Şimdi Ara

75000 TL Araç Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. 75 zorlasan 80 bin TL ye muhakkak otomatik vites dizel veya benzinli sifir otomobil almak istiyoruz. Onerilerinizi bekliyorum :)

• öncelikle golf 7 sonra yeni 308 allure öneririm.
    az sonra mazda 3'cüler de gelir onu önerirler.
  • Şuan bu üçü mantıklı. Diğerleri çok yakında kada değiştirecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marmaratic

Şuan bu üçü mantıklı. Diğerleri çok yakında kada değiştirecek.
    308 i test ettim fena değil göral ankara fulüne 85.000 istedi 1 ay olmadı.Yol tutuşu atikliği güzel iç malzeme kalitesi fena değil ama rakam çok yüksek.Oturduğun zaman içine spor araç havasını az çok veriyor.

Golf 7 comfort dizel dsg güzel seçenek aslında.Forumda dsg sıkıntıları okuyoruz ama sıkıntı yaşamayan arkadaşımda var yeni passatında var 2011 adam sorunsuz kullanıyor birazda şans işi.

İşin doğrusu bütçe o kadar kötü bir yerdeki tam ortada kalmış kafası çok karışıyor insanın bazen içinden çıkılmaz bir hal alıyor.Hakkınızda hayırlısı olsun.
  • Volkswagen Jetta 1.6 TDI Trendline DSG : 77.500

Volkswagen Jetta 1.4 TSI Highline DSG : 74.400

Skoda Octavia 1.4 TSI Elegance DSG : 74.400

Skoda Octavia 1.6 TDI Optimal DSG : 73.400

Honda Civic 1.6 Executive AT : 73.510

Renault Megane 1.5 DCi GT-Line EDC : 73.600

KAYNAK : arabalar.gen

burdan bak 70-80 lira arası sıfır km araç otm. vites:

http://www.arabalar.gen.tr/listele.php?R1=0&R3=0%2C1%2C2&R4=9999&R2=1&D5=0%2C1%2C2%2C3%2C4%2C5%2C6%2C7%2C8%2C9&D1=80000&D4=and+article_tl+%3E+0+ORDER+by+article_tl+DESC

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esmer33 -- 25 Eylül 2014; 11:55:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Esmer33

Volkswagen Jetta 1.6 TDI Trendline DSG : 77.500

Volkswagen Jetta 1.4 TSI Highline DSG : 74.400

Skoda Octavia 1.4 TSI Elegance DSG : 74.400

Skoda Octavia 1.6 TDI Optimal DSG : 73.400

Honda Civic 1.6 Executive AT : 73.510

Renault Megane 1.5 DCi GT-Line EDC : 73.600

KAYNAK : arabalar.gen

burdan bak 70-80 lira arası sıfır km araç otm. vites:

http://www.arabalar.gen.tr/listele.php?R1=0&R3=0%2C1%2C2&R4=9999&R2=1&D5=0%2C1%2C2%2C3%2C4%2C5%2C6%2C7%2C8%2C9&D1=80000&D4=and+article_tl+%3E+0+ORDER+by+article_tl+DESC
    2 ekimde ab merkez bankası genişleme programı açıklayacak dolar biraz düşebilir. git o sırada dolar al.

şu anda araba falan alınmaz tavsiyem budur.

• quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

2 ekimde ab merkez bankası genişleme programı açıklayacak dolar biraz düşebilir. git o sırada dolar al.

şu anda araba falan alınmaz tavsiyem budur.

Alıntıları Göster
    Yakıt tüketimini kafaya takmak ile takmamak arasında kalmışsınız anlaşılan Siz oturup hesap yapın hangisi bütçenize uyuyor. O sırada ben de size D sınıfından bir araç önereyim.

Opel Insignia 1.6 L turbo 170 PS 280 Nm Otomatik vites Edition Elegance. Orta donanıma denk geliyor. Üst donanım sizin bütçenizi aşıyor. Bayiler elde kalan 2013 modellere çok uygun fiyat veriyorlar. Malum sitede bu ilanları buldum:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sifir-insignia-1.6-170-hp-otomatik-siyah-plusbeyaz-renkleriyle-166666912/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sarpel-den-yilin-firsat-araci-new-insignia-0-km-anahtar-teslim-176220751/detay

• Size uyar mı bilmem ama Skoda Yeti 1.6Tdi Dsh Elegwnce var.
  • Arkadaşlar yorumlariniz icin tesekkur ederim. @MaSeFeL insigna lari inceleyecegim.
    Honda Civic kasa makyajlamis ama yinede hoşuma gitmedi. Nerde FD6 kasadaki şekil. Şuan 2012 Jetta kullanıyorum.Golf 7 de dusunebilecegim bir arac. Kafam Allak bullak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaSaFeL

Yakıt tüketimini kafaya takmak ile takmamak arasında kalmışsınız anlaşılan Siz oturup hesap yapın hangisi bütçenize uyuyor. O sırada ben de size D sınıfından bir araç önereyim.

Opel Insignia 1.6 L turbo 170 PS 280 Nm Otomatik vites Edition Elegance. Orta donanıma denk geliyor. Üst donanım sizin bütçenizi aşıyor. Bayiler elde kalan 2013 modellere çok uygun fiyat veriyorlar. Malum sitede bu ilanları buldum:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sifir-insignia-1.6-170-hp-otomatik-siyah-plusbeyaz-renkleriyle-166666912/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sarpel-den-yilin-firsat-araci-new-insignia-0-km-anahtar-teslim-176220751/detay

Aslinda yakit ile ilgili sikintimiz yok. Alinacak arabz 2. arac olacak. Yilda 10-15 bin km anca yapar. Insigna hic kafamda yoktu bir arastircam tesekkur ederim

• Golf 7 dusundugum bir arac. Suandada 2012 manuel jetta kullaniyoruz. Otomatik vites arac almak istedigim icin vw den uzak duruyorum acikcasi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mylmz42

Golf 7 dusundugum bir arac. Suandada 2012 manuel jetta kullaniyoruz. Otomatik vites arac almak istedigim icin vw den uzak duruyorum acikcasi
    önce dizel mi benzinli mi yaptığınız kmye göre karar verin derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

önce dizel mi benzinli mi yaptığınız kmye göre karar verin derim

Alıntıları Göster
    2. el kaygınız yoksa Subaru XV
  • Master_Evil kullanıcısına yanıt
    Belirledigim marka modelin dizeline butcem yeterse dizel alacam yoksa bemxinli arac tercih etcem. Yilda 15000 km nin uzerine cikacagimi sanmiyorum.
  • Yahu 75 bin lira sırf sıfır diye golf, mazda 3, hyundai, honda marka c sınıfı arabalara vereceksiniz hiç içiniz acimiyor mu?
  • quote:

Belirledigim marka modelin dizeline butcem yeterse dizel alacam yoksa bemxinli arac tercih etcem. Yilda 15000 km nin uzerine cikacagimi sanmiyorum.
    Leon ST e bakmanızı tavsiye ederim 80 bine dolu 1.6 tdi + dsg + panaromik tavan güzel bir karışım olur ama leona yaklaşımınız nasıl bilmiyorum.
  • amadeus99 A kullanıcısına yanıt
    Bugün gördüğüm en aklıselim yorumu yapmışsınız.Benim de naçizane önerilerim;Araç almak için sakın borçlanmayın,birikimlerinizi döviz cinsinden yapın.İllüzyon bozulmak üzere.
  • -epica- kullanıcısına yanıt
    Tavsiyeniz nedir?
  • quote:

Tavsiyeniz nedir?

Ikinci el çok daha iyi araçlar bakabilirsiniz. Ikinci el takıntınız varsa çok temiz 3 5 bin kmde araçlar sifirindan çok daha ucuza satılıyor.
  • Insignia alirdim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.