Bildirim
8.0 'DAN 7.1.2'ye döndüm Whatsapp Yedeği Yüklenmiyor (7.1.2 deki yedek)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Silinmez ancak o yedekleri tekrar yüklemek için iOS 8 istiyor maalesef. -
Whatsapp 8 de gecmisi yuklemeyi henuz desteklemiyor uyarisi vardi duzeldi mi acaba, sirf gecmis icin 8 e tekrar dönebilirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
8de aldigin yedegi 7de gormez. Aynisi basima geldi, 8e tekrar gecince gozuktu.
8e gec onemlileri e posta ile al tekrar 7ye don
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yedeği guncellemeden 10 dk önce almistim yani 7 de
Hocam Nasıl geri döndünüz yardımcı olabilir misiniz bende geri dönmek istiyorum -
internetten uygun ipsw dosyasini indirip itunes uzerinden geri dondum, ipsw dosyasi nasil kullanildigi indireceginiz sitede vardir buyuk ihtimal
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grafen -- 18 Eylül 2014; 12:54:55 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Grafen
Hocam direk iOS yedeği ise direk zaren mesajlarla geliyor whatsapp (uygulamaları yedekle dediyseniz)
Whatsapp içinden sadece whatsappı iClouda yedeklediyseniz de whatsappı kurduğunuzda soruyor.
Olmadı whatsappı silip tekrar kurun o zaman soruyor.
Hepsi oluyor da yedek bulunamıyor diyorsa işte orda tıkandınız
eğer aklınızda dönmek varsa ios8 te yedekleme yapmayın çünkü geri döndüğünüzde ios 7 de yeni yedeklerinizi göremezsiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: SiNaPSiSquote:
Orijinalden alıntı: Grafen
Hocam direk iOS yedeği ise direk zaren mesajlarla geliyor whatsapp (uygulamaları yedekle dediyseniz)
Whatsapp içinden sadece whatsappı iClouda yedeklediyseniz de whatsappı kurduğunuzda soruyor.
Olmadı whatsappı silip tekrar kurun o zaman soruyor.
Hepsi oluyor da yedek bulunamıyor diyorsa işte orda tıkandınız
Alıntıları Gösterquote:
Orijinalden alinti: SiNaPSiS
quote:
Orijinalden alinti: Grafen
Yedegi guncellemeden 10 dk önce almistim yani 7 de
Hocam direk iOS yedegi ise direk zaren mesajlarla geliyor whatsapp (uygulamalari yedekle dediyseniz)
Whatsapp içinden sadece whatsappi iClouda yedeklediyseniz de whatsappi kurdugunuzda soruyor.
Olmadi whatsappi silip tekrar kurun o zaman soruyor.
Hepsi oluyor da yedek bulunamiyor diyorsa iste orda tikandiniz
Whatsapp in sohbet ayarlarindan kendi yedegi de var, icloud da whatsapp uygulamasi olarak bir yedek var, 104+104 mb toplam 208 mb iki yedek dosyasi var, defalarca whatsappi kaldirip kurdum, telefonu ayarlardan sifirladim, yine de yedek görmüyor
-
Up.
ah dostum be bu kadar önemliydi itoolsla ipa yedeği alsaydın ya madem.. ben iki senelik yedeğimi silmiştim yanlışlıkla. umarım kurtarabilirsin..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgialp -- 24 Mart 2015; 0:42:29 > -
Umarim hocam, sagolun. 9 aylik yedegim benim de, sadece onun mesajlari duruyor sizin adiniza uzuldum cok kotu bir sey gercekten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X