Şimdi Ara

7600GT nin hızı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 7600GT nin hızı oyun için nası tafsiye edermisiniz oyunlarda takılma olurmu?

• bence olmaz ama denemekte fayda var derim
  • Tahminim (mantık olarak) 6600GT nin güncelleştirilmiş versiyonu bu kart (yeni çıktı)
    Takılma olmasına ihtimal vermiyorum, tabi üst düzey bir kart değil, bunu bilmek lazım...
  • eğer bu kart takılma yaparsa zate benim x550 ölsün abi yaaaa dostum senin işlemcin ve ram'ın iyiyse bu kart takılma falan yapmaz canafar gibin kart beaa nie yapsın
    quote:

Orjinalden alıntı: 10line

7600GT nin hızı oyun için nası tafsiye edermisiniz oyunlarda takılma olurmu?
  • google da 7600gt review yazıp arat bakiim.
    Bildiğim kadarıyla X1800GTO ya yakın performansı var.
  • Tüm oyunları çok rahat oynarsın merak etme. Amacın full detayda fps rekoru kırmak değilde sorunsuz oyun oynamaksa yeterli bir karttır.
  • 7600GT vs x1800gto diyorsunuzda iki üründe birbirine çok yakın performans sergiliyor testleri detaylı inceleyin bence.

7600GT SLI

http://www.guru3d.com/article/Videocards/327/12/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 24 Mart 2006; 9:09:17 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dostlar şunu söylemek istiyorum bu kartı çıktığından beri takip ediyorum performans olarak 7800 gt nin çok az gerisinde bazı oyunlarda geçtiği dahi oluyor ve aşağı yukarı 6800 ultra ile kafa kafaya diyebilirim
  • x1800gto yu bir çok testte rahat geçiyor bence daha iyi bir kartwww.tomshardware.com.tr incelemesine bakanız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.