Şimdi Ara

80.000 TL Bütçe ile Araç Seçimime Yardımcı Olur musunuz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Maksimum 80.000 tl bütçem ile otomatik, 5-6 sene binebileceğim bir araç arayışı içerisindeyim.
    Dizel takıntım yok, yılda maksimum 10bin km yapıyorum, hatta evi taşıyoruz total km daha da düşecek.

3-4 yıldır gözüm hep 2013 c180 ve A3 Sedan 'daydı ancak bütçem yetmeyecek.
    Ne alsam da gözüm a3 ve c180 'de kalacak gerçi ama nasip..
    Bu aralar Golf, 308, Jetta, Astra, Mazda 3 gibi çok geniş yelpazede geziniyorum ve açıkçası şaşırmış durumdayım :)
    Hasarlı arabalara bile bakıyorum o derece..
    Tamamen tavsiye ve yönlendirmelere açığım :)

Bana bir araç tavsiye eder misiniz ?
    Şimdiden herkese teşekkürler, iyi forumlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orochimaru_sama -- 22 Mart 2019; 18:7:46 >

• Narutocu kardeşim ikinci el için tavaiye veremeyeceğim tercih srbrbi ama kafan belirttiğin sürelerde rahat etsin istiyorsan alıyorsun 0 km i20 otomatik style paketlisini garantisi bitene kadar kullanıyorsun. 4 ileri vites yakıyor ama fazla km yapmayacağın için koymaz. Sorunsuz şanzımana binersin en azından. Söyleyeceklerim bu kadar. Sabaka kyu!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sifir c4 cactus shine paket 118 bin feel paket 110 bin , 36 bin tl ye sifir faiz var.

uzun gelmezse 2. elde talisman oneririm.masajli koltuk olanda bulabilirsiniz.

• O fiyata otomatik olarak sıfır opel corsa yada sıfır i20

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antalyalı. -- 22 Mart 2019; 18:56:55 >
  • Astra , Megane 3 öneririm
  • neden yeni model megane 4 joy paketlere bakmıyorsun 1 senedir keyifle kullanıyorum istanbul sehir içi 7 litre benzin yakıyor 30 km ortalama hızda, dizel egea da olabilir
  • lpglı almalısın benzın fıyatı 70 dolara yaklastı secımden sonra gorecez zamları dızellerın hepsı cop olacak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Saydıklarından 308 i belki temiz bulabilin.Diğerlerini 80 e zor 308 öneririm

• Nedense yorumum silinmiş neyse tekrar yazayım. O bütçeye Megane en iyi seçenek olur

• tüplü otomatik civic

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mazda CX-3
    Peugeot 2008
    Skoda Yeti
    insignia 1.6t
    Megane 4
    A3'ü bir-iki parça yukarı çıkarak bulabilirsiniz. Çıkamıyorum diyorsanız o fiyata biraz hasarlılar var. Fakat A3 keyifli sürüş sağlar size.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gunpower-storm

Mazda CX-3
    Peugeot 2008
    Skoda Yeti
    insignia 1.6t
    Megane 4
    A3'ü bir-iki parça yukarı çıkarak bulabilirsiniz. Çıkamıyorum diyorsanız o fiyata biraz hasarlılar var. Fakat A3 keyifli sürüş sağlar size.
    bak şimdi ya a3 dediniz içim bi hoş oldu yine :) a3 'te ya çok yüksek km 'liler var ya da ağır hasarlılar var. ağır hasar olayına uzağım biraz ama normal kayıtlı hasarlar sorun değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orochimaru_sama -- 22 Mart 2019; 22:20:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Nedense yorumum silinmiş neyse tekrar yazayım. O bütçeye Megane en iyi seçenek olur
    evet çok mantıklı ve güzel bir yorumdu, teşekkür ederim.
  • Fluance icon

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yaklaşık 80.000 kilometre A3 kullandım, aracın viraj ve ilk hızlanma performansı süper. Tek dezavantajı 5 kişilik aile için pek avantajlı değil, iç yaşam alanı çok iyi değil fakat bunlar dışı süper C segmenti bir araba(en boşu bile bazı C segmenti araçların dolusuna eşit)

• 1.6 bhdi 308 tabiki o fiyata tertemiz arabalar var.
    F/p olarak en iyi araba, otomatik olarak rakibi yok zaten en iyi şanzımanlardan biri ayrıca

• A3 sedan arka taraf ve bagajda sorun yaratmayacaksa güzel araçtır fakat 80 bine w204 makyajlı bulamazsınız w204 ile iç hacim olarak çok fark yok bütçe artarsa w204 makyajlı eğer artmaya aksa A3 sedan alın geçin e90 w204 bugün çoğu c segmenti araçtan küçük boyutlara sahip iç hacim de keza öyle

• A3 diyenler dalga mı geçiyor acaba. 80 bine otomatik A3 mü varda bizim haberimiz yok. Adama gidipte eski model , ağır hasar kayıtlı A3 aldıracaksınız bu gidişle. Yok arkadaş bu forumdan tavsiye falan istenmez!

• Hocam Tek diyebilecegim ucuz parça yakıt ve saglamlık japonlar verebiliyor buna göre kafanda tasarla iyi forumlar dilerim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.