Bildirim
98 model 2000cd opel vectra 11,750 ne dersiniz?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
18kuruş yakar -
Ben üç haftadır pazara takılıyorum (izmir) o kadar ucuzuna rastlamadım. bugün 96 model vardı o da 11.750 diyordu, bence araba temizse ve içine sindiyse al. -
ikinci eli olmayan bir model
az da yakmaz..... -
daha fazla veri ver yardımcı olalım piyasası hakkında...Bu arada cendere*35 hala vectra almadın sanırım -
bir yaknım 97 model opel vectra 1.6 16v 150.000 km de tüm bakımları yeni yapılmış, masrafsız aracını 14.000 ytl ye istanbulda satmaya çalışıyor, çok mu istiyor acaba ? isteyen varsa özelden bana ulaşırsınız -
Biz 98 2.0 CD (sunroof ve diğer tüm CD özellikleri olan) temiz bir tanesini (112 binde idi) şubat ayında 12 ye (zor) satmıştık. Benim en sevdiğim araçlardan biridir ancak maddi imkan varsa 2.5 i bence çok daha iyi olur. Ancak aklınızda bulunsun vectra sınıfının en sert araçlarından biridir ve özellikle bozuk satıhlarda çok sarsar. Konfor istiyorsanız mondeo hatta laguna daha iyi bir tercih olacaktır. D segmenti bir aracı ise zaten benzinle kullanmak (bence) pek akıl işi değil, kesinlikle ve kesinlikle LPG şart. İyi bir sıralı sistem uygulamasıyla bahsi geçen 2.0 vectra şehirler arası 90km sabit hızla 100 km de yaklaşık olarak 6-6.5 lt lpg yakacaktır. Ben benzinli ile 5.5-6 arası seyrediyordum. Ancak şehir içi 15 lt civarına kadar çıkabilir, bulunduğunuz yerdeki LPG fiyatını baz alarak yakıt durumunu kendiniz tayin edebilirsiniz. Fiyat olarak ise iyi bi pazarlık yapın, malum bu devirde 2.0 D segmet araçlar pek alıcı bulamıyor..... -
naten valla deli gibi dolanıyom ayaklarım ağrıdı bugün param gelmedi cebimde nakit para olmadan da el sıkışmak istemiyorum işte vade falan gibi şeylere girmek istemiyorum dünyanın bin türlü hali var yani. nakit paramı koyacam cebime, o zaman öyle bir pazarlık ederim ki inşaallah alırım arabayı bir ay gibi bir zaman tanıdım kendime. olacak inşaallah
quote:
Orjinalden alıntı: naten
daha fazla veri ver yardımcı olalım piyasası hakkında...Bu arada cendere*35 hala vectra almadın sanırım
-
bizim astraya lpg taktırdık bir vectradan örnek alarak eski kasa vectra ve 125-140 lira arası yakıyodu vectra bizimde içimize sindi ve taktırdık şimdi 112 lira yakıyor bizim ki hiç inmiyoruz üstünden
( vectra 1,6 mı 2,0 mı bilmiyorum yanıltmak istemem) -
Bahsettiğn araba düzgün bir LPG uygulamasıyla makul fiyatlar da yakar.Hatta uzun yolda çok abartılı sürat yapmassan yakıtına şaşırabilirsin bile.Biniciysen al taktır LPG yi kullan.Hem kaliteli hemde konforlu bir arabaya binmiş olursun.Oldukçada sağlam araç.Temizse sorun olmaz.Şehir içi de çok yakacağını zannetmiyorum.Bende tipo 1,4 S var Lpg li İst. da şehir içi 150 bin yakıyor,arkadaşın 98 megane RXT 2,0 165 yakıyor.Ama kullanış açısından +15 binlik fark değer doğrusu.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X