Şimdi Ara

800 liraya kadar bisiklet tavsiyesi - İstanbul

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Whistle 1161D var çok az kullanılmış sıfır sayılır. Onun dışında henüz kafama yatan bir bisiklet bulamadım. Tavsiyelerinizi alabilirim. Teşekkürler...

• Hidrolik fren istiyorum bir de kadro boyu benim için çok büyük
  • kron yada carraro modellerine bakabilirsin. benden tavsiye ne yaparsan yap mekanik disk fren alma. en dandik hidrolik en iyi mekanikten çok çok iyidir
  • Carraro Daytona 436 ve Whistle Miwok 1161D arasında kaldım görsel olarak Whistle daha hoşuma gitti.
  • Kron XC750 de güzeldir

+ Sedona 711 kullanıyorum tavsiye ederim
  • V-Fren almanı öneririm.
  • V-fren kullandım Carraro 419 vardı, satmam gerekti sattım. Şimdi yeni bir bisiklet alacağım ama hidrolik fren daha çok tavsiye ediliyor malum önümüz de kış, yağmurda falan daha iyi olacağını düşündüm.
  • Bence Miwok 1161 D almalısın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. Ama Hidrolik Disk Fren 1000 tl ve üstü bisikletlerde bulunuyor. Yani 800 tl lik bir bisiklette hidrolik disk olması çok zor. bence v fren almanız daha iyidir. Mesela ben Salcano Astro 270 SV almaya karar verdim. Bir düşünün.
    http://www.salcano.com/Urunler.aspx?idurun=920
    Bu adrese girerseniz detaylı bilgi alabilirsiniz. Bisikletin resmi aşağıdadır:

• Merhaba. Ama Hidrolik Disk Fren 1000 tl ve üstü bisikletlerde bulunuyor. Yani 800 tl lik bir bisiklette hidrolik disk olması çok zor. bence v fren almanız daha iyidir. Mesela ben Salcano Astro 270 SV almaya karar verdim. Bir düşünün.
    http://www.salcano.com/Urunler.aspx?idurun=920
    Bu adrese girerseniz detaylı bilgi alabilirsiniz. Bisikletin resmi aşağıdadır:

• quote:

Orijinalden alıntı: silent_melody

kron yada carraro modellerine bakabilirsin. benden tavsiye ne yaparsan yap mekanik disk fren alma. en dandik hidrolik en iyi mekanikten çok çok iyidir

Kullandiginiz en kotu hidrolik ve en iyi mekanigi yazar misiniz merak ettim dogrusu. Hangi yonden cok cok iyi , en iyi mekaniginkotu yani neydi, en azindan hic avid bb5 ya da 7 kullandiniz mi? Acikcasi giris seviyesi bir hidrolik disk fren alacaginiza ki ayarlamak cok zordur( j3-5 vs) gidip iyi bir mekanik disk fren alin amaciniz disk fren kullanmaksa. Yoksa sahane v frenler var alin rahat edin.
  • Whistle Miwok 1161D modelindeki hidrolik fren sistemi nasıl acaba? Görünüş olarak da çok içime sindi bisiklet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AmeLeStar

Whistle Miwok 1161D modelindeki hidrolik fren sistemi nasıl acaba? Görünüş olarak da çok içime sindi bisiklet.

evet hidrolik disk fren.800 liraya sıfır bulamazsınız ikinci el alacaksınız sanırım.bende 1161D nin bir üst modeli 1160D var.görünüş olarak çok hoş gerçekten kadro dizaynı çok iyi.bir bakan gözlerini alamıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.