Şimdi Ara

8 plus kainat rekoru ekran sürem.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Söylememe gerek var mi bilmiyorum ama bu mükemmel pil süresi icin tabi ki pil sağlığımın %100 olması lazım ve %100.

https://i.hizliresim.com/JD7a3Q.png

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• iOS 11 den dolayı

ios 10 la 10 saat kullanım alıyordum ss leri var

( bataryam ölmeden önce )

iphone 8 de verimlilik iyi ios 10 olsa heralde rahat 12 saat görürdü kullanım süresini

• Vallaha şaşırmadım ha aldığın süreye benimde batarya %94 kapasitede bugün full şarjan çektim dışarı çıktım lte açık aman yarabbi bu nasıl bir şarj tüketimi 5 ila 10 dk arasında bir telefon %89 şarja düşermi ya. Telefon alev alıyordu yeminle yanıyordu sanki. Tek yaptığım twitter baktım 3 4 dk 4 dk felanda foruma baktım cihaz vefat ediyordu. 11.4 ile telefon iyice mala bağladı.
    Edit: cihaz se

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melih Albayrak -- 3 Haziran 2018; 4:19:28 >
  • galaxyg kullanıcısına yanıt
    iOS 11 den dolayı demişsin ama 8 plus iOS 11le çıktı zaten. En iyi bu sürüme optimize yani.

Burada atılanın çok gerçekçi olmadığını düşünüyorum zira 11 saat ekran süresi gören gördüm.

• Ben düşük güç modu aktif olduğu halde 7 saate düştüm diye üzülüyorum seninki daha beter üstad normalde 11.3.1 de Normal kullanılan sürem 8 idi şimdi pişman oldum

8 plus kainat rekoru ekran sürem.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Flareon

iOS 11 den dolayı demişsin ama 8 plus iOS 11le çıktı zaten. En iyi bu sürüme optimize yani.

Burada atılanın çok gerçekçi olmadığını düşünüyorum zira 11 saat ekran süresi gören gördüm.
    iPhone 8 için optimize edilse de ios 11 sorunlu bir sürüm . Yorumları oku anlarsın zaten

iOS 10 da 9-10 saat kullanımın birden 5 saate düşmesinşn başka bi nedeni varsa sen söyle 😂

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.