Şimdi Ara

80.000 civarı Otomatik C sınıfı araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba şu anda Leon 1.2 tsi aracım var düz vites. İlk sahibiyim bu araç yerine aklıma yatan bir araç olursa ve 60.000TL üstü bir fiyata satabilirsem(aklımdaki rakam 62.000TL) üstüne 20.000TL ekleyip yine aracım gibi yakan benzinli veya dizel otomatik sıfır km bir araç almayı düşünüyorum. Dsg şanzumanlı da olabilir sıfır alacağım için garantili olacak sonuçta soğuk bakmıyorum dsg'ye.

Araçta olmazsa olmazlarım:

Far-yağmur sensörü.

Bluetooth(müzik oynatma ve tel konuşma)

Dokunmatik ekran.

Seri otomatik şanzuman( bazı otomatik şanzumanlar insanı araçtan soğutuyor.)

Bu şartlar altında ne tavsiye edersiniz? Açıkcası aklımda 1.4 tsi 150hp fr var ancak makyajlı kasayı o fiyata alamam 2016 modelde bayilerde kalmış mıdır bilemiyorum kaldıysa sizce 82 gibi bir rakama verirker mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam garanti olunca ne olacak, yolda kalmayacak mısınız Ben astra 1.4 otomatik dynamic öneririm, 82 civarına alacak biri vardı forumda.
  • Leon'u o fiyatlara bulmanız biraz zor görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Renault MEGANE alabileceğin en mantıklı seçenek.

Hocam öncelikle tavsiyeniz için teşekkür ederim ama megane düşünmüyorum. Aracın arka tasarımı bir çok kişinin hoşuna gitsede bana tek kaşlı insan suratını andırıyor hiç beğenmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Hocam garanti olunca ne olacak, yolda kalmayacak mısınız Ben astra 1.4 otomatik dynamic öneririm, 82 civarına alacak biri vardı forumda.

Hocam şu an ailemizde 2 tane daha leon araç var ikiside 1.6 dizel dsg şanzuman. Biri 40.000km de diğeri 11.000kö de çok şümür bir sorun yaşamadık. Allah korusun yaşanırsa da garantisi var zaten garanti bittikten sonra da iyi niyet garantisi var o yüzden olası bir sorun benim gözümde önemli değil. Biliyorum şanzuman narin ve risk taşıyan bir şanzuman ama vites geçişleri de gerçekten çok iyi bu inkar edilemez.

• nero67 kullanıcısına yanıt
    Orası öyle çok iyi vites atıyor namussuz

• Balıkkesir skoda bayisinde, octavıa style paket 2016 model 1.0 tsi dsg araç vardı, 80 bin tl ye bırakıyorlardı, gecen hafta sorduğumda, orayla bir konuşun isterseniz. Astra k da olabilir, tercihlerinizin arasında.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: endüstri_şef

Balıkkesir skoda bayisinde, octavıa style paket 2016 model 1.0 tsi dsg araç vardı, 80 bin tl ye bırakıyorlardı, gecen hafta sorduğumda, orayla bir konuşun isterseniz. Astra k da olabilir, tercihlerinizin arasında.

Hocam belirtmeyi unutmuşum sedan araç istemiyorum. Astrayı not ettim araştıracağım. Teşekkür ederim.
  • megane beğenmiyorum demişsiniz. astra düşünülebilir o zaman. 1.2 tsi gibi az yakan benzinli zor bulursunuz, bu durumda dizele yönelmeniz gerekir.

ikinci el temiz otomatik dizel giulietta bulabilirseniz o da düşünülebilir. sürüş zevki, tasarım, güvenlik, hepsi mevcut. tct'nin vites geçişleri de çok başarılı , dsg'ye yakın bir şanzıman.

yine dizel otomatik bulabilirseniz v40 da iyi bir seçenek olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WalterWhite00 -- 27 Şubat 2017; 0:39:15 >
  • Leondan memnunsanız 1.6 dizel otomatiklerine bakabilirsiniz veya 308de güzel araba tasarım motor ve şanzıman olarak ama genişlik kısmında leon kadar geniş değil ve sunroof yok onun yerine panoramik cam tavan var.

Aslında Guiletta'da düşünebilirsiniz güzel ve yakışıklı bir araba

• Elantra 7g dct

• Leonun kalitesinden memnunsanız astra da yakın malzeme kalitesinde üzmez o yönden sizi hem de daha dayanıklı bir şanzıman var, gözünüz arkada kalmaz. Yok leon'dan biraz daha yüksek kalite olsun derseniz bu ara golf makyajlanacak diye indirimler var. 1.2 tsi dsg+Işık görüş +sürüş konforlu golf 80.500'e falan veriliyor. Ancak leon ile donanım olayına alışmışsınızdır o yönden bu paraya daha dolu astra alırsınız. Kendi adıma golfün malzemesi güzel şanzıman sorun opel'in şanzıman motor güzel malzeme kalitesi ve diğer arızaları sorun... herhalde gözümü karartıp madem garantili diye golfe girerdim diyeyim. Ancak dediğim gibi leon malzeme kalitesi mutlu ediyorsa astra da üzmez yani.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adieu

Leonun kalitesinden memnunsanız astra da yakın malzeme kalitesinde üzmez o yönden sizi hem de daha dayanıklı bir şanzıman var, gözünüz arkada kalmaz. Yok leon'dan biraz daha yüksek kalite olsun derseniz bu ara golf makyajlanacak diye indirimler var. 1.2 tsi dsg+Işık görüş +sürüş konforlu golf 80.500'e falan veriliyor. Ancak leon ile donanım olayına alışmışsınızdır o yönden bu paraya daha dolu astra alırsınız. Kendi adıma golfün malzemesi güzel şanzıman sorun opel'in şanzıman motor güzel malzeme kalitesi ve diğer arızaları sorun... herhalde gözümü karartıp madem garantili diye golfe girerdim diyeyim. Ancak dediğim gibi leon malzeme kalitesi mutlu ediyorsa astra da üzmez yani.

Hocam aslında leon'dan çok memnunum aracımı da çok seviyorum ama düz vites olması İstanbul trafiğinde yoruyor insanı birde aracım led paket değil 1.2tsi otomatik araç sıfırı yok zaten şu an piyasada makyajlı 1.0 var aklım ona da gitmiyor değil. Aracımdan tek şikayetim trim sesleri o da çözülmeyecek bşr şey değil. Golf benim de aklımda olan bir model ancak aracımda hiç bir opsiyon olmamasına rağmen çok dolu golfte bunun eksikliğini yaşar mıyım diye düşünmüyor değilim açıkcası ancak en yakın zamanda bayşye gidip bir fiyat almayı düşünüyorum. Astra ile ilgili konuları araştırdım biraz bizim leondan memnun olduğumuz kadar memnun değiller sanki. Bir de benzinli versiyonu benim aracıma göre daha çok yakıyor galiba. En kısa zamanda bir opel showroomuna gidip onunla da bir test sürüşü yapmayı düşünüyorum. Bir yandam da araban zaten güzel bırak otomatik diye kredi çekip onu ödemekle uğraşmayı diye de düşünmüyor değilim. Kısacası bayan kararsızım hocam. Hayırlısı olsun da artık bakalım ne olacak.

• 80bin C sınıfı ne hallere geldik. 50-60 binden fazla etmeyecek araçlara ne paralar dökülür oldu.

istikrar devam edecek mi?

bu konuya ilişkin şöyle bi notum var:
    https://forum.donanimhaber.com/allah-da-evet-demis-istikrar-var-istikrar-var-gunumuz-ve-10-yil-oncesi-otomobil-fiyatlari--124286513#124327582

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chrissrathfield -- 27 Şubat 2017; 14:58:10 >
  • Golf 1.2 TSI DSG Midline Plus

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.