gelişim ve sonrası için öneri
-
-
Kilo nasıl aldınız hocam?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam yemek yemek yemek... Kısaca yemek. Zorlamak. Gainer destek olarak da olabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ekmek bazlama poğaça vücudu :)
Şaka bi yana çok fazla yağlanmışsın, kaslardan proteini düşük aldığın görülüyor.
Protein alımını artır yağ oranını düşür tekrar devam
-
Define olsam güzel bir form çıkar mı ortaya hocam ve 7 aylık sürec için nasıl?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
7 ayda ortalama günlük 200-300 kalori fazladan alsan hadi diyelim
ayda 2 kg alman gerekirdi :) senin max 14 kg almış olman lazımdı sen biraz abartmışsın muhtemelen bu kalitesiz beslenme ile kas koyma oranın çok fazla değildir diye düşünüyorum bence boyuna +5yada max 10 kilo ekleyip o kiloyu koruyarak bir diyete gir şu video sana güzel bir örnek olacaktır neyi ne kadar yemen
https://www.youtube.com/watch?v=wCheggTp3Ko
@sacrifice003 hocam kg almak bu kadar zor bir şey değil :) şu kilo alamıyorum muhabbetleri eskimesi lazım yemek yersen kilo alırsın yemezsen almazsın
149 kg idim 89 düştüm 1 senede 1.5 aydır günlük yemem gereken yemeği yiyorum extra 3 günde bir diyet bozup fast food yada cips-çikolata yiyorum şuan 97 kg yum yani mantık basit kalorili yemek yiyeceksin yada yemeyeceksin :) aynı video senin içinde yeterli olur izleyip kendi yemen gereken yemekleri hesaplarsın
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X