Şimdi Ara

80 - 90 bin arası otomatik dizel hangi araç alınır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. İlk aracımı almayı düşünüyorum. Bütçem 80 - 90 bin TL arası. Bu bütçeye uygun otomatik dizel sizce hangi aracı alabilirim. Ayda ortalama 2 bin km yol yapmaktayım. Araştırdığımda karşıma seat lean, jetta, skoda octovia, kia ceed, yüksek km. bmw e90 3.20d, clio, corolla ve opel astra çıkmaktadır. Sizce bu bütçe ile hem yakıt hem bakım yönünden beni yormayacak hem de kronik veya anlık problemler çıkartmayan hangi aracı tercih etmeliyim?

• Sıfır ayarında egea alır geçerim. Hem yeni, temiz olur hem de sorunsuz ve güçlü bir araç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 308 der geçerim bende.Az yakan performanslı bir motoru var.EAT6 gibi şanzımana sahip.Kaliteli bir araç tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_Devils_ -- 6 Haziran 2018; 16:0:9 >
  • 308 al 7 yıl sorunsuz binersin çok çok 5 6 bin zararına satarsın iyi araç ha ben almam o ayrı

• 308 bulursun o paraya bluehdi az yakar otomatiği de mis gibi.
  • Dsg kullanıcısıyım,dsg den memnunum ancak hassas.Ben 2.5 yılda 36 bin km yaptım.Bir sorun yok.Ancak o kadar çok kullanıyorsanız cvt veya tam otomatik bakmalısınız.308i az yakmasını ve eat6 yı çok övüyorlar.Kullanmadım ancak ilacınız 308 gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 308 önerenlere bakma sen.egea o paraya en ideali gibi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pazarlık edip şu araç alınabilir. Mis gibi araç, yalnız otomatik değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yksln -- 6 Haziran 2018; 17:38:10 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.