Şimdi Ara

99 model 2.0 motor laguna lpgli ?VAZGEÇTİK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhabalar abilerim 99 model laguna manuel 2.0 motor araç var arkadaşımda satışa çıkardı bende kısmetse niyetlenecem ancak başımı ağrıtırmı ondan korkuyorum arabanın motor bakımına birlikte götürdük servise 850 tl gözümün önünde masraf yaptı arabada sadece yarım kaput boyası var ve sağ çamurluğun boyanması lazım açıkçası hastası olduğum araba özellkle bu kasaya bayılıyorum.20 yaşında ünivrsite öğrencisi kardeşinizin başını ağrıtırmı ? araçta full donanım var neredeyse otomatik klima elektrikli camlar vs. manuel vites brc marka lpg'li.

EDİT; BABAMI BİR TÜRLÜ İKNA EDEMEDİM ARKADAŞTA FİYATTAN DŞMÜYOR BENDE VAZGEÇTİM HAYIRLISI OLSUN TEŞEKKÜRLER İLGİLERİNİZ İÇİN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aNTIWIRUS -- 22 Aralık 2017; 9:10:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 99 model araçta 256 km gayet normal hatta az bile. Yılda 16bin km yapmış.

Burda fazla diyenler neyin kafasını yaşıyor ona şaşıyorum. Km düşürlmüş araçlara binmekten zevk mi alıyorsunuz? 17 bin tl ye 50bin kmde orjinal 99 model 2.0 motor full araç bulun alsın konu sahibi. Şahinlere 12bin çekiyorlar bu aracın fiyatı gayet iyi.

Motora baktırılır paşa paşa binilir.
  • Up

• Otomatik vites ise uzak durun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O motor omuluk ve parcasi ucuzdur ben o kasa lagunayi ozellikle makyajlisini begeniyorum lakin kaportasi pek saglam degil malesef onun disinda konforu guzeldir

• Dostum 17.000 e bu kadar donanımlı bir araba bulmuşsun bir de arkadaşında ise bildğin araba zaten o yaştaki her araba da biraz masraf olur Volvo motor en randımanlısı Renault 8 valf olanlar hep silindir kapak arizasi yapar ayrica bilya çok para tutmaz

• Valla 17 ye çok güzel araç bulmuşsun harika araçtır parçası ucuzdur ve baş ağrıtmaz volvo motormuş zaten tadından yenmez.. eğer düşünmezsenizde ben düşünebilirim aracı. eski aracım lagunamdı sattığıma bin pişmanım
  • Volvo motor hiç açılmamışsa uzak dur. Yakın zamanda motor isteyecektir yaklaşık 5.000 tl paranızı yer. Öyle sağlam bir araba da değil. Elektronik, mekanik arıza sıkça yapar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiat marea 1.6 ELX 98 Model
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tavsiyem başka araçlara bakmanız. Km fazla, her ne kadar da sorunsuz olsa ya da dense de bilemezsiniz. Siz kullandıkça daha da km artacaktır ve arıza ihtimali bir o kadar daha yükselecektir.

• 99 model araçta 256 km gayet normal hatta az bile. Yılda 16bin km yapmış.

Burda fazla diyenler neyin kafasını yaşıyor ona şaşıyorum. Km düşürlmüş araçlara binmekten zevk mi alıyorsunuz? 17 bin tl ye 50bin kmde orjinal 99 model 2.0 motor full araç bulun alsın konu sahibi. Şahinlere 12bin çekiyorlar bu aracın fiyatı gayet iyi.

Motora baktırılır paşa paşa binilir.
  • 99 model araba kac kmde olcakti???

Kmsi normal .Motor duzgunse alinir niye alinmasin.

• Lego95 kullanıcısına yanıt
    Yağsız-susuz bırakılmadıysa ve bozuk bir LPG ayarıyla kullanılmadıysa motor niye açılsın?

Yaşından ve km'den ötürü ufak tefek eksiği gediği olacaktır ama motoru açtıracak kadar büyük sorunlar değil bunlar.
  • 2.0 16v ise 140 beygirlik volvo motoru var,çekişi çok iyi,lpgde bile.Parçaları biraz pahalı,2. Eli yok ve kaporta zayıf.Donanım gerçekten beklenmeyecek kadar iyi,otomatik klimadan,abs ye,deri koltuktan elektrikli koltuğa baya sağlam donanımları var.Yalnız süspansiyon konforu ve yalıtımı biraz kötü ve motorunda pek ekonomik olduğu söylenemez.

• O paraya 2002 dogan veya 2000 toros veya 2000 broadway satiyolar nerdeyse.

Karar sizin

• Lpg çoktan tüketmiştir o motoru..

• Egzoz manifoltu bitiktir bunun. Alırken dikkatli olun. Bir de araca motor kompresyon testi yaptırın eğer alacaksanız tabi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş 2.0 volvo motor da yağ eksiltme mevcut. Bakımdan bakıma ne kadar etsilttiği önemli. Donanım zengin ama maalesef elektronikte ara ara arızalar verecektir. Laguna alıyorsanız RXT donanım olmasına özen gösterinki hem binerken keyif alın hemde satarken diğer lagunalara göre hızlı gitsin. Yol tutuşu çekişi çok iyidir , lpg uyumu tam bir motora sahiptir ve lpg de tüketimde rahatlıkla 1.6 larla çekişir yakıtta üzmez. Keza benzinde tutumlu bir motordur. Bu fiyatlara alınır fakat gerçek 250 bin km.de ise. Bence km bi 250 yi daha görmüştür çünkü 2002 de gelin aracım lagunaydı ve eniştemindi o dönemden beri beğendiğim takip ettiğim bir araçtır ve genelde fazla km yapılan araçlardır. Temiz kullanılmış bakımlı bir benzinli 2.0 volvo motor size daha çok km.ler hizmet eder...

Edit : aracın içi kaportası elektroniği yorgun değilse varsın motor yesin. 5 bin tl harcasan sana 22 bin tl.ye gelir uzun yıllar kafan rahat binersin. Şunuda unutmamak gerek bu piyasada kmsi düşük çok temiz laguna1 lere 23- 25 bin tl cıvarında fiyatlar biçiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan1461 -- 20 Aralık 2017; 1:22:42 >

• Kendi ustam reno-fiat tarzı araçlara bakıyor. Her gittiğimde 2.0 volvo motor laguna ve s40 görüyorum. Hepsine de motor yaparken rastlıyorum. Tabi motorla bitmiyor elektronik aksam alt takım vs derken en az 5.000 tl gidiyor. Geçenlerde sordum neden bu kadar laguna ve s40 var diye. 2.0 16v motor tam sorun , arıza yaptı mı komple açılmak zorunda kalıyor dedi. Laguna'nın yol bilgisayarından yakıt tüketimine de baktığımda 12.7 ortalama gösteriyordu. Yani bu araba lpg ile 13-14 litre rahat yakar. Ekonomi beklemek saçmalık olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lego95

Kendi ustam reno-fiat tarzı araçlara bakıyor. Her gittiğimde 2.0 volvo motor laguna ve s40 görüyorum. Hepsine de motor yaparken rastlıyorum. Tabi motorla bitmiyor elektronik aksam alt takım vs derken en az 5.000 tl gidiyor. Geçenlerde sordum neden bu kadar laguna ve s40 var diye. 2.0 16v motor tam sorun , arıza yaptı mı komple açılmak zorunda kalıyor dedi. Laguna'nın yol bilgisayarından yakıt tüketimine de baktığımda 12.7 ortalama gösteriyordu. Yani bu araba lpg ile 13-14 litre rahat yakar. Ekonomi beklemek saçmalık olur

Bu motorlar ne çektiyse motoru tanımayan ustalardan çekti. Kullanıcıda 3-5 kuruş kar edeceğim diye merdiven altı ustalara gittimi o motordan daha hayır gelmiyor. Bu nedenle aracın geçmişi önemli , nerelerde bakıma giröiş anlayan ustaların elindenmi geçmiş bilmek zor.

• abi hastası olduğum kasa ama arıza çıkarcak diye korkuyorum ama gidişi felaketti çok güzel yol tutuşu var focus3'a binmiştim o favorimdi şimdi bu oldu o derece yani ama korkuttu açıkçası birde arkadaş 17.000 tl aşağı olmaz muhabbeti falan yaptı.
  • 99 megane kullanıyorum yaklaşık 340.000 km geçen muayenede ne arabalar kaldı tek seferde geçti.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.