Şimdi Ara

8800GT YE HDMI BAGLANIRMI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • meraba arkadaslar 1hafta once phılıps ın hdmı gırıslı monutorunu aldım bunun hdmı gırısını kullanmak ıstıyorum su anda dvı den baglı hdmı baglayabılırmıyım ekran kartım asus en880gt baglanırmı baglasam dvı den daha ıyı bır performans alabılırmıyım sımdıden tesekkurler

• dvi ile hdmi arasında fark yoktur.dvi cıkışını hdmı ya çeviren bir aparat bulabilirsiniz.
  • hatta o çevirici adaptörün kutusunun içerisinden çıkmış olması lazım.
  • kutudan çıkmadıysa da git bimeksten falan bir ucu hdmi bir ucu dvi kablo al.. 20 küsür olsa gerek.. Öyle dandik yerlerden alma.. Adamlara hdmi diyordum mala bağlıyordu herifler..
  • bende de imzamdaki sistem var. philipsten dvi-hdmi kablo çıkmıyor. carrefourdan 5 ytl ye alıp kullanabilirsin
  • bende aparat var 10 ytl ye verebılırım dvı-hdmı cevırıcı kablo fılan degıl dırek aparatın kendısı...

8800GT YE HDMI BAGLANIRMI?
  • yav arkadaşlar bu ne işe yarıyor çok merak ediyorum aynısndan bendede var
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilterler1991

yav arkadaşlar bu ne işe yarıyor çok merak ediyorum aynısndan bendede var

BİLGİSAYARINI PLAZMAYA,LCD TV YE BAGLIYOSUN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drifter_Soldier -- 18 Ağustos 2008; 0:04:26 >
  • fx5200 ü 94 ekran lcd ye baglayım çatır çatır nfs carbon oynamıstım

• vaybe bende as kalsın birine vercektim bayağı işime yarar bu benim
  • çok tşk ler arkadaşlar gidip bir çevirici aparat alıcam inşallah ekran kartım destekler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cluber00

fx5200 ü 94 ekran lcd ye baglayım çatır çatır nfs carbon oynamıstım

Sen yine iyiymişsin, ben mx440'ı bildiğin 72 ekran tüplü televizyona bağlayıp, call of duty ve pes6 oynamıştım!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamad -- 23 Ağustos 2008; 17:40:32 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.