Şimdi Ara

92 Doğanın tabladaki sigorta değerleri???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 92 model doğan aracım var bir sigortayı attırıyor ben daha yüksek taktım bir süre idare etti daha sonra düşük sigorta taktım attı tekrar yüksek taktım yine attı anlamadım gitti, biryerde sorun var biliyorum...
    Herneyse konuyu açmadaki amacım daha öncede böyle bilmeden değiştirilmiş sigortalar olabilir bunların doğrularını öğrenmek istiyorum mümkünse
    Teşekkürler
    Selam ve dua ile
    Saygılar...

• konuyu actığın diğer yerde cevaplanmıştır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dembay -- 22 Eylül 2008; 17:16:45 >
  • Arkadaşlar orijinal sigorta değerini öğrenemedim ama arızayı buldum ALLAH a şükür :D
    Benim arka sağ stop lambalarının soketi yok zamanında iptal edilmiş kablo bağlanmış o kablolarda elektrik bantıyla sarılmış ve zamanla bu bant gevşemiş kaboyu tutan metal bir parçaya değiyormuş e tabi bu sayede elektrikte direkt şaseye akıyormuş bu sebeple sigorta atıyormuş sorunu giderdim elimde olan 15 amper sigortayıda taktım gitti...
    Selam ve dua ile
    Saygılar...
  • Orjinal sigorta değerinde sigorta takmanız lazım yoksa aracınız yanabilir.
  • sol usteki sigortalar ise kırmızı olacak.. su an için watını bilmiyorum.resimde orjınal degerler var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dembay -- 24 Eylül 2008; 18:51:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.