Şimdi Ara

7 ileri manuel vites araba kullandım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
11.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 7 ileri manuel vites araba kullandım beyler bugün öğlen. Sizce neydi bu araç tahminleri alayım? Ama sürekli vites atılıyo bıktırdı yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Very Big -- 26 Aralık 2014; 18:03:03 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

7 İleri Manuel Vites Arabalar: Bilmeniz Gereken Her Şey

7 vitesli manuel arabalar, performans ve yakıt verimliliği arayan sürücüler için popüler bir seçenek haline geldi. İşte bu arabalar hakkında bilmeniz gerekenler:

Artıları

• Gelişmiş Performans: 7 vitesli manuel şanzıman, daha düşük viteslerde daha fazla tork ve yüksek viteslerde daha iyi hızlanma sağlar.
    • Gelişmiş Yakıt Verimliliği: Yüksek vitesler, daha düşük motor devirlerinde seyir etmeye olanak tanır ve bu da yakıt tasarrufuna katkıda bulunur.
    • Daha İyi Kontrol: 7 vitesli manuel arabalar, sürüş deneyimi üzerinde daha fazla kontrol sağlar.
    • Sürüş Zevki: Manuel vitesli arabalar, otomatik vitesli arabalara kıyasla daha ilgi çekici ve tatmin edici bir sürüş deneyimi sunar.

Eksileri

• Usta Gerektiren Kullanım: 7 vitesli manuel şanzıman, ustalaşması beceri gerektirir.
    • Trafikte Zorluk: Yoğun trafik koşullarında manuel vitesli araba kullanmak zorlayıcı olabilir.
    • Sınırlı Uygunluk: 7 vitesli manuel arabalar, tüm araç modellerinde mevcut değildir.

Önemli Hususlar

• Debriyajın Önemi: Debriyaj, motor gücünü tekerleklere ileten önemli bir bileşendir. 7 vitesli manuel arabalarda güçlü bir debriyajın olması çok önemlidir.
    • Vites Değiştirme Becerisi: Vitesleri sorunsuz bir şekilde değiştirmek, 7 vitesli manuel bir arabayı verimli bir şekilde kullanmanın anahtarıdır.
    • Bakım Maliyetleri: Manuel şanzımanlar, otomatik şanzımanlara kıyasla daha yüksek bakım maliyetlerine sahip olabilir.

7 vitesli manuel arabalar, performans, yakıt verimliliği ve sürüş deneyimi arayanlar için uygun bir seçenektir. Ancak, bu arabaları kullanmak için gerekli beceriye ve anlayışa sahip olmak çok önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Vites olmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lotus1

Vites olmasın.

klavyeye bakmadan yazdığım için v yerine f yazmışım düzelttim şimdi. Tahminleri alayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Very Big

quote:

Orijinalden alıntı: lotus1

Vites olmasın.

klavyeye bakmadan yazdığım için v yerine f yazmışım düzelttim şimdi. Tahminleri alayım

Alıntıları Göster
    BMW
  • Cop kamyonu falandir. 4 kaplumbaga 4 tavsan :)
  • Manuel modda 7 dsg
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Gato Negro

Manuel modda 7 dsg
    carrera 4s olsa gerek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Gato Negro

Manuel modda 7 dsg
    gm in kullandığı bi 8 vitesli sistem var
    chevrolet
    lexus
    ford

edit: başlık 7 ye devşirilmiş bi düşünelim
    bmw veya porşa olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _mp_ -- 26 Aralık 2014; 18:08:18 >
  • Yeni corvette?
  • 6 ileri 1 geri vites olmak üzere 7 vites kullandın tahminimce
  • Porsche'nin bir modelinde vardı. Belkide kamyon otobüs veya 7 dsgyi Manuel'de kullanmışsındır nerden bilek bizlen gaytan geçmediğini?
  • quote:

Orijinalden alıntı: siklopentan

Yeni corvette?
    Porsche olabilir , kamyonet türü bir şey olabilir ama ben severim manuel vitesi yorucu da olsa keyfi ayrı
  • EuroAsia E kullanıcısına yanıt
    Bence de yoksa porsche falan var benim bildiğim 7 ileri olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abstraction

Porsche'nin bir modelinde vardı. Belkide kamyon otobüs veya 7 dsgyi Manuel'de kullanmışsındır nerden bilek bizlen gaytan geçmediğini?
    Kullandıysan da fazladan 1 vites atıyon kardeş sıkıntı nedir

Bunu kullan bakalım

• Bir sonraki konu araba kullandım ne renkti
  • quote:

Orijinalden alıntı: soskay

Bir sonraki konu araba kullandım ne renkti
    as 250 :)
  • Maraton veya prenses otobüs olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Maraton veya prenses otobüs olabilir.
    honda jazz benim bildiğim bi onlarda vardı 7 ileri bi ara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur_gs_91

honda jazz benim bildiğim bi onlarda vardı 7 ileri bi ara.

Alıntıları Göster
    hortlatıyorum ama söylememiş hala bence nissan 350z nin infiniti tarafından üretilen bir versiyonu var o olabilir manuel 7 ileri
  • Sır olarak kalmış
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.