Şimdi Ara

7.kardeşimiz geliyor(anlatamadığım duygular)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İstanbul da yaşıyoruz
    Ben 17 yaşında lise sona gidiyorum bi ablam var 2 yaş büyük tıp okuyor.Benim bi küçüğüm lise birde buyıl sonra iki kız kardeşim var bide ellerinizden öper 2 yaşına girecek bi erkek kardeşim var(!)
    Ve bi kardeşim daha olacağını öğrendim bu aralar çok tuhaf hissediyorum.annem 45 yaşında.
    Öyle eğitim seviyesi düşük bi ailede değiliz niye böyle oldu anlamıyorum.Aslında bu durumdan şikayetçi değilim Allah isyan etmekten korkuyorum.45 yaşında doğum ne biliyim sıkıntılı biraz daha 2 yaşındaki çocuğa zar zor yeterken bi tane daha gelicek hadi hayırlısı.
    Mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Babana bimden lets al da ver la doğum gününde iyi çalışıyor anlaşılan

• Yazık neden olduğunu anlayamamış.

• İnsan bir yaştan sonra evde velet kaldıramıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • SEÇİLMİS KİSİ kullanıcısına yanıt
    desene altınlar 7 ye bölüncek
  • Vay be bizim gibi bir aile varmış şaşırdım.Bizde 8 kardeşiz ama ben 7. Yim şu an tıp okuyorum.Abilerim ablalarım şu an iyi yerlerdeler.İşin en güzel tarafı baya iyi harçlık geliyor :)

• İnsanlar 1 tane yaparken bile ölçüp biçip düşünüp yapıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Everybody Dance Now

İnsanlar 1 tane yaparken bile ölçüp biçip düşünüp yapıyor

+99
  • Hırs yapmış ebeveynler görüyorum, geçmişteki hatalarını kapatmaya çalışan...
    Şaka bir yana Allah analı babalı büyütsün kardeşim, kendi aşiretinizi oluşturmak iyidir takma kafana

• Muhtemelen 3`den sonra korunmaya harcıcağı parayı çocuklarına vermiş. Sonrasıda çorap söküğü gibi.

Şaka bir yana isterdim kardeşim olsun. Tek çocuğum ben ve ciddi anlamda eksikliğini hep hissettim. Allah analı babalı büyütsün kardeşim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blgrçoban -- 1 Mart 2016; 0:48:43 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SEÇİLMİS KİSİsin kardeş.
  • Biz de 6 kardesiz annem de babam da universite okumus insanlar zamaninda amerikada bile yasamislar, ben fen lisesi mezunuyum mesela ama insanlara garip geliyor gerci insanlari kim takar bence kalabalik gayet guzel :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • malum ırk detected mı diyelim ne diyelim?
  • Aynen öyle, tamam allah versin analı babalı büyüsün ama bakarsan büyüsün para karşılığı satmak için çocuk yapmamalı insan. Sırf bu yüzden hayatım boyunca yalnız büyüdüm ailem çalıştı hep kendi kendime yettim anane babane yok bakıcı yok, kardeşsizlik yine de çok kötü, 19 yaşında yalnızlıktan ağlıyorum.

• Her çocuk rıskıyla gelirmiş dostum hayırlısı olsun, sağlıklı,sahatli olsunda gerisi kolay :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.