< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AcayipKuark -- 29 Kasım 2018; 19:19:21 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AcayipKuark -- 29 Kasım 2018; 19:19:21 > |
Reklam Alanı
Konu tutar Edit: Neyini beğendiniz bunun anlamadım |
Yaklaşık 20 yıl önce staj yaptığım kamu kurumundaki şefimde tıpatıp aynısından vardı... Bir gün dışarı çıkalım bugün sahadayız dedi... Neyse çıktık ama işle alakamız yok sanayi sanayi geziyoruz bizim şef çıkmadan önce bana da bi telsiz verdi dükkanlara girince telsizin sesini açıyoz araca binince kısıyoruz... O çakal sanayi esnafında bize acayip bi hürmet tabi... Neyse ki aradığımızı öğlene doğru bulduk... Para almadılar tabi... Aradığımız pejonun eksik olan bijonlarıydı... Niyeysa başka araçlarınki de uymuyordu bi türlü...
Sonra şef dedi çok acıktık telsizi son ses aç da şu lokantaya gidelim dedi gittik lokantaya hayatımdaki en lezzetli yemeği orada yedim ismi kuzu kapama idi ismi... Dışardaki masada oturduk muhtelemen hesap da ödemedi bizimkisi öylece ayrıldık sanayiden... |
1972 de üniversiteyi kazandığımda babam hediye etmişti 2000 cc motor otomatik ZF şanzımanlı modelinden 15 sene kullandım
|
Çok güzel bir konu olacak. Sizin gibi insanları görünce ben mutlu oluyorum. Takipteyim, başarılar
|
Bende de aynı şekilde Citroen BX var. Vakit yok toplamaya 1.5 sene önce aldım, hala kapıda yatıyor. 2004 ten beri yatıyor araç. Conta yakmış, motoru indirdik parçaları yok, reftefiyeci de ilgilenmedi, kendi işlerimden dolayı takip de edemiyorum. Çok keyiflidir ortaya bir ürün çıkınca ama uğraşması çok streslidir.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sönmeyen Arıza Lambası. -- 25 Ekim 2018; 15:45:31 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|