Şimdi Ara

92 model toros 1.4 lpgli çok mu yakıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
6.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsunda şehir içinde kullanıyorum şehir içi dedigim genelde Atatürk bulvarı bilen bilir 3 şeritli yol ortalama 60-70 le 4.vitesde gidiyorum.Opetten 3.13 liraya 30 liralık lpg alıyorum 75 km gidiyo 13 litre falan yakıyo

• Normal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normal hemşerim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok geldı bana.

• Bencede çok yakmış.
  • Sıkışık dur kalk trafik için normal, bende 1.6 Taunus var ş.içi sıkışık trafikte birazda ani dur kalk yapınca 15 Litreyi buluyor, kışın rahat çalışması için rolantiyi çok düşürtmedim jiklede otomatik o da ilk 2 km falan 1500 devirde çalışıyor bence normal yazın ayarı ideal haldeyken sıkışık trafikte 12 litre yakıyordu şuan 15 litre bence sizin tüketim normal.
  • Ben Toros'a 12 yıl bindim. Ne olursa olsun 10 litreyi geçmez yakıt. Tabi baskı balata bitik değilse. Hava filtresini değiştir. Bir gaz ayarı yaptır. Ateşleme ekipmanlarını kontrol ettir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Broadway den cok yakiyor orasi kesin :)

• quote:

Orijinalden alıntı: CLİO SYMBOL

Ben Toros'a 12 yıl bindim. Ne olursa olsun 10 litreyi geçmez yakıt. Tabi baskı balata bitik değilse. Hava filtresini değiştir. Bir gaz ayarı yaptır. Ateşleme ekipmanlarını kontrol ettir.

baskı balata bitik usta degiştirelim dedim param yoktu o zaman ne kadar tutar acaba ?
  • Araçta lpg de kaçak olabilir

Koku var mı?

Kaçak olursa ancak öyle çok yakma sorunu olur

Bende clio var 30tl lik lpg ile neredeyse aynı hız ve kullanımla 150km yaparım

• quote:

Orijinalden alıntı: LiteraryN

quote:

Ben Toros'a 12 yıl bindim. Ne olursa olsun 10 litreyi geçmez yakıt. Tabi baskı balata bitik değilse. Hava filtresini değiştir. Bir gaz ayarı yaptır. Ateşleme ekipmanlarını kontrol ettir.

baskı balata bitik usta degiştirelim dedim param yoktu o zaman ne kadar tutar acaba ?

300 350 civarı tutar

• quote:

Orijinalden alıntı: turbolinea

Araçta lpg de kaçak olabilir

Koku var mı?

Kaçak olursa ancak öyle çok yakma sorunu olur

Bende clio var 30tl lik lpg ile neredeyse aynı hız ve kullanımla 150km yaparım

gaz kaçagı yok da gaz milinde sorun var agzındaki gazı dışarı atıyo
  • Yazik vatandasimizin icler acisi hali iste yurtdisinda adam 90 model arabaya anca keyfi icin biner

• quote:

toros çok yakışıyla ünlü bir araba. 60'ların teknolojisi motoru. benzinde 10 ltler falan normal de tüpte zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

toros çok yakışıyla ünlü bir araba. 60'ların teknolojisi motoru. benzinde 10 ltler falan normal de tüpte zor.

80 lerde ve 90 larda üretilmiş araçları iyi bilirim. Hem de o zamanlar benzinle binilirdi arabalara. Bizdeki 84 model 4 ileri olan modeldi. 1 litre benzinle ortalama 12 km yol yapıyordu.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

80 lerde ve 90 larda üretilmiş araçları iyi bilirim. Hem de o zamanlar benzinle binilirdi arabalara. Bizdeki 84 model 4 ileri olan modeldi. 1 litre benzinle ortalama 12 km yol yapıyordu.

ben iyi bilmem, 92'den itibaren kendi aracım oldu. öyle babamın aracından falan bahsetmiyorum. anadolu'da olabilir ancak istanbul'da bu rakamları yakalayamaz toros. her ne kadar 80-90'larda da üretilmiş olsa da çok eski bir teknoloji.

• Samsunda kullanıyormuş. Ayrıca burada kendi araçlarımızı tartışmıyoruz . Baskı balatasıda bitikmiş. O şekilde bile binip gidiyor bol bol dua etmeli bence.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.