Şimdi Ara

8800 GT ile CRYSIS'te MERAK EDİLEN SORU:

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
0
Favori
2.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir ara en çok merak edilen soruydu:Crysis için Hangi işlemci?
    q6600 mu E6850 mi?
    8800 GT ekran kartı ile Crysis'te hangi işlemci öne çıkıyor?Nette baya araştırdım cevabını bulamadım..Cevaplar için şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdincdr -- 6 Ocak 2008; 23:06:03 >

• sanırım e6850 olması lazım çünkü 4 çekirdek desteği yok crysis de
  • quote:

Orijinalden alıntı: focusrite

sanırım e6850 olması lazım çünkü 4 çekirdek desteği yok crysis de
    Cevat Yerlinin söylediğine göre Crysis 4 çekirdeğide kullanıyor diye biliyorum. ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: focusrite

sanırım e6850 olması lazım çünkü 4 çekirdek desteği yok crysis de
    Cevat Yerli Oyunun tanıtımını yaparken 4 çekirdek desteğini şöyle açıklamıştı.. 2 çekirdek oyun için diğer 2 çekirdek Windows taki diğer uygulamaların oyunu kastırmaması için görev yapıyo demişti.. Yani 4 çekirdek Vistada hissedilebilinecek XP de çok bi Fark olmasa gerek.. Bu arada Bende E2160 var 3.1ghz de çalışıyo oyun hiç takılmıyo ekran kartım Msi 8800GT
  • quote:

Orijinalden alıntı: matttrak

Cevat Yerli Oyunun tanıtımını yaparken 4 çekirdek desteğini şöyle açıklamıştı.. 2 çekirdek oyun için diğer 2 çekirdek Windows taki diğer uygulamaların oyunu kastırmaması için görev yapıyo demişti.. Yani 4 çekirdek Vistada hissedilebilinecek XP de çok bi Fark olmasa gerek.. Bu arada Bende E2160 var 3.1ghz de çalışıyo oyun hiç takılmıyo ekran kartım Msi 8800GT

Alıntıları Göster
    doğal dört çekirdek olmadığından tartışılmaya gerek yok bence...

• quote:

Orijinalden alıntı: selcan911

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: selcan911

Doğal dört çekirdek mi istiyormuş Crysis?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castle Bravo

quote:

Doğal dört çekirdek mi istiyormuş Crysis?

Alıntıları Göster
    imzamdaki sistemle crysis'i 1680*1050 no aa high ayarlarda 25-30fps arası akıcı bir şekilde oynuyorum...q6600 da öyle olsa gerek...bi fark yok...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lion_Army

imzamdaki sistemle crysis'i 1680*1050 no aa high ayarlarda 25-30fps arası akıcı bir şekilde oynuyorum...q6600 da öyle olsa gerek...bi fark yok...

Alıntıları Göster
    @STRIPES
    peki bu ayarlarda senin sistemde hiç bir şekilde oyunun herhangi bir yerinde saniyelik bile olsa kasılma donma olmuyor mu???

benim sistemle ben senin ayarlarda 1440x900 oynuyorum ve aynı FPS'i alıyorum fakat ikide bir nedenini anlayamadığım kasılmalar oluyor...

tuhaf olan şu ki kasılmalar high ayarda en belirgin fakat medium'da da oluyor, biraz daha nadir olsada...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 7 Ocak 2008; 8:21:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: selcan911

Alıntıları Göster
    quote:

Ne alakası var ki bunula.....

Bununla birlikte e6850 ve q6600 arasında gozle gorulur bir performans farkı olacağını sanmam fakat bu saatten sonra 4 çekirdek almak daha mantıklı olur

• quote:

Orijinalden alıntı: BlindGuardian

quote:

Ne alakası var ki bunula.....

Bununla birlikte e6850 ve q6600 arasında gozle gorulur bir performans farkı olacağını sanmam fakat bu saatten sonra 4 çekirdek almak daha mantıklı olur

Alıntıları Göster
    sordugun soruyu bilmiyorum ne kadar fark eder ya da etmez...x1950pro ile Q6600 cozunurluk 1024x768 de no aa af hersey high de vista da ortalama 20 30 fps arasi aliyorum...genel olrak 20 fps yi dusmuyor...amd x2 3800@2.5 ile aynı ayarlarda 15 20 fps yi zor geciyor hatta gecmiyor :)....crysis te islemci cok farkediyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: ENIGMA

sordugun soruyu bilmiyorum ne kadar fark eder ya da etmez...x1950pro ile Q6600 cozunurluk 1024x768 de no aa af hersey high de vista da ortalama 20 30 fps arasi aliyorum...genel olrak 20 fps yi dusmuyor...amd x2 3800@2.5 ile aynı ayarlarda 15 20 fps yi zor geciyor hatta gecmiyor :)....crysis te islemci cok farkediyor...

Alıntıları Göster
    doğal 4 çekirdek değil de ne peki? ben arkadaşa sormak istedim bana bi açıklar mı çekirdek yapısını..
  • quote:

Orijinalden alıntı: show.noMercy

doğal 4 çekirdek değil de ne peki? ben arkadaşa sormak istedim bana bi açıklar mı çekirdek yapısını..

Alıntıları Göster
    arkadaşlar Crysis için parça almayın,makina yenilemeyin istedikleri bu zaten adamların oltaya düşmeyin...
    COD4 canavar gibi oyun 8600GT ile bile oynanıyor Crysis i Q6600 8800GT ile full oynayamıyor adam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

arkadaşlar Crysis için parça almayın,makina yenilemeyin istedikleri bu zaten adamların oltaya düşmeyin...
    COD4 canavar gibi oyun 8600GT ile bile oynanıyor Crysis i Q6600 8800GT ile full oynayamıyor adam...

Alıntıları Göster
    valla ister inanın ister inanmayın 1950 de oynadığım kadar 8800de oyun oynamıyorum.piskolojikmidir nedir ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: ENIGMA

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ENIGMA

Bu farkın Core mimarîsi + 4 çekirdek mi, yoksa sadece Core mimarîsi sebebiyle mi olduğunu bilmek gerekiyor.

Bundan sonra işlemcinin çok fark ettirip ettirmediğini anlayabiliriz.

quote:

valla ister inanın ister inanmayın 1950 de oynadığım kadar 8800de oyun oynamıyorum.piskolojikmidir nedir ya

Normâldir. Ben de 9550'den 8800'e geçtiğimde oyunları oynamaktan çok oyunları test etmeye başladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 7 Ocak 2008; 12:45:07 >

• quote:

quote:

Bu farkın Core mimarîsi + 4 çekirdek mi, yoksa sadece Core mimarîsi sebebiyle mi olduğunu bilmek gerekiyor.

quote:

Normâldir. Ben de 9550'den 8800'e geçtiğimde oyunları oynamaktan çok oyunları test etmeye başladım.

Alıntıları Göster
    Ben de oynadım ama medyumda anca yetti!!! ekran kartını değiştirdiğimde ama yine deneyeceğim o zaman e6850 yi göreceğim. 9800 GTX gelsinde bakalım.

• quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Tuğer

quote:

tam üstüne bastın

• quote:

Orijinalden alıntı: samuel_winchester

Ben de oynadım ama medyumda anca yetti!!! ekran kartını değiştirdiğimde ama yine deneyeceğim o zaman e6850 yi göreceğim. 9800 GTX gelsinde bakalım.

Alıntıları Göster
    Sen bir oyun yapar ve oyunu oyuncular için değil donanım şirketleri için optimize edersen hangi kartı takarsan tak bir şekilde eksik kalacaktır..

Hatta ekliyorum bu oyunu full hiç sıkntısız oynatacak bir sistem yok, çünkü amaç bu eksikliği hissettirmek..

Sakın kanmayın..

Cevat Kayserili mi acaba??

• quote:

Orijinalden alıntı: SAVIAR

Sen bir oyun yapar ve oyunu oyuncular için değil donanım şirketleri için optimize edersen hangi kartı takarsan tak bir şekilde eksik kalacaktır..

Hatta ekliyorum bu oyunu full hiç sıkntısız oynatacak bir sistem yok, çünkü amaç bu eksikliği hissettirmek..

Sakın kanmayın..

Alıntıları Göster
    kesinlikle haklisin milleti soymak icin yapilmis oyun
    nvidia cevat yerliye ne kadar tesekkur etse az
    quote:

Orjinalden alıntı: SAVIAR

Sakın kanmayın..

• quote:

Orijinalden alıntı: hellar

kesinlikle haklisin milleti soymak icin yapilmis oyun
    nvidia cevat yerliye ne kadar tesekkur etse az
    quote:

Orjinalden alıntı: SAVIAR

Sakın kanmayın..

Alıntıları Göster
    milyon dolarlarla yapmıştır nvidia teşekkürü cevat yerliye merak etmeyin siz

• quote:

Orijinalden alıntı: (((TeAcHeR)))

milyon dolarlarla yapmıştır nvidia teşekkürü cevat yerliye merak etmeyin siz

Alıntıları Göster
    sonunda crysis'i full oynatan ve 20 fps yi aşşa düşmeyen bir sistem gördüm ve kullandım...açıklamalarınız aynen dogru şu yazacağım sistem bile bu fps 'de oynatıyorsa bu oyun için birşey almaya gerek yok çünkü bu oyunun normallere düşmesi en az 2 sene alacak ....
    SİSTEM :
    INTEL QUAD CORE Q6700 2.66GHz 8MB CACHE 1066MHZ LGA775 İŞLEMCİ
    ASUS P5K-E WiFi/AP INTEL P35 / ICH9 SOKET 775 ANAKART
    ZOTAC NVIDIA GeFORCE 8800GT 512MB (AMP! EDITION) 256BIT GDDR3 (DirectX 10) PCI-E x16 EKRAN KARTI ( 2 adet )
    KINGSTON HYPERX 2GB 1200MHz DDR2 Non-ECC CL5 (5-5-5-15)
    SEAGATE 320GB 7200RPM 16MB NCQ SATA2 SABİT DİSK ( 2 adet )
    OCZ GAMEXSTREAM 850W SLI POWERSUPPLY
    İŞLETİM SİSTEMİ : MICROSOFT WINDOWS VISTA ULTIMATE 64 BIT
    KARAR SİZİN

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.