Şimdi Ara

8 aylık değişimim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 yıl önce bıçaklanma sonucu geçirmiş olduğum kalp ameliyatı sonunda spor hayatımın bittiğini düşünüyordum adeta vicudum bozulduğunu, kendimi yarım hissediyordum ama öyle değilmiş hemen kestirip atmak pes etmek yok hiç bir zaman pes etmedim umarım sizi motive etmişimdir rabbim güç kuvvet verdi ve kendi çapımda kendim için birşeyler yaptım umarım herkes daha iyi yerlerde olur
    Not yaşım 21 boy 1,78 spora 64kg ile başladım

8 aylık değişimim

8 aylık değişimim

8 aylık değişimim
    Burada 3 aylık bir süreç kilom 69

8 aylık değişimim
    Burada 6. ay kilo 74

8 aylık değişimim
    7. Ay kilo 76

8 aylık değişimim
    Ve şuan ki durumum 8. Ay kilo 77
    İyi kötü yorumlarınızı esirgemeyin teşekkür ederim

8 aylık değişimim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suat123456 -- 13 Aralık 2018; 22:16:9 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Beli olctunmu hic. Kilo alimini biraz yavaslat artik bence. Gecmis olsun bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironimperor -- 13 Aralık 2018; 23:3:6 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ironimperor İ kullanıcısına yanıt
    Dostum haklısın bel ölçmedim ama ciddi bir genişleme olduğunu biliyorum
    Eskiden kilo almakta çok zorlanırken şimdi ne yesem kilo olarak dönüyor. Kardio yapmıyorum bayağıdır artık kardio yapıp sağlıklı beslenmeye devam👍

• Bence fazla yağlanmışın ama bayağı kas kütlesi de koymuşun. 3-4 kilo yavaş şekilde verirsen çok daha estetik olabilir.

Bir omuz+kollara göre göğüs birazcık geride kalmış sanki. Bir süre göğüse ağırlık ver bence. Başarılar...
  • crash_bandicoot C kullanıcısına yanıt
    Hocam haklısın kollara göre göğüslerim biraz dar gibi görünüyor maksimum ağırlıklarla çalışmama rağmen çok inatçı tabi kısa vade içinde bir anda kilo almak azda olsa yağlanmaya sebeb veriyor bu durum normal gibi geliyor bana
    Kollarım genetik olarak zaten büyük hocam spor hiç hayatımda yokken o kiloyla kollarım 34" şekdinde büyüklüğü vardı haliyle diğer bölgelerim kollarıma nazaran pasif kaldı
    yorumun için teşekkür ederim

• Hocam programını yazman mümkün mü? Bir de beslenmen nasıl, ortalama günde kaç kalori alıyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaitan -- 15 Aralık 2018; 14:29:28 >
  • Zaitan kullanıcısına yanıt
    Tek bölge çalışıyorum dostum tam olarak kalori hesaplaması yapmıyorum fakat ortalama 3500 kalori alıyorum beslenme şeklim tavuk pilav makarna ve yumurta şeklinde ama kesinlikle her sabah tüm şekilde 5 adet yumurtayı vücudumdan eksik etmem akşam evde ne varsa ev yemeği yiyorum onun dışında haftada 2 gün serbest beslenme yapıyorum yağlı yağsız ne varsa o 2 gün içinde yitip içiyorum.
    Tabi bu beslenme şekli sana mantıklı gelmeyebilir ama Benim kendi vücudumun anatomisiyle kilomla yağ Oranımla alakalı fikrim şu yönde, ben kalori hesaplaması her Allah'ın günü yemeye içmeye dikkat etme konusu beni çok bunaltıyor bu sporu yaşam tarzım olduğu için yapıyorum zevk alarak yapıyorum diğer türlü spordan soğutuyor tabi ben kendi vücudumun yapısına göre düşüncelerim bu yönde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suat123456 -- 15 Aralık 2018; 16:44:52 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1,5 Yıllık Değişimim(SS'li)
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Zargana dan direk Torige gecis baslamis, tebrikler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Omuza ağırlık ver omuz geri planda kalmış vücuduna göre. Bir de kalorini düşür. Yağ yakımına başla bir an önce. Yaz geliyor yağ yavaş yakılıyor. Bunlar dışında başarılı gelişme tebrikler.

• Paco de Lucia kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkür ederim yorumun için omuz anatomim çok kötü oraya tolerans gösteriyorum fakat daha iyi olması için çok yol katletmem gerektiğini düşünüyorum tipik düzgün çalışırsan 8 aylık vücut böyle oluyor tabi daha iyisini yapanlar vardır onlara sözüm yok ama Benim zamana ihtiyacım olduğunu düşünüyorum havalar ısınmadan önce güzel bir diyet uygulacağım👍

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suat123456 -- 17 Aralık 2018; 11:42:40 >
  • tolgao2000 T kullanıcısına yanıt
    😂😂😂😂 aynen öyle hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: suat123456

Hocam teşekkür ederim yorumun için omuz anatomim çok kötü oraya tolerans gösteriyorum fakat daha iyi olması için çok yol katletmem gerektiğini düşünüyorum tipik düzgün çalışırsan 8 aylık vücut böyle oluyor tabi daha iyisini yapanlar vardır onlara sözüm yok ama Benim zamana ihtiyacım olduğunu düşünüyorum havalar ısınmadan önce güzel bir diyet uygulacağım👍
    omuz kasların gelişmeye müsait gibi görünüyor sadece biraz düşük oda genetik zaten yapacak bir şey yok.
  • bidüsün kullanıcısına yanıt
    Spordan önce omuzlarımın darlığı düşüklüğünden dolayı bir an önce kış gelsin de mont giyiyim diyordum hep o kadar kötüydü yazın arkadaşlarımın yanında çocuk gibi durmak beni çok kötü etkiliyordu
    Spora başladıktan sonra anladım ki bu omuzları toparlamak çok zor elimden geleni yaptım şimdi m beden kıyafetler üzerimde çok dar duruyor ama omuza istediğim şekilde görsel alamadım bir türlü biraz daha ağırlık vermem gerektiğini biliyorum diyet uygulayacam hocam ilerleyen zamanlarda tekrar açacağım konuyu

• quote:

Orijinalden alıntı: suat123456

Omuz için önerim. Zaten biliyorsundur. Press hareketine önem ver ve ağırlık arttırarak çalış ve de lateral hareketi. Ama press ağırlık arttırarak bu en hayati önemli. Tabi ısınmanı iyi yap. Rotatorları iyice ısıt yoksa Allah korusun ufak bir sakatlık seni geriye atar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.