Şimdi Ara

92-97 GRAND CHROKEE KULLANANLAR CEVAPLASIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 92-97 Grand Chrokee için görüş ve önerileri bekliyorum 15- 20 bin TL civarı ilanları var çoğu 5,2 LPG bütçe de bu kadar bu paralara da daha düzgün SUV yok özellikle 2-3 yıl kullanan arkadaşlardan tavsiye bekliyorum. Orta halli geçimi olan biri olarak ben Laguna I 20RXT kullanıyorum. Selamlar

• .lpg ile 90km hızda 350 krş ş.içinde 500-700 krş yakar.çok km yapıyorsanız yakıt olarak pişman olabilirsiniz.

parçaları çok pahalı değil aslında ama reno grubundan pahalıdır.temizleri 20den aşağı değildir yıllık vergisi 93-96 nın 876 tl dir vergi indirimi ile.97 model 14 yaşında olduğundan vergisi yıllık 1600 falandı.ben kar kış köylere gittiğim için mecburen aldım.işimide fazlasıyla görüyor. dağ bayır gezmeyecekseniz almayın derim .sağlam araçlar kolay kolay arıza yapmıyorlar.ama parça sıkıntısı var.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=67725.0

burda istemediğin kadar bilgi var.

• Kaiser biraderim teşekkürler linkini gönderdiğin siteyi de gördüm tabi üye olmak lazım..ancak, parça sıkıntısı ve fiyatları hakkında daha detaylı bilgi veya link mevcutsa memnun olurum. Yazdıklarından anladığım en büyük risk yakıt sarfiyatı...?? tabi ben ayda ortalam 1000km yol yapıyorum. Benim Laguna yaklaşık 25-26 krş/km yakar. bunla eder 2 katı yani 100km de 20 lt den fazla LPG demek yav şu memlekette adam gibi arabaya binilmez bu kadar anormal yakıt fiyatları oldukça biz böyle değil V8 delikanlı arabalar V6 ya bile yanaşamayız. Ayrıca 4.0 motorlar için fikriniz nedir Selamlar..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.