Şimdi Ara

8.0 'DAN 7.1.2'ye döndüm Whatsapp Yedeği Yüklenmiyor (7.1.2 deki yedek)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • telefonda 105MB sohbet yedeği olmasına karşın whatsapp'ı kurunca sohbet yedeği yok olarak görünüyor, mesajlar cidden çok önemli silinirse biterim

Yedek 7.1.2 de alındı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grafen -- 18 Eylül 2014; 16:29:29 >

• Silinmez ancak o yedekleri tekrar yüklemek için iOS 8 istiyor maalesef.
  • Whatsapp 8 de gecmisi yuklemeyi henuz desteklemiyor uyarisi vardi duzeldi mi acaba, sirf gecmis icin 8 e tekrar dönebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8de aldigin yedegi 7de gormez. Aynisi basima geldi, 8e tekrar gecince gozuktu.
    8e gec onemlileri e posta ile al tekrar 7ye don

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SiNaPSiS kullanıcısına yanıt
    Yedeği guncellemeden 10 dk önce almistim yani 7 de

• Grafen kullanıcısına yanıt
    Hocam Nasıl geri döndünüz yardımcı olabilir misiniz bende geri dönmek istiyorum
  • internetten uygun ipsw dosyasini indirip itunes uzerinden geri dondum, ipsw dosyasi nasil kullanildigi indireceginiz sitede vardir buyuk ihtimal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grafen -- 18 Eylül 2014; 12:54:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neden 8-9-10" değilde 7" tablet?
    13 yıl önce açıldı
    7.1 Ses'i 5.1 De Dinlemek ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grafen

Hocam direk iOS yedeği ise direk zaren mesajlarla geliyor whatsapp (uygulamaları yedekle dediyseniz)
    Whatsapp içinden sadece whatsappı iClouda yedeklediyseniz de whatsappı kurduğunuzda soruyor.
    Olmadı whatsappı silip tekrar kurun o zaman soruyor.
    Hepsi oluyor da yedek bulunamıyor diyorsa işte orda tıkandınız

• eğer aklınızda dönmek varsa ios8 te yedekleme yapmayın çünkü geri döndüğünüzde ios 7 de yeni yedeklerinizi göremezsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiNaPSiS

quote:

Orijinalden alıntı: Grafen

Hocam direk iOS yedeği ise direk zaren mesajlarla geliyor whatsapp (uygulamaları yedekle dediyseniz)
    Whatsapp içinden sadece whatsappı iClouda yedeklediyseniz de whatsappı kurduğunuzda soruyor.
    Olmadı whatsappı silip tekrar kurun o zaman soruyor.
    Hepsi oluyor da yedek bulunamıyor diyorsa işte orda tıkandınız

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalden alinti: SiNaPSiS

quote:

Orijinalden alinti: Grafen

Yedegi guncellemeden 10 dk önce almistim yani 7 de

Hocam direk iOS yedegi ise direk zaren mesajlarla geliyor whatsapp (uygulamalari yedekle dediyseniz)
    Whatsapp içinden sadece whatsappi iClouda yedeklediyseniz de whatsappi kurdugunuzda soruyor.
    Olmadi whatsappi silip tekrar kurun o zaman soruyor.
    Hepsi oluyor da yedek bulunamiyor diyorsa iste orda tikandiniz

Whatsapp in sohbet ayarlarindan kendi yedegi de var, icloud da whatsapp uygulamasi olarak bir yedek var, 104+104 mb toplam 208 mb iki yedek dosyasi var, defalarca whatsappi kaldirip kurdum, telefonu ayarlardan sifirladim, yine de yedek görmüyor

• Up.

• ah dostum be bu kadar önemliydi itoolsla ipa yedeği alsaydın ya madem.. ben iki senelik yedeğimi silmiştim yanlışlıkla. umarım kurtarabilirsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgialp -- 24 Mart 2015; 0:42:29 >
  • bilgialp kullanıcısına yanıt
    Umarim hocam, sagolun. 9 aylik yedegim benim de, sadece onun mesajlari duruyor sizin adiniza uzuldum cok kotu bir sey gercekten

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.