Şimdi Ara

97 MODEL CLİO RT MOTOR SESİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Aracımın motor sesini içeriye çok verdiğini düşünüyorum ve bu sorunu çözemiyorum.
    Beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim. Yorumlarınızı bekliyorum.

• motor kaputu altında bazı modellerde siyah renkli battaniyeye benzer bişey oluyor..sesi kesmek için mi ısıyı korumak içinmi konmuş bilmiyorum..ses için takılmış bişeyse sizde de yoksa taktırın işe yarar belki

bir de paspasların altlarında ve yukarıya doğru olan kısımda izolasyon malzemesi oluyor(sünger+vynil karışık bişey galiba) .o deforme olmuşsa içeri çok ses giriyor olabilir..
  • aynı aracın 98 model olanını kullanıyorum ve şunu söyleyebilirim motor sesi kendi emsalindeki diğer birçok arabaya göre daha fazla. ancak bir broadwaydan ya da şahinden de fazla değil tabi. ben bunun yalıtım eksikliği ile bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum, çünkü motor kaputunu açıp yanına geldiğiniz zamanda sesli çalışan bir motor karakteristiği var. e7j motorlar böyle çalışıyor normali bu yani. R19 1.4'e de binerseniz aynı sesi alırsınız. 3000 deviri geçmediğiniz sürece rahatsız edici olmuyor zaten.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kuntinelli

aynı aracın 98 model olanını kullanıyorum ve şunu söyleyebilirim motor sesi kendi emsalindeki diğer birçok arabaya göre daha fazla. ancak bir broadwaydan ya da şahinden de fazla değil tabi. ben bunun yalıtım eksikliği ile bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum, çünkü motor kaputunu açıp yanına geldiğiniz zamanda sesli çalışan bir motor karakteristiği var. e7j motorlar böyle çalışıyor normali bu yani. R19 1.4'e de binerseniz aynı sesi alırsınız. 3000 deviri geçmediğiniz sürece rahatsız edici olmuyor zaten.

tastik ediyorum ama bu ses bana rahatsızlık değil keyif veriyor
  • valla aslında aracın ilginç bir ses karakteristiği var. 3000 devire kadar çok ses etmiyor. 3000 ile 3500 arası çıkan sesi ben pek sevmiyorum, boğuk bir ses veriyor. ancak 3500-4500 aralığında motor kendi çapında sportif bir kimliğe bürünüyor diyebiliriz. daha fazla da basmıyorum zaten 10 yaşında arabayı çok sıkıştırmanın da gereği yok. ekonomik kullanım için 3000 i pek geçmem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.