Şimdi Ara

90-100bin bütçe PEUGEOT 308 1.2 ACTİVE, TOYOTA 1.6 ACTİVE SKYPACK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2015 model peugeot 308 active ve 2014 model toyota auris active skypack arasında kaldım. bu arada peugeot 2008 de listemde var. hepside cam tavan otomatik. sizce hangisinin vitesi sorunsuz . EAT6 mı? CVT mi?(yarı otomatik diye geçiyo ama normal sürüşte geçişleri hissetmedim). tavsiyelerinizi alabilirmiyim?

• 1.6 BlueHDİ bulabilirsen 308 mantıklı, 1.2 sorunlu diyorlardı sanki
  • aile varsa toyota, ben tek takilirim, arasira arkadas gelir dersen pejo
  • 1.2 sorunlu motor indirme olasılığın çok yüksek.
  • Toyota ile dewam o zaman
  • 111700 e renault 1.33 140 beygir sıfır megane varken neden 4 yasında bir arac?
  • uyaran kullanıcısına yanıt
    Çünkü arkadaşın baktığı araçlar hem hb hem otomatik. Megane hem sedan hem de manuel (o paraya)
  • 308 dizel olsaydı direk 308 ama benzinli alacaksanız toyota
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psyduck17

Çünkü arkadaşın baktığı araçlar hem hb hem otomatik. Megane hem sedan hem de manuel (o paraya)
    Biri atmosferik biri de sorunlu motor hem de o paraya. Megane 2 yil kullandim parasini fazlasiyla hakeden bir arac yeni motoru zaten mercedesin kullandigi performans harikasi. Arkadas kararini verir eski milletin coplerine para verecekse kendi bilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: uyaran

Biri atmosferik biri de sorunlu motor hem de o paraya. Megane 2 yil kullandim parasini fazlasiyla hakeden bir arac yeni motoru zaten mercedesin kullandigi performans harikasi. Arkadas kararini verir eski milletin coplerine para verecekse kendi bilir

Alıntıları Göster
    Ben kendim alsam Megane alırım. Ama sedan almam manuel hb alırım. O da fiyatı yükseltiyor. Arkadaş belli ki otomatik araç istiyor. Corolla, Auris sorunsuz bir motora sahip. Bakımlarını düzgün yap ömürlük.
  • merhaba,1.2 motorlarda buji ve yazılım güncellemesi olmadıysa sıkıntı oluyormuş,yetkili servis bakımlı olması çok önemli.Adblue tankınında sıkıntılı olduğunu biliyorum.

cvt:sınırsız vites vardır,devir sürekli sabit kalır vites değişir hissettirmez.

eat 6:sıkıntısız olduğunu söylüyorlar ve cvt den hızlı-keyifliymiş.

dizel-308 active eat 6 tercih ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.