Şimdi Ara

80.000-85.000 dizel otomatik c sınıfı araç tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Konu başlığında da belirttiğim üzere araç tavsiyelerinizi bekliyorum.. Yorumlarınız benim için çok önemlidir şimdiden teşekkür ederim..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Diğer c segmentler var derken egea dışında bu fiyata başka sıfır c segmenti araç bulamaz. Ama sıfır symbol alabilir. Sıfır araç her zaman daha iyidir sorun çıkarmaz , ayrıca symbol yakıtı bildiğin koklar bakımı , parçası ucuzdur.
    Ayrıca symbol için "uçan teneke" tabirini kullanmanız hoş olmamış forumda dahil ülkemiz de bir çok kişi ekonomik nedenlerden symbol gibi araçlara binmek zorunda kalıyor bunu göz önüne alarak bu konuda daha duyarlı olmanızı istiyorum. Bizlerde çok istekli değiliz Volvo varken symbol gibi daha ekonomik araçlara binmeye!
  • Çok fazla seçenek yok gibi bu bütçeye ceed i30 308 olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiat Egea 1.6dizel otomatik

• Dizel , otomatik istediğiniz ve butceniz 80-85 bin olduğu için ben egea diyorum ama eğer illaki C sınıfı olmasına gerek yoksa symbol de güzel bir tercih olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Dizel , otomatik istediğiniz ve butceniz 80-85 bin olduğu için ben egea diyorum ama eğer illaki C sınıfı olmasına gerek yoksa symbol de güzel bir tercih olur.
    Symbol un ucan teneke olmasi disinda nasil bir artisi varki egea yada diger c segmentler varken alınsın?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu araçları alacağınıza manueli tercih edin derim

• quote:

Orijinalden alıntı: atkosturanadam

Symbol un ucan teneke olmasi disinda nasil bir artisi varki egea yada diger c segmentler varken alınsın?

Alıntıları Göster
    Diğer c segmentler var derken egea dışında bu fiyata başka sıfır c segmenti araç bulamaz. Ama sıfır symbol alabilir. Sıfır araç her zaman daha iyidir sorun çıkarmaz , ayrıca symbol yakıtı bildiğin koklar bakımı , parçası ucuzdur.
    Ayrıca symbol için "uçan teneke" tabirini kullanmanız hoş olmamış forumda dahil ülkemiz de bir çok kişi ekonomik nedenlerden symbol gibi araçlara binmek zorunda kalıyor bunu göz önüne alarak bu konuda daha duyarlı olmanızı istiyorum. Bizlerde çok istekli değiliz Volvo varken symbol gibi daha ekonomik araçlara binmeye!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    900.000-1.000.000 Araç Tavsiye
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • C değil ama D segmenti önerebilirim

S60 veya V40'da bakabilirsiniz

• 308 bulabilirsiniz o fiyata.

• C4, 308, Ceed.

Bunların dışında a3 de alırsın ama ağır hasar kayıtlı olur ya da çok eski ve bomboş. O yüzden en temiz alabileceğin modeller bunlar.
  • Egea

• Merhabalar arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler halen arastiyoruz ancak bu fiyata yani 85 bin tl bandında toyota corolla advance d1.4d otomatik kafamıza çok yatıyor.. Az yakıtı ve sorunsuz olması ayrıca 4 kişilik aile aracı olması bir diğer etken... Sizlerin yorumlari nelerdir bu araç hakkında tavsiye eder misiniz

• Temiz bir 308 iyi olur.

• ibrahim_kurt35 İ kullanıcısına yanıt
    Corolla dizel en sorunsuz araclardan. Temiz ve az km yapmış bulabilirseniz çok iyi olur

• Egea 1.6 dizel otomatik hem performansı iyi hem de sürmesi çok keyifli. Kiralayip test edin boş paket ama en azından gidişi hakkında fikir sahibi olmuş olursunuz. Zaten bu fiyata clio var egeanin yanında bence çok zayıf. Daha geçen kiraladım clio dizel otomatik kesinlikle daha kötü. Tabi bu araçlar düşük km ve yeni araçlar. Eski isterseniz bu fiyata mercedes bmw de bulunuyor.

• Dolu bir 308 bulabilir misiniz bilmiyorum ama sanıyorum ki C4 bulabilirsiniz. Sadece Bluehdi/EAT6 tam otomatik olanlardan bulmaya çalışın, pişman olmazsınız.
  • ec.dmn kullanıcısına yanıt
    308 güzel araç ama 4 kışilik aile için biraz ufak araç diye düşünüyoruz yoksa ilk tercihlerimizden biri 308 olacaktı

10 gün kadar kullandım dizel otomatik corolla

Motor neyse de şanzıman tek kelime ile rezalet. Motor da performans olarak düşük, şanzıman da törpülüyor biraz.

Tabi benim için konfor ve performans düşük olsun önemi yok, yakıt az olsa yeter derseniz alınır, az yakıyordu gerçekten. Ama 85 bin verip alınacak motor-şanzıman değil bana göre.

4 yetişkinse 308 kesinlikle önermem; ama 2 yetişkin 2 çocuk olarak kullanacaksanız çok fazla zorluk çekmezsiniz diye düşünüyorum. Özellikle bagajından çok memnun kalırsınız. Sınıfının en büyük bagaj hacmine sahip modellerinden biridir.
  • O paraya en mantıklısı corolla, egea Clio falan düşünme. Üstelik 2014 premium dizel multitronik corolla rahat bulursun

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.